Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a fejemből ezt a témát? Vagy mit csináljak? Szeretném jobban érezni magam. Vélemények?
bocsi, a telefonom felmondta a szolgálatot. Tehát, azt nem kérném tőle, hogy ne játszon, mert ez a hobbija. Azért szeretgetés is szokott lenni, csak ritkábban mint én szeretném, de lehet a hormonjaim is kicsit közrejátszanak, mert elég érzékeny vagyok. Programokat szoktunk csinálni,a nagyobb gyerkőccel is törődik azért. nem mondanám, hogy álom kapcsolatunk van, de mivel sok részletet nem írtam, így tényleg úgy volt értelmezhető, hogy sz.r az egész. köszi még egyszer mindenkinek, most félreteszem egyelőre ezt a dolgot, aztán lesz ami lesz.
Ja és mint mondtam NEM hencegésből kell, bár lehet te hencegnél egy 2-3 ezer forintos gyűrűvel, amilyet néztem. Na mindegy. Szép estét, nekünk szerencsére jól alakult.
Soha nem értettem, hogy ha valakinek fontos a házasság, akkor miért nem családalapítás előtt foglalkozik ilyen kérdéssel? Ugyan miért köteleződne el irányodba ez a férfi, ha mindent, azaz mindent megadtál neki már: közös otthon, főzés-mosás-takarítás, gyerekek. Mi előnye származna neki ebből az egész eljegyzés, házasság dologból? Az égvilágon semmi. Tudja, hogy neked fontos, mégis sz..ik rá. Ennyit érsz a szemében, nem fog elvenni, otthonra így is jó leszel, megvan mindene, mégis szabadságérzet is van, te meg megfejelted még egy gyerekkel.
hagyd a fenébe, úgyse tudsz mit csinálni. Elmondtad neki, hogy neked ez fontos, gyűrűket mutogattál, ő meg tudomást sem vesz róla. Annyit érsz el, hogy szítod a feszültséged, viszont a helyedben engem sem hagyna nyugodni a tudat, hogy ha minden másra jó vagyok, miért nem vett még el, tudván, hogy ez fontos nekem.
Igénytelenség.
Nincs valami sok elvárásod egy férfival szemben.... hagyod hogy felcsináljon, de elnézed hogy el se vesz löbb? Nem szeretget, nem nagyon mutatja ki az érzéseit, viszont te ezt igényelnéd...= nem illetek egymáshoz. Minek szülsz neki gyereket, és egyáltalán, miért vagy ilyen emberrel? Érdekes vagy már bocsi.
Szóval szerinte egy eljegyzés és az esküvő korai, de a gyerek nem? Hatalmas kamu szöveg....
Van egy rossz hírem a számodra. Ez a pasi soha nem fog elvenni. Az macerás mert ha talál másik nőt nehezebb elválni, mint csak lelépni és hétvégi apukának lenni. Na ezért nem akar megkérni, se elvenni.
Nem szeret eléggé. Megkockáztatom hogy kicsit sem, ha a játék fontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!