Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a fejemből ezt a témát? Vagy mit csináljak? Szeretném jobban érezni magam. Vélemények?
MIt akarsz az eljegyéssel?
Az semmit, de semmit nem jelent jogilag, ugyanolyan barátnöje maradsz, mint most. Az egyetlen, ami különbség lenne, ha összeházasodnátok, annak van jogilag értelme.
Ha neked ennyire fontos az eljegyzés, akkor ezt a terhesség ELÖTT kellett volna kikövetelni, habár akkor sem változik semmi.
Ha neked a gyürü fontos, vegyél magadnak egyet, azzal is fel tudsz vágni a barátnök elött, másra úgysem jó.
Szerintem értelmesebb lett volna várni a gyerekkel, mire te felnöt módon tudsz gondolkodni, aki ennyire gyerekes, annak fölösleges a baba, ezzel csak az ö életét is tönkreteszed.
Mellesleg a párod sem tünik érett, felelöségteljes valakinek, ez az, amikor két felelötlen, gyerekes valakinek lesz gyereke, aki aztán elhanyagolva nö majd fel.
"Az érzelmeit ráadásul annyira nem mutatja ki, nem nagyon szeretget,nem is mondja,csak a számítógépes játéka érdekli."
Erre alapozva...hogy is mondjam..nem volt túl átgondolt gyereket vállalni...
"nem nagyon szeretget,nem is mondja,csak a számítógépes játéka érdekli."
Én már a gyereket sem vállaltam így.
Miért ennyire igénytelen sok nő?
Az eljegyzés korai, a gyerek meg nem? te jó ég milyen kifordított világban élünk!
Sajnálom Kérdező :(
De a legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!