Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagy a korkulombseg! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a korkulombseg! Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Szoval van egy baratom aki 22 evvel idosebb nalam! Nagyon nagyon szeretem es O is engem! Feladott ertem mindent a csaladjat a munkajat szoval tenyleg mindent! Naponta millioszor mondja h szeret na meg persze latszik is rajta ahogy banik velem! A mult heten megkerte a kezem! Nagyon megijedtem! Gondolhattam h ez lessz belole! De tenyleg megijedtem, most keztem el felni a korkulombsegtol! Nagyon szeretem meg feladta ertem az eddigi eletet! Mit csinaljak???? Segitsetek!
2014. ápr. 10. 14:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%
Párom 34 én 24 vagyok. nálunk nem érződik meg a korkülönbség mert mindketten otthonülő típusok vagyunk, nagyjából szinte ugyanaz a hobbink ugyanazt szeretjük. a 22 évet se tartom olyan nagyon vészesnek ha nem különböztök túlságosan. erre az elhagyta érted a családját dologra nem reagálnék inkább semmit.
2014. ápr. 10. 14:26
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem kell aggódnod. Pár év múlva majd téged cserél le egy 33 évvel fiatalabbra és hidd el, őt is nagyon fogja szeretni...
2014. ápr. 10. 14:30
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
én csak a korkülönbségtől félnék, meg hogy nem tudok írni
2014. ápr. 10. 14:31
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertettem h a feleseget hagyta ott ertem! A felesegevel mar jo sok eve nincs egyutt! Arra ertettem h idekoltozott hozzam eggy masik orszagba! Es otthagyta anyjat az apjat stb!
2014. ápr. 10. 14:45
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
Mi 3 éve vagyunk együtt a párommal. 18 évvel idősebb nálam. Mi is nagyon szeretjük egymást és mivel már majdnem teljesen összecsiszolódtunk, èn szívesen igent mondanék, ha megkérne. Ha a párod fiatalosabb a korához képest, te pedig kicsit érettebb, hasonló az elképzelésetek az életről és ha te hosszabb távon, akár családosan 1-2 közös gyerekkel is el tudod képzelni vele az életed, ne habozz, vágj bele. Ha viszont neked nem ő a nagy Ő, hanem csak valami fellángolás és néha megfordul a fejedben, ő túl idős, mi lesz velem, velünk pár év múlva, akkor gondold át, hogy igazán akarod-e és képes vagy-e, az életed úgymond neki szentelni.
2014. ápr. 10. 15:08
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Hagy kérdezzem meg hogy ő most dolgozik itt ? És hogy ismerkedtetek meg ?
2014. ápr. 10. 15:26
 7/18 A kérdező kommentje:

5-os kommentelo nagyon koszonom a valaszodat!

Igen dolgozik! A munkam soran fel evig kulfoldon dolgoztam! Es ott ismekedtunk meg! Eggy etteremben egyedul vacsiztam es O is ott volt a barataival!

2014. ápr. 10. 15:45
 8/18 anonim ***** válasza:
57%
Ne izgulj,marha hamar hozzá fogsz öregedni.A 22év pedig kifog ütközni,amint elmúlik a rózsaszin felhőcske
2014. ápr. 10. 16:29
 9/18 A kérdező kommentje:
Ezt hogy ertetted 8-as kommentelo?????
2014. ápr. 10. 16:31
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

Bocsi Kedves Kérdező az előző válaszomért, de nagyon úgy hangzott amit írtál, mintha a feleségét, gyerekeit hagyta volna ott miattad. De lehet csak túl sokat vagyok itt gyk-en és már megártott.

Szerintem a 22 év nem lenne gond, ha hasonlóan gondolkodtok a világról, hasonló az érdeklődési körötök és főleg hasonló módon képzelitek el a közös jövőtöket. Az hogy miattad feladta az eddigi életét, önmagában is bizonyítja, hogy komolyan gondolja. Viszont, hogy te is így gondolod-e, csak te tudhatod. Ha már megfogalmazódott benned ez a kérdés, akkor valószínűleg történt valami (lánykérésen kívül), ami elbizonytalanított.

Tudtok őszintén beszélgetni arról, hogy hogyan képzelitek el együtt az életeteket? Vagy mondjuk szóba került már a gyerekvállalás? Hasonlóan gondolkodtok róla?

2014. ápr. 10. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!