Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történt az eljegyzésetek? Mesélnétek nekem?
Köszönöm a válaszokat!!! Szerintem azért ment hozzá pár hét után mert ez is szerelem volt!Ezt ugy értem h van olyan h érzi valaki EZ AZ IGAZI!
Én nehezebb helyzetben vagyok. Annyi csalódásom ért (vagyis volt 1 nagy) szóval én óvatosabb vagyok. Félek ha szeretnek én is félek...de most valószínű meg fogják kérni a kezem, nálam nem ez a nagy rózsaszín felhő van.
Első vagyok.
Igen, éreztük mindketten, hogy megtaláltuk az Igazit.
Eljegyzés megvolt azonnal, összeköltözni kb 8 hónap múlva sikerült, de az esküvő csak másfél év múlva lett. :)
Nem tudom, én mindig is úgy képzeletem el, hogy amikor az Igazit megismerem majd, akkor azonnal tudni fogom, hogy Ő az. És így is lett. Volt előtte is barátom, több is, de azoknál mindnél éreztem, hogy csak kaland....
Tudom, hogy extrém eset a miénk, és nagyon ritka, de van ilyen.
A párom restaurátor, és az ő csapatuk több templom freskóit, szobrait újította már fel. A Tátra alatti Szent Márton Székesegyház külső vakolatát is ők csinálták (még a kommunizmus idején "felújították", de kontár módon, így előbb el kellett távolítani a régit, majd olyannal pótolni, ami az eredetivel majdnem megegyező összetételű). Szóval, idén nyár végén elvitt megmutatni, min dolgoztak olyan sokáig (több, mint három éve vagyunk együtt), sétáltunk egyet a templom körül, majd elmentünk a szepesi várba, ami attól nem messze van (Közép-Európa legnagyobb, egyben maradt vára, érdemes ellátogatni!). Itt is körbenéztünk, gyönyörű hely, ürgéket is láttunk. Ezt mi fotóztuk:
Sétáltunk a várkert mögötti részen, majd felmentünk a várfalra, és ott sétálgattunk. Mikor senki nem volt a közelünkben, elkezdett kotorászni a zsebében, zacskócsörgés hallatszott. Eléggé zavarban volt, kérdeztem, mi az? Mondta, csokigolyó. Na, mondom, jellemző rád, hogy a tűző napon csokival a zsebedben mászkálsz... Aztán elővette az ékszeres dobozt :D Csak még egy zacskóba volt csomagolva, azzal csörgött.
Idén szeretnénk összeházasodni :) "Gyerekeink" már vannak, két négy hónapos mudi.
6 napja ismertük egymást, de már az első perctől éreztük, hogy itt lesz valami. Kérdezte, ma este mit akarok csinálni, sörözni akartam, így elmentünk egy kricsmibe. Beszélgettünk, aztán azt mondta, megy, hoz inni. Félúton visszafordult, "ja, bocsi, erre vigyáznál?" és a kezembe nyomta a gyűrűt "... mondjuk egy életen át?" én meg ott álltam tök kukán, és csak annyi fért ki a torkomon, hogy a gyűrűsujjamra túl nagy :D
Így utólag aranyos, akkor nagyon béna volt :)
Most 6 hetes a lányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!