Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csináljak szerintetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak szerintetek a párommal?

Figyelt kérdés

Párom azt mondja, nagyon szeret, és hamarosan el akar jegyezni. Nehezére esik az elköteleződés, de állítása szerint ha velem nem ugorja meg ezt, akkor nincs az a nő, akivel képes lenne.

Emellett észrevettem viszont, hogy van egy lány a munkahelyén, akivel szinte csak látásból ismerik egymást (1-2 mondatot szoktak váltani), de a lány írt a páromnak, és azóta kb. heti egyszer írnak egymásnak egy kis e-mailt. A lány munkaügyben ír, párom viszont olyanokat válaszol, hogy szívesen megismerné, dicséri, hogy milyen hasznos dolgot végez, milyen szimpatikus a hozzáállása, szívesen beszélgetne vele stb...

A személyes találkát a párom nem veti fel vagy kibújik alóla, eddig nem jött össze, de ki tudja... Lehet a lány észrevette az "udvarlást", és nyitott lenne rá...

Mit tennétek a helyemben? Milyen ember az ilyen? Van olyan férfi, akiben lehet bízni? :(

2013. dec. 10. 08:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy veled őszinte a párod, ahogy itt valaki írta... de akkor meg saját magával nem az.

"párom egyszer elmondta, hogy szimpatikus és tetszik neki ez a lány, de tudja kezelni"

Nem! Az nem a helyzet kezelése, ha a lány teljesen semleges üzeneteket ír, a párod pedig finoman flörtöl vele.

Ha velem történne a kapcsolatomon belül, hogy elkezdek vonzódni valakihez és kezelni akarnám a helyzetet, akkor minden téren a lehető legnagyobb távolságot tartanám tőle.

A másik: nem akkor mennék bele egy eljegyzésbe, mikor éppen valaki más is "szimpatikus" a páromon kívül. Picit hagynám lenyugodni a dolgokat és mikor már lecsengett bennem ez a fellángolás.

Én a helyedben még nem mennék bele az eljegyzésbe, mert ez így nem korrekt.

2013. dec. 10. 10:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, ha így kijelentette neked, hogy bejön neki a lány, és ezek után még levelezget is vele, meg megírja neki hogy szívesen megismerné.... akkor tényleg ütik egymást a szavai.

Az egy dolog, hogy felléphet minden kapcsolatban egy fellángolás, de ez ellen tenni kell, nem pedig fokozni.

Az én esetemben is volt egy alkalom, amikor megismerkedtem egy férfival, aki megtetszett (de közben komoly kapcsolatban éltem). Igazából fel sem fogtam, mit teszek, de én is elkezdtem e-mailezgetni a sráccal,sőt személyesen is sokat beszélgettem vele, és kicsit tervezgettem, hogy akár ez hosszabb távú barátság is lehetne... A párom pedig érthetően kiakadt, hiába mondtam neki, hogy nem akarom elhagyni, és őt szeretem, de a másik srácnak mégis írogattam... végül rá kellett jönnöm, hogy a páromnak van igaza, szóval leépítettem az egész kapcsolatot a másik sráccal. Azóta egyébként már nem is érdekel, pedig napi szinten látjuk egymást, de nem megyek oda hozzá beszélgetni vagy valami.

úgyhogy a te párodnak is hasonlót kellene tennie, ha nem akarja, hogy megromoljon a kapcsolatotok.

2013. dec. 10. 11:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket és a sok segítséget! Igazatok van, egytől egyig...
2013. dec. 10. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Én a többieket még kiegésziteném azzal, hogy a párod nem tisztel téged, és csak álltat.

Kimondja, hogy nehezére esik elköteleződni, szerintem kb. kötelességként tekinthet az eljegyzésre. Veled is, hiszen, ha tényleg el akarna venni, akkor nem csinálna ügyet ebből, egyszerűen megkérne. Helyette, még tudatja is veled, hogy nehezére esik. Azért ez így elég kiábrándító.

A másik, hogy tetszik neki, egy lány, flörtölget vele, amit szintén tudat veled.

Neked ezek a dolgok mind fájnak, érthető, hogy ideges vagy, és fenntartásaid vannak a kapcsolatot illetően. Ha annyira szeretne, akkor nem okozna fájdalmat. Le kell ülni vele elbeszélgetni. Mostmár nyugodtan elmondhatod neki, hogy kutakodtál utána, igazából nincs joga megsértődni, mert ha nem ad okot a féltékenykedésre, akkor nem kutakodsz, vagy ha kutakodsz is, ő nyugodt maradhat mert nem találsz semmit, mert nem ingot meg. De ugye nem ez történt. Én a helyedben azt kommunikálnám felé, hogyha a kapcsolatotok fontos neki, akkor szakítsa meg a levelezgetést, és a munkahelyen kívüli (vagy akár ott is meglévő) kontaktust, flörtölgetést ezzel a lánnyal.

2013. dec. 10. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Hmm..Lehet hogy valamilyen szinten őszinte..erről eszembe jutott az egyik film,amiben a férfi felesége megengedte a férjének ,hogy megcsalja...Vagyis elment a férfi legénybúcsúra,elutazott,és a felesége adott neki kontont,és mondta neki,ami ott történik,az ott is marad :) A férfi nagyon örült neki,próbálkozott a nőknél,mígnem,az egyik nővel össze is jött volna a dolog . Nagyon bejött a pasinak a csaj,a csaj már félpucér volt,és a férfi mondta,hogy nem,nem lehet,mert ha megtenné,nem lenne büszke erre,és nem bírná ,hogy ne mesélje el a feleségének,mert ő a legjobb barátja is.Szóval kérdés,ő hogy viselkedne ha esetleg olyan helyzet adódna a csajjal...Én nem tartom normálisnak,hogy levelezget a munkatársával,főleg hogy ilyeneket.Biztos kiakadnék,és megmondanám neki,hogy fejezze be,vagy indulhat hozzá flörtölgetni.... Fordítva hogy esne vajon neki ?! .....
2013. dec. 11. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez lehet egy kicsit erős lesz... De állítsd döntés elé, mert amíg ezt nem teszed, addig szerintem ezt a dolgot folytatni fogja.

Ülj le vele beszélni, hogy Te szeretnéd, ha megszakítaná ezt a kapcsolatot azzal a nővel. Ha ez nem tetszik neki, akkor mond meg neki, hogy vagy Te vagy az a nő, válasszon!

Mondjuk szerintem ebben semmi dúrva nincsen, mert elvileg komolyan gondolja veled és eljegyzést tervez veled, akkor meg ne flörtölgessen más nőkkel, mert Te sem flörtölsz más férfiakkal. Ez így korrekt szerintem.

Mondjuk szerencsére nekem nincs ilyen problémám. Már 4éve avgyunk együtt és jövőre esküvő, de a páromnak eszébe sem jutott még más lányokkal flörtölni, mert tudja, hogy tőlem tényleg mindent megkap, nincs szüksége kis flörtökre.

Persze én sem flörtölgetek más pasikkal, valahogy nem is hoz izgalomba a dolog, mivel nekem a párommal nagyon nagyon szoros a kapcsolatunk lelkileg, szóval amióta ő van nekem azóta egy helyes pasit sem látok és ahogy telnek az évek csak egyre szerelmesebbek vagyunk egymásba.

2013. dec. 16. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!