Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a ti álom eljegyzésetek?
Hogyan kérnétek meg a kedveseteket?
Milyennek képzelitek?
Az is érdekel, ha már megtörtént.
Nekem mind1 lenne, csak tenné már fel a kérdést..
Egy romantikus pillanatban, amikor ketten vagyunk.
Pl.: tetszene nekem is reggel az ágyban vagy szex után
Akár a szabadban, szép napsütés közben.
Akár télen síelés közben a hegyen vagy nyáron a parton, esti séta közben.
Nagy felhajtás nem tetszene semmiképp (ezért sem vagyok oda az éttermes jelenetekért, ill. az áruházi nagyközönségért sem.)
De még egyszer mondom, sztem rossz lánykérés nincs, önmagában ez már annyira jól esne, hogy nem tudná senki és semmi elrontani. Ezek a "kifogások" csak akkor állnak ha nekem kellene megválasztanom..
párizsban,nekem az elég nagy álom lenne :)))
amúgy nagyjából mindegy,a tömeg sem zavar....de inkább vmi alkalomkor,mint egy átlag este csak úgy a semmiből....
amúgy meg mindegy is :)
Az én kezemet egy óriáskeréken kérték meg. Nem számítottam rá. A párom le akart térdelni, de megmozdult a kosár, majdnem elejtette a gyűrűt...szóval eléggé félresikerült :))) Mondtam neki hogy nehogy leejtsd a gyűrűt. AMikor leszálltunk, csak akkor bírtam kinyögni egy igen-t.
De ilyenek vagyunk mi, néha viccesek, néha hajmeresztőek... :D
23-L
A kezemet otthon négyszemközt kérte meg.
Valamivel később, tavaly karácsonykor pedig volt egy eljegyzési ebéd nálunk (lányos háznál), bemutattuk egymásnak a szüleinket. Aztán az apukámtól is megkérte a kezemet, felhúztuk a gyűrűt és volt egy finom hangulatos ebéd.
Nekem ez így volt tökéletes.
Hasonlóan képzelném, mint az előző válaszadó.
Nekem nem kell kövesgyűrű, meg letérdelés.. Közösen megbeszélnénk, hogy össze szeretnénk házasodni, aztán apukámtók is elkér, majd egy közös családi ebéd keretében felhúzzuk a karikagyűrűket, amit előtte közösen vettünk meg.
megcsinálná azt a szitut, ami első igazi randink volt, csak most kézkéréssel fűszerezve
(nyári este lementünk a tóhoz, csak mi, egy üveg borral, rengeteget nevettünk -nem bírtuk kinyitni a bort, mert nyitót nem hoztunk, ott vergődtünk a dugóval, utána meg nem volt jó az öngyújtó a cigihez (tudom nem kellene dohányozni) utána rém hideg volt a víz, de ő nagy hősiesen belement úszni én meg kint sipákoltam, akkor láttam meg először, hogy úgy mentett el a telojába, hogy "cicafül" - tehát nem semlegesen - és öltözésnél amikor a fehér ingem 30. mini gombját is sikerült bekapcsolnia -extrém sok gombos ing, de nagyon szexi volt rajtam - mire végzett, erre kibontotta vissza és adott egy puszit a hasamra és újból be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!