Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan verjem ki a fejemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a fejemből ezt a témát? Vagy mit csináljak? Szeretném jobban érezni magam. Vélemények?

Figyelt kérdés
megpróbálom röviden leírni. 5 hónapos várandós vagyok, már egy ideje nagyon vágyom rá, hogy a párom eljegyezzen. Célozgattam, megmutogattam a gyűrűket amik tetszenek. Mióta babát várunk, beszéltük is, azért ennyi jó lenne. Esküvőt még én sem szeretnék egy darabig.Mostanában egyre jobban aggaszt már a dolog, pénteken étterembe mentünk, és azt gondoltam. végre... De semmi. Eléggé magamba zuhantam, és egész szombaton kérdezgette mi bajom. Itt olvasgattam a témában, és a legtöbb véleményre alapozva elmondtam neki. A válaszai: őt egyáltalán nem érdekli a téma,majd egyszer,korai, és ha mondom, még úgyse fogja megtenni. Utána egyedül pityeregtem, még csak meg sem vigasztalt és azt sem mondta szeret Nagyon elkeseredtem... A környezetemben rengetegen várnak babát, és mindenkit eljegyeztek+el is vettek. gyűrűből sem drágát néztem, még csak nem is aranyat mutattam neki. Tudja rég, hogy engem ez engem milyen boldoggá tenne. Én teljesen úgy érzem így, hogy nem szeret engem eléggé,mert ha szeretne nem lenne egy hatalmas "felelősség" egy "gesztusként", vagy kisebb ígéretként felhúzni egy gyűrűt az ujjamra. Egyébként a baba jóval nagyobb felelősség, amit hozzáteszek tervezett volt.Az érzelmeit ráadásul annyira nem mutatja ki, nem nagyon szeretget,nem is mondja,csak a számítógépes játéka érdekli. Most úgy érzem nincs kedvem vele tölteni az időm egy darabig,nagyon szomorú vagyok. valahogy túl kell jutnom ezen. Mit tanácsoltok?
2014. márc. 23. 08:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%

MIt akarsz az eljegyéssel?

Az semmit, de semmit nem jelent jogilag, ugyanolyan barátnöje maradsz, mint most. Az egyetlen, ami különbség lenne, ha összeházasodnátok, annak van jogilag értelme.

Ha neked ennyire fontos az eljegyzés, akkor ezt a terhesség ELÖTT kellett volna kikövetelni, habár akkor sem változik semmi.

Ha neked a gyürü fontos, vegyél magadnak egyet, azzal is fel tudsz vágni a barátnök elött, másra úgysem jó.

Szerintem értelmesebb lett volna várni a gyerekkel, mire te felnöt módon tudsz gondolkodni, aki ennyire gyerekes, annak fölösleges a baba, ezzel csak az ö életét is tönkreteszed.

Mellesleg a párod sem tünik érett, felelöségteljes valakinek, ez az, amikor két felelötlen, gyerekes valakinek lesz gyereke, aki aztán elhanyagolva nö majd fel.

2014. márc. 23. 09:32
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

"Az érzelmeit ráadásul annyira nem mutatja ki, nem nagyon szeretget,nem is mondja,csak a számítógépes játéka érdekli."

Erre alapozva...hogy is mondjam..nem volt túl átgondolt gyereket vállalni...

2014. márc. 23. 09:35
 3/24 A kérdező kommentje:
Koszonom igy id azert a valaszt. Azt meg nem tudom mire alapozod, hogy ezert elhanyagoltan none fel a gyermek... nem a henceges miatt szeretnem az eljegyzest. Igazabol csak maga a gesztus.egyebkent mar van egy nagyobb 3 evesem, akit nem nevelunk veletlenul sem elhanyagoltan.
2014. márc. 23. 09:47
 4/24 anonim ***** válasza:
97%
Esküvőt még te sem szeretnél. De babát igen? Az erősebb kapocs ám! Félve kérdem: mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?
2014. márc. 23. 09:51
 5/24 A kérdező kommentje:
Szeretnek eskuvot persze, csak nem idwn, hanem ha picit nagyobb a baba majd. Amugy igy atolvasva tenyleg eleg gyerekesnek erzem magam! Csak lehet a csalodottsag teszi,A penteki etterem, parom olyan izgatottnak tunt, kicsit beleeltem magam. Koszi a valaszokat, most elhataroztam, hogy nem agyalok ezen, probalom boldogga tenni es pont. Majd ha ugy erzi, megker.En 24 o 27. Eves.
2014. márc. 23. 10:03
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen embernek akarsz gyereket szülni?Azt írod,hogy nem szeretget,nem ölelget,nem mondja,csak játszik...Gondolod,hogy a baba után változni fog?Mert én kétlem ezt.Ezt nagyon elrontottátok,meg kellett volna előbb beszélni mindezt és most nem lennél ilyen patthelyzetben.Sajnállak :\
2014. márc. 23. 10:08
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

"nem nagyon szeretget,nem is mondja,csak a számítógépes játéka érdekli."

Én már a gyereket sem vállaltam így.

Miért ennyire igénytelen sok nő?

2014. márc. 23. 10:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Az eljegyzés korai, a gyerek meg nem? te jó ég milyen kifordított világban élünk!

Sajnálom Kérdező :(

De a legjobbakat kívánom!

2014. márc. 23. 10:24
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Miota korai az eljegyzes, ha mar 5 honapos terhes vagy??
2014. márc. 23. 10:30
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból csak esküvő után szeretnék szülni... De ezt ti tudjátok... Ha azt a felelősséget nem vállalja, hogy elvegyen, akkor mit akar a gyerektől? Ez egyébként rád is vonatkozik, hogy esküvő nélkül húsz meg huszonnégy évesen kipottyantasz egy gyereket, egy olyannak, akinek a számítógép fontosabb mint te (vagy ti). Remélem hamarosan felnőtök, és boldog család lesztek. De tényleg kívánom.
2014. márc. 23. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!