Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan verjem ki a fejemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a fejemből ezt a témát? Vagy mit csináljak? Szeretném jobban érezni magam. Vélemények?

Figyelt kérdés
megpróbálom röviden leírni. 5 hónapos várandós vagyok, már egy ideje nagyon vágyom rá, hogy a párom eljegyezzen. Célozgattam, megmutogattam a gyűrűket amik tetszenek. Mióta babát várunk, beszéltük is, azért ennyi jó lenne. Esküvőt még én sem szeretnék egy darabig.Mostanában egyre jobban aggaszt már a dolog, pénteken étterembe mentünk, és azt gondoltam. végre... De semmi. Eléggé magamba zuhantam, és egész szombaton kérdezgette mi bajom. Itt olvasgattam a témában, és a legtöbb véleményre alapozva elmondtam neki. A válaszai: őt egyáltalán nem érdekli a téma,majd egyszer,korai, és ha mondom, még úgyse fogja megtenni. Utána egyedül pityeregtem, még csak meg sem vigasztalt és azt sem mondta szeret Nagyon elkeseredtem... A környezetemben rengetegen várnak babát, és mindenkit eljegyeztek+el is vettek. gyűrűből sem drágát néztem, még csak nem is aranyat mutattam neki. Tudja rég, hogy engem ez engem milyen boldoggá tenne. Én teljesen úgy érzem így, hogy nem szeret engem eléggé,mert ha szeretne nem lenne egy hatalmas "felelősség" egy "gesztusként", vagy kisebb ígéretként felhúzni egy gyűrűt az ujjamra. Egyébként a baba jóval nagyobb felelősség, amit hozzáteszek tervezett volt.Az érzelmeit ráadásul annyira nem mutatja ki, nem nagyon szeretget,nem is mondja,csak a számítógépes játéka érdekli. Most úgy érzem nincs kedvem vele tölteni az időm egy darabig,nagyon szomorú vagyok. valahogy túl kell jutnom ezen. Mit tanácsoltok?
2014. márc. 23. 08:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Fu jo sok valasz erkezett koszi mindenkinek, azert mindben volt hasznos. Eleg lenne ezekre reagalni foleg telefonrol. Amit hozzatennek, hogy kicsit tulzasban leirtam szegeny paromat, ennyire nem drasztikus a helyzet,mert egyebkent jol megvagyunk, csak neha hianyzik a tobb szeretgetes, de o nem ez a nyalizos tipus. Nem akarok eroszakos lenni a temaval,igazatok van, es az is lehet, tenyleg azert szeretnem meg jobban az eljegyzest, hogy jobban erezzem belul, ill. Biztosabban, hogy szeret. A jatekrol annyit, hogy ez a hobbija, vegulis ezt nem aka
2014. márc. 23. 18:53
 22/24 A kérdező kommentje:

bocsi, a telefonom felmondta a szolgálatot. Tehát, azt nem kérném tőle, hogy ne játszon, mert ez a hobbija. Azért szeretgetés is szokott lenni, csak ritkábban mint én szeretném, de lehet a hormonjaim is kicsit közrejátszanak, mert elég érzékeny vagyok. Programokat szoktunk csinálni,a nagyobb gyerkőccel is törődik azért. nem mondanám, hogy álom kapcsolatunk van, de mivel sok részletet nem írtam, így tényleg úgy volt értelmezhető, hogy sz.r az egész. köszi még egyszer mindenkinek, most félreteszem egyelőre ezt a dolgot, aztán lesz ami lesz.

Ja és mint mondtam NEM hencegésből kell, bár lehet te hencegnél egy 2-3 ezer forintos gyűrűvel, amilyet néztem. Na mindegy. Szép estét, nekünk szerencsére jól alakult.

2014. márc. 23. 19:07
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem, hogy ha valakinek fontos a házasság, akkor miért nem családalapítás előtt foglalkozik ilyen kérdéssel? Ugyan miért köteleződne el irányodba ez a férfi, ha mindent, azaz mindent megadtál neki már: közös otthon, főzés-mosás-takarítás, gyerekek. Mi előnye származna neki ebből az egész eljegyzés, házasság dologból? Az égvilágon semmi. Tudja, hogy neked fontos, mégis sz..ik rá. Ennyit érsz a szemében, nem fog elvenni, otthonra így is jó leszel, megvan mindene, mégis szabadságérzet is van, te meg megfejelted még egy gyerekkel.

hagyd a fenébe, úgyse tudsz mit csinálni. Elmondtad neki, hogy neked ez fontos, gyűrűket mutogattál, ő meg tudomást sem vesz róla. Annyit érsz el, hogy szítod a feszültséged, viszont a helyedben engem sem hagyna nyugodni a tudat, hogy ha minden másra jó vagyok, miért nem vett még el, tudván, hogy ez fontos nekem.

2014. márc. 24. 06:15
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Igénytelenség.

Nincs valami sok elvárásod egy férfival szemben.... hagyod hogy felcsináljon, de elnézed hogy el se vesz löbb? Nem szeretget, nem nagyon mutatja ki az érzéseit, viszont te ezt igényelnéd...= nem illetek egymáshoz. Minek szülsz neki gyereket, és egyáltalán, miért vagy ilyen emberrel? Érdekes vagy már bocsi.

Szóval szerinte egy eljegyzés és az esküvő korai, de a gyerek nem? Hatalmas kamu szöveg....

Van egy rossz hírem a számodra. Ez a pasi soha nem fog elvenni. Az macerás mert ha talál másik nőt nehezebb elválni, mint csak lelépni és hétvégi apukának lenni. Na ezért nem akar megkérni, se elvenni.

Nem szeret eléggé. Megkockáztatom hogy kicsit sem, ha a játék fontosabb...

2014. márc. 27. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!