Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a ti álom eljegyzésetek?
Hogyan kérnétek meg a kedveseteket?
Milyennek képzelitek?
Az is érdekel, ha már megtörtént.
Nincsen semmi különleges kívánságom.
Nekem az mindenképpen fontos, hogy kettesben történjen, tehát ne egy étteremben, ne egy családi összejövetelen.
A legnagyobb meglepetés nekem az lenne, ha egy teljesen hétköznapi helyzetben történne meg.
A meghittség, az érzések sokkal fontosabbak, mint a felhajtás.
Hetvegen reggel ebredezes, odabujas, cirogatas kozben hallani, hogy orokke velem akar lenni es legyek a felesege. Ez a legjobb!!
En egy megrendezett, leterdelos vagy nyilvanos lanykerestol rendesen sikitofraszt kapnek, abszolut nem vagyok az a fajta, aki ertekelne. Egy meghitt, kettesben, oszinten, a pillanat oromeben tortent lanykeres nekem 1000x szebb!
Nálunk úgy zajlott, hogy a férjem szándékosan veszekedést generált, ismer már jól, tudja hogy mivel lehet kiakasztani. Amikor már magamon kívül voltam a dühtől és elkezdtem hisztizni, akkor elővette a gyűrűt és azt mondta "akkor is szeretlek, ha hülye vagy". :D
Szerintem ez így volt tökéletes. :)
Úgy vélekedem, mint az első válaszoló. Annak örülnék a legjobban, ha meglepne egy teljesen hétköznapi szituációban.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!