Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek a párommal?
Párom azt mondja, nagyon szeret, és hamarosan el akar jegyezni. Nehezére esik az elköteleződés, de állítása szerint ha velem nem ugorja meg ezt, akkor nincs az a nő, akivel képes lenne.
Emellett észrevettem viszont, hogy van egy lány a munkahelyén, akivel szinte csak látásból ismerik egymást (1-2 mondatot szoktak váltani), de a lány írt a páromnak, és azóta kb. heti egyszer írnak egymásnak egy kis e-mailt. A lány munkaügyben ír, párom viszont olyanokat válaszol, hogy szívesen megismerné, dicséri, hogy milyen hasznos dolgot végez, milyen szimpatikus a hozzáállása, szívesen beszélgetne vele stb...
A személyes találkát a párom nem veti fel vagy kibújik alóla, eddig nem jött össze, de ki tudja... Lehet a lány észrevette az "udvarlást", és nyitott lenne rá...
Mit tennétek a helyemben? Milyen ember az ilyen? Van olyan férfi, akiben lehet bízni? :(
Ha a párod ilyen őszintén elmondta, hogy heti egyszer e-maileznek, és olykor megdicséri, stb.. akkor ez azt jelenti, hogy őszinte és egyenes veled, nem akar a csajtól semmi olyat.
Vagy... csak nem kutakodtunk?? :)
Szerintem ezzel a dumával, a látszólagos őszinteségével csak a lelkiismeretét nyugtatja.Azzal, hogy tudsz a nőről, felhatalmazást érez arra, hogy ezt a kapcsolatot fenntartsa.És ha esetleg ennél több történik, akkor az még belefér.Jobban belefér, mintha teljesen titkolnia kellet volna ezt a kapcsolatot.Persze nem biztos, hogy történik több, de már ez is sok, ami van.
Nem szép dolog a kutakodás, de mivel Te vagy helyzeti előnyben, én odaállnék elé és először, bocsánatot kérve bevallanám a kutakodásomat, megindokolva érzéseimmel, aztán választás elé állítanám.Ha el akar jegyezni és bevallása szerint nagyon szeret, akkor ne okozzon fájdalmat és hagyjon föl az ilyen ismerkedésekkel.Természetesen biztosítsd, hogy szereted, de nálad ez nem fér bele és ne akarjon már a házasság kapujában bizalmatlanságot kelteni.
Írom ezt férfiként, férfi logikával.
nem értem a kutakodást. én a párom után sose kémkedek, pedig van, hogy a FB-ba, gmail-jébe bejelentkezve marad, ott hagyja a telóját mindenhol (hol itthon is) sőt, még a kocsijában is van gps, amit meg tudnék nézni. hát én nem ásnám alá a bizalmat leskelődéssel...
amúgy meg aki gyanakvó, még egy ártatlan dolgot is gyanúsnak vélhet.
na de a kérdésedre a válasz - én bizony megkérném, hogy ne udvaroljon másnak, vagyis jelezném, ez nekem nem esik jól. ha ez után is folytatja, akkor elgondolkoznék azon, összeillünk-e, hisz én olyan ember vagyok, aki az ilyet nem fogadja el, ő meg olyan, aki értem nem változtat.
a párom elvből nem udvarol más csajoknak, és tőlem is elvárja, hogy ne flörtöljek. nagyon-nagyon-nagyon jó olyan kapcsolatban lenni, ahol a felek bízhatnak egymásban, ha a bizalom nincs meg, akkor a kapcsolat egyik (de csak az EGYIK) fontos pillére bizony hiányzik. (még pár pillér - vonzódás, tisztelet, szex, szenvedély kieshet az évek alatt, akkor aztán összedől az egész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!