Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csináljak szerintetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak szerintetek a párommal?

Figyelt kérdés

Párom azt mondja, nagyon szeret, és hamarosan el akar jegyezni. Nehezére esik az elköteleződés, de állítása szerint ha velem nem ugorja meg ezt, akkor nincs az a nő, akivel képes lenne.

Emellett észrevettem viszont, hogy van egy lány a munkahelyén, akivel szinte csak látásból ismerik egymást (1-2 mondatot szoktak váltani), de a lány írt a páromnak, és azóta kb. heti egyszer írnak egymásnak egy kis e-mailt. A lány munkaügyben ír, párom viszont olyanokat válaszol, hogy szívesen megismerné, dicséri, hogy milyen hasznos dolgot végez, milyen szimpatikus a hozzáállása, szívesen beszélgetne vele stb...

A személyes találkát a párom nem veti fel vagy kibújik alóla, eddig nem jött össze, de ki tudja... Lehet a lány észrevette az "udvarlást", és nyitott lenne rá...

Mit tennétek a helyemben? Milyen ember az ilyen? Van olyan férfi, akiben lehet bízni? :(

2013. dec. 10. 08:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Ha a párod ilyen őszintén elmondta, hogy heti egyszer e-maileznek, és olykor megdicséri, stb.. akkor ez azt jelenti, hogy őszinte és egyenes veled, nem akar a csajtól semmi olyat.

Vagy... csak nem kutakodtunk?? :)

2013. dec. 10. 08:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát a helyedben én is feszült lennék, nekem sem esne jól, ha így érdeklődne a kolléganő iránt. Szerintem ez nincs rendjén, nem csupán munkatársi érdeklődés. Én például (nő) férfi kollégával dolgozom együtt, de soha eszembe sem jutna otthonról munkaügyben levelezgetni, meg dicsérgetni, meg hogy szívesen megismerném. Ez már enyhén feltünő, hogy többet is akar a csajtól. De te honnan tudod ilyen pontosan, hogy miről leveleznek? Mindig a háta mögött állsz, mikor levelet ír? Vagy esetleg feltörted a leveleit? Hogy mit tennék a helyedben, nem tudom, de ideges lennék az biztos. Én még bízom benne, hogy van olyan férfi, aki megbízható, de aki sokat csalódott, azt mondja, hogy egyik férfi sem az.
2013. dec. 10. 08:18
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá büszke... :( Volt kutakodás is, de ha megkérdezem, hogy találkozott-e vele, írt-e neki, akkor őszinte. De onnan tudok az egészről eleve, hogy párom egyszer elmondta, hogy szimpatikus és tetszik neki ez a lány, de tudja kezelni. Én emiatt rosszul éreztem magam sokszor, és ő olyankor mindig nyugtatgatott, hogy én nagyobb jelentőséget tulajdonítok az egésznek, mint ő maga. De mégsem zárja le a levelezgetést...
2013. dec. 10. 08:18
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Őszinte hozzád a párod. Minden kapcsolatban vannak fellángolások más iránt, akár akarod, akár nem! Az hogy a párod elmondta ezt neked, azt bizonyítja hogy szeret. Viszont te ez a bizalom nem kölcsönös...ha az én üzeneteimbe másznának bele, én szakítanék a lánnyal, jogosan. Úgyhogy vigyázz, mert itt most te vagy a hibás és ezzel csak a másik lány malmára hajtod a vizet!
2013. dec. 10. 08:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
hát kérd meg, hogy zárja le a levelezgetést, ha téged akar megkérni már nem kell levelezgetni "másokkal" mert tetszik. Ha nem teszi meg, akkor a jövőben sem biztos, hogy máshol is megállja a helyét veled szemben.
2013. dec. 10. 08:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok vészmadárkodni ,de ha a párodnak igazán fontos lenne a kapcsolatotok ,akkor nem tartaná a kapcsolatot a lánnyal . Nekem ez nagyon gyanús lenne . Eleve már az is hajmeresztő ,hogy saját bevallása szerint is tetszik neki a lány ...
2013. dec. 10. 08:34
 7/16 anonim ***** válasza:
érdekes
2013. dec. 10. 08:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha lenne egy férfi aki tetszik nekem, és elmondanám a páromnak, és nyugtatnám, hogy nincsen jelentősége a dolognak, csak szimpatikus a férfi, jófej, de ennyi, akkor nem állok le vele még pluszban levelezgetni. Itt üti az egyik szava a másikat..téged nyugtat, hogy nagyobb jelentőséget tulajdonítasz a dolognak, mint ő maga, de a cselekedete nem ezt mutatja, mert akkor nem levelezgetne, ráadásul még nyíltan flörtöl is. Ha valóban fontos vagy neki, és tényleg nincs semmilyen jelentősége a dolognak, akkor lezárja a levelezést és nem okoz neked ezzel fájdalmat, bizonytalanságot. Azért megnézném azt a nőt, férfit aki egy ilyen kijelentés után, hogy tetszik a párjának az egyik munkatársa, majd e-mailezésbe bonyolódna, valóban nem lenne-e feszült, bizalmatlan, és mosolyogva nézné ahogyan esténként a párja a gép előtt ülve a nővel/férfival e-mailezgetne...
2013. dec. 10. 08:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel a dumával, a látszólagos őszinteségével csak a lelkiismeretét nyugtatja.Azzal, hogy tudsz a nőről, felhatalmazást érez arra, hogy ezt a kapcsolatot fenntartsa.És ha esetleg ennél több történik, akkor az még belefér.Jobban belefér, mintha teljesen titkolnia kellet volna ezt a kapcsolatot.Persze nem biztos, hogy történik több, de már ez is sok, ami van.

Nem szép dolog a kutakodás, de mivel Te vagy helyzeti előnyben, én odaállnék elé és először, bocsánatot kérve bevallanám a kutakodásomat, megindokolva érzéseimmel, aztán választás elé állítanám.Ha el akar jegyezni és bevallása szerint nagyon szeret, akkor ne okozzon fájdalmat és hagyjon föl az ilyen ismerkedésekkel.Természetesen biztosítsd, hogy szereted, de nálad ez nem fér bele és ne akarjon már a házasság kapujában bizalmatlanságot kelteni.

Írom ezt férfiként, férfi logikával.

2013. dec. 10. 10:08
 10/16 anonim ***** válasza:

nem értem a kutakodást. én a párom után sose kémkedek, pedig van, hogy a FB-ba, gmail-jébe bejelentkezve marad, ott hagyja a telóját mindenhol (hol itthon is) sőt, még a kocsijában is van gps, amit meg tudnék nézni. hát én nem ásnám alá a bizalmat leskelődéssel...

amúgy meg aki gyanakvó, még egy ártatlan dolgot is gyanúsnak vélhet.

na de a kérdésedre a válasz - én bizony megkérném, hogy ne udvaroljon másnak, vagyis jelezném, ez nekem nem esik jól. ha ez után is folytatja, akkor elgondolkoznék azon, összeillünk-e, hisz én olyan ember vagyok, aki az ilyet nem fogadja el, ő meg olyan, aki értem nem változtat.

a párom elvből nem udvarol más csajoknak, és tőlem is elvárja, hogy ne flörtöljek. nagyon-nagyon-nagyon jó olyan kapcsolatban lenni, ahol a felek bízhatnak egymásban, ha a bizalom nincs meg, akkor a kapcsolat egyik (de csak az EGYIK) fontos pillére bizony hiányzik. (még pár pillér - vonzódás, tisztelet, szex, szenvedély kieshet az évek alatt, akkor aztán összedől az egész)

2013. dec. 10. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!