Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csináljak a (volt) páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a (volt) párommal? Undorító dolgot művelt.

Figyelt kérdés

Pénteken megkaptuk mindketten a fizunkat. Munka után elmentünk befizettük a csekkeket, bevásároltunk. Az ő számláján is, meg az enyémen is maradt kb 20-20 E ft.

Ma arra értem haza, hogy a dolgaim össze vannak pakolva, és egy másik nő éppen pakol kifelé!

Haza kellett jönnöm a szüleimhez, persze ők húzzák a szájukat, mert a maradék pénzből hogyan fogok beszállni a rezsibe stb.

Pár hónapja volt az eljegyzésünk, plusz van még 1-2 ékszer amit kaptam. Ezeket a héten eladom, hogy legyen pénzem.

Mit tehetnék még? Biztos maradt még ott holmim, de hogy menjek úgy vissza a cuccaimért, hogy odaköltöztette a szeretőjét??

Biztosan régóta tervezgették, de megvárták míg én hülye kifizetek mindent, és a kényelmes lakásba megy bele az új "hölgyike"....

2014. márc. 12. 23:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

Miért bántjátok?

És ha volt némi előjele, de nem vette észre, akkor az a megoldás, hogy az a szerencsétlen oda viszi az új nőt, amikor még a réginek annyit se mondott, hogy költözzön el?

Kérdező! Sajnállak! Én tuti felpofoztam volna és visszakértem volna a pénzt. Nem az összegről van szó, a rezsi érthető, hisz te is fogyasztottad. A kaját, amibe beszálltál, azt meg majd jóízűen fogyasztják? Fúj, de undorító egy féreg.

Anyukádék is igazán kedvesek, nem hogy támogatnának, az anyagiakkal vannak elfoglalva.

Bérelj egy lakást magadnak, ha van rá lehetőséged!

2014. márc. 13. 07:58
 12/29 anonim ***** válasza:
38%
9-es annyira okos vagy.... Apám meg a nyakunkra hozta anno az új csaját és annak lányát... Van ilyen... Marha jó volt 2 anyuka 1 fedél alatt...
2014. márc. 13. 08:29
 13/29 anonim ***** válasza:
73%
Úgy vettem ki, hogy nem albérletben laktatok, hanem sajátban, az kié?
2014. márc. 13. 08:40
 14/29 anonim ***** válasza:
90%

"Haza kellett jönnöm a szüleimhez, persze ők húzzák a szájukat, mert a maradék pénzből hogyan fogok beszállni a rezsibe stb. "

ez csak számomra durva? :Dd

2014. márc. 13. 08:50
 15/29 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon sajnállak, volt szerencsém hasonlóhoz. A pénzen nem agonizálnék, pláne, hogy a rezsit utólag fizetjük, szóval magad után rendezted a számlát, bármennyire is hangzik hülyén. A kajától meg fulladjanak megy, fogsz Te még különbeket enni. Anyudék egy kicsit tényleg lehetnének empatikusabbak, add el az ékszereket, kérj türelmet tőlük, aztán minél előbb menj el, mert ha már a szájukat húzzák, hosszú távon se fognak szívesen látni. Sajnálom nagyon.
2014. márc. 13. 09:03
 16/29 A kérdező kommentje:

Albérletben laktunk, ami az ő nevén volt.

Mivel a páromat már úgysem kapom vissza, meg hát ezek után nem is kellene...kénytelen vagyok az anyagiakkal foglalkozni. Ahhoz, hogy tovább tudjak lépni, idő kell.

De szeretném addig is elterelni a gondolataimat. Pl albérlet kereséssel, keresek valami új hobbit.

Az, hogy érzelmileg padlón vagyok, az egy dolog...:(

2014. márc. 13. 09:54
 17/29 anonim ***** válasza:
78%
Legalább amit bevásároltál elhoztad?Te ne a másik nővel foglalkozz ahhoz semmi közöd.De a pasit én is telibe találnám.Ne busúlj ilyen görény után 1 percet sem.Szépen menjél vissza a cuccaidért,meg követeld vissza amit befizettél.Ne legyél szivbajos.úton utfélen kiabáld meg milyen görény kipénzelt
2014. márc. 13. 11:16
 18/29 anonim ***** válasza:
84%
Az úton-útfélen kikiabálás nem a legjobb módszer. Egy ismerősöm állandóan felrakja egy köz. oldalra, hogy az épp aktuális vőlegénye/ férje mekkora görény, milyen sóher, stb. Az aktuális pasik nevét már rég a feledés homálya fedi nálam és az ismerőseimnél, viszont mindig emlegetjük, hogy mekkora bunkó a Timi.
2014. márc. 13. 11:58
 19/29 anonim ***** válasza:
80%
A volt pároddal nehéz bármit is kezdeni a kérdésed erre irányult. Tényleg undorító, valószínű csak idő kérdése, hogy meddig marad vele az új partner, nem sok erkölcs szorulhatott bele ha ilyen helyzetben képes volt becuccolni... Próbálj túllépni rajta, kirándulj vagy olvass, bármit ami leköt és az anyagiakra térve ha a munkahelyed engedi kérj fizetési előleget vagy a szüleiddel beszéld meg, hogy a következő havi fizetésedből többel tudsz beszállni a kiadásokba mint most. Amit közösbe vásároltatok abból is elhozhatsz ezt-azt amikor a többi holmidért mész vissza! Legyél határozott és kicsit pofátlan. Kitartás, sajnálom h. így jártál.
2014. márc. 13. 12:17
 20/29 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk így egy kicsit annyiban más, hogy gondolom fizettétek a lakbért is, amit meg ugye előre kell minden hónapban és nem úgy, mint a rezsit.

Hát.. nem tudom visszakérném-e?! De hozzávágtam volna biztos, hogy ennyire aljas módon alakította az életét, de még a pénzedre is rászorultak, szánalmas.

2014. márc. 13. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!