Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a (volt) párommal? Undorító dolgot művelt.
Pénteken megkaptuk mindketten a fizunkat. Munka után elmentünk befizettük a csekkeket, bevásároltunk. Az ő számláján is, meg az enyémen is maradt kb 20-20 E ft.
Ma arra értem haza, hogy a dolgaim össze vannak pakolva, és egy másik nő éppen pakol kifelé!
Haza kellett jönnöm a szüleimhez, persze ők húzzák a szájukat, mert a maradék pénzből hogyan fogok beszállni a rezsibe stb.
Pár hónapja volt az eljegyzésünk, plusz van még 1-2 ékszer amit kaptam. Ezeket a héten eladom, hogy legyen pénzem.
Mit tehetnék még? Biztos maradt még ott holmim, de hogy menjek úgy vissza a cuccaimért, hogy odaköltöztette a szeretőjét??
Biztosan régóta tervezgették, de megvárták míg én hülye kifizetek mindent, és a kényelmes lakásba megy bele az új "hölgyike"....
Ácsi. Azért ennek vannak jelei, olyat nem hiszek el, hogy minden szuper, aztán másnap egy nő pakolja össze a holmidat.
Ha ott vannak a holmijaid, akkor menj vissza értük. Miért ne mehetnél úgy, hogy ott az új barátnő? Inkább hagynád a holmijaid?
Nem voltak olyan jelek, hogy szeretője van.
Annyit vettem észre, hogy a fizuja lecsökkent, de azt mondta hogy a m.helyén megszorítások vannak, és örülhet annak, hogy nem rúgták ki...
Nem jutok szóhoz.
Én ott a helyszínen minimum tökön rúgtam volna a fickót, a hölgyikét meg megszabadítottam volna pár hajtincsétől. Mondjuk én agresszív vagyok ilyen téren, semmi sem tud úgy felhúzni, mint a megcsalás és a simliskedés.
Mást nagyon nem tudsz tenni, esetleg kis összegű fizetési előleget kérhetsz, ha van rá lehetőséged (20 ezer max), azt a következő fizudból levonják.
Ha van bármi közöd a lakáshoz, akár albérleti viszony szerződésben rögzítve, szólj a tulajnak, meséld el, mi történt, biztosan kitalál rá valamit.
Az a helyzet, hogy ilyen esetben engem rohadtul nem hatna meg a pár csekk kifizetése, sokkal jobban el lennék foglalva lelki dolgokkal (főleg, hogy hogyan lehetek ilyen pocsék emberismerő - nem ítélkezem Fölötted, de én tényleg ezen akadnék ki nagyon a saját esetemben. nagyon hasznos, ha az ember jó az ilyesmiben).
Hacsak nem nagyon szegények a szüleid, nem igazán szép, hogy ilyen esetben azonnal rezsi okokból hjúzzák a szájukat, nem ez lenne a normális reakció. Nem várok el áldozatokat a felnőtt gyerek irányában, de vazz, Téged érzelmi-lelki s kicsit anyagi sokk ért...
Ja és az embernek szinte MINDIG legyen tartaléka. Ha kell, nagyon szolidan táplálkozzon, de hogy semmi megtakarítás... Ezt én nagyon nehezen viselném, bármikor jöhet váratlan kiadás vagy állás elvesztése, bármi.
jah, persze...
mert a pasik így szeretnek konfrontálódni a volt és az új nőjükkel.
És semmi jel nem volt? Csak derült égből villámcsapás? Na ez az ami még hihetetlenebb! Meg az, hogy valaki csak úgy beköltözik oda, ahol még ott van az ex...
Azért a szüleid sem semmik, ha ilyen helyzetbe kerül a gyerekük és az a legnagyobb gondjuk, hogy ebben a hónapban hogyan szállsz be a rezsibe náluk. Borzasztó...
A pároddal nem tudsz mit csinálni, ekkora patkányt...Az élet visszaadja neki ezt, de te annyit tehetsz, hogy méltósággal viseled, és nem hagyod, hogy lássák rajtad a megbántottságot. Sok erőt, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!