Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a (volt) párommal? Undorító dolgot művelt.
Pénteken megkaptuk mindketten a fizunkat. Munka után elmentünk befizettük a csekkeket, bevásároltunk. Az ő számláján is, meg az enyémen is maradt kb 20-20 E ft.
Ma arra értem haza, hogy a dolgaim össze vannak pakolva, és egy másik nő éppen pakol kifelé!
Haza kellett jönnöm a szüleimhez, persze ők húzzák a szájukat, mert a maradék pénzből hogyan fogok beszállni a rezsibe stb.
Pár hónapja volt az eljegyzésünk, plusz van még 1-2 ékszer amit kaptam. Ezeket a héten eladom, hogy legyen pénzem.
Mit tehetnék még? Biztos maradt még ott holmim, de hogy menjek úgy vissza a cuccaimért, hogy odaköltöztette a szeretőjét??
Biztosan régóta tervezgették, de megvárták míg én hülye kifizetek mindent, és a kényelmes lakásba megy bele az új "hölgyike"....
Miért bántjátok?
És ha volt némi előjele, de nem vette észre, akkor az a megoldás, hogy az a szerencsétlen oda viszi az új nőt, amikor még a réginek annyit se mondott, hogy költözzön el?
Kérdező! Sajnállak! Én tuti felpofoztam volna és visszakértem volna a pénzt. Nem az összegről van szó, a rezsi érthető, hisz te is fogyasztottad. A kaját, amibe beszálltál, azt meg majd jóízűen fogyasztják? Fúj, de undorító egy féreg.
Anyukádék is igazán kedvesek, nem hogy támogatnának, az anyagiakkal vannak elfoglalva.
Bérelj egy lakást magadnak, ha van rá lehetőséged!
"Haza kellett jönnöm a szüleimhez, persze ők húzzák a szájukat, mert a maradék pénzből hogyan fogok beszállni a rezsibe stb. "
ez csak számomra durva? :Dd
Albérletben laktunk, ami az ő nevén volt.
Mivel a páromat már úgysem kapom vissza, meg hát ezek után nem is kellene...kénytelen vagyok az anyagiakkal foglalkozni. Ahhoz, hogy tovább tudjak lépni, idő kell.
De szeretném addig is elterelni a gondolataimat. Pl albérlet kereséssel, keresek valami új hobbit.
Az, hogy érzelmileg padlón vagyok, az egy dolog...:(
Mondjuk így egy kicsit annyiban más, hogy gondolom fizettétek a lakbért is, amit meg ugye előre kell minden hónapban és nem úgy, mint a rezsit.
Hát.. nem tudom visszakérném-e?! De hozzávágtam volna biztos, hogy ennyire aljas módon alakította az életét, de még a pénzedre is rászorultak, szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!