Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom bizonytalan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bizonytalan a kapcsolatunkban. Van ennek jövője?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt. Elég sok áldozatot hoztunk egymásért mind a ketten, de a párom néha még mindig bizonytalan a dolgában, hogy én vagyok-e neki az igazi. Többek között másik városba költözött értem.

Senki, ő maga se érti, hogy miért mérgezi ezzel az amúgy jól működő kapcsolatunkat.

Érdemes várni arra, hogy jöjjön benne a bizonyosság érzése vagy hagyjam, mert ezzel engem is megaláz?

22L 28F

2014. márc. 31. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell keresnetek együtt, hogy mi az a pont,amely bizonytalanná teszi a párodat a kapcsolatotokban.Tegyél fel neki kérdéseket, hátha kibukik belõle, hogy mi az a hiány,amely bizonytalanságot okoz benne!?
2014. márc. 31. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

biztos a nagy lángolásra vágyik még

amíg nem nő be a feje lágya és nem értékel nyugodt kapcsolatot, addig nem élte ki magát, addig bizonytalan is lesz.

2014. márc. 31. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább most kell megszakítani a dolgot, mint hogy később, amikor már mindenféle jogi meg pénzügyi következmény is lenne. Engedd el egy kicsit, hogy ő tisztázza magában a dolgot és te meg ne várj semmire, hátha neked is eljöhet még mással kapcsolatban a bizonyosság érzése.
2014. márc. 31. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Úgy 1 éve voltam a párommal, amikor bennem is megfogant a kétely, hogy biztos őt akarom-e, ő-ez az "igazi". Úgy egy hónapig gondolkodtam ezen, de mindent megbeszéltem a párommal, elmondtam neki a félelmeimet, és ki is derültek bizonyos dolgok mindkettőnkről.

Utólag örülök, hogy nem hagytam ott, és nem adtam fel, és azt, hogy ő sem tette. Bár még csak 2,5 éve vagyunk együtt, nyoma sincs már a korábbi megingásomnak, és nem is akarok mást már páromul :) Lehet ez csak egy átmeneti időszak, szerintem érdemes mindent jól átbeszélnetek, mert kell, hogy legyen valami oka.

2014. márc. 31. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha soha nem is volt meg benne a bizonyosság akkor az igazi szerelmet keresi. Persze biztos nem tudatosan, de hiányozhatnak neki a nagy érzelmek.
2014. márc. 31. 22:27
 6/7 anonim válasza:

Szerintem látja rajtad, amit te még nem látsz magadon... 22 éves vagy, fiatal és nincs annyi tapasztalat (vagy legalábbis év) mögötted, mint mögötte. Szerintem attól félhet, hogy neked kell még felnőni.

(Azért gondolom, mert én pl 22 évesen azt hittem, a legfelnőttebb felnőtt vagyok, együttélés, lakás, kutya, minden és ki tudja honnan jött még egy igazi felnövési hullám... aki idősebb, az szerintem látja azt rajtad, hogy ez még hátravan-e neked, vagy nincs)

Tökre lehet, h nem erről van szó, szóval hallgass meg mindenkit, hátha vki eltalálja ;-)

(Jaigen, ha sokat beszélsz az előző partnereidről, az neki egy árulkodó jel lehet, ha meg nincs miről beszélni, az is...)

2014. ápr. 1. 01:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Én saját tapasztalatomból írom,hogy mi egy éve voltunk együtt,mikor már mindketten tudtuk,hogy egymás mellett szeretnénk megállapodni. Ezt érzi az ember egy idő után. Azért 1,5 év után már illene,hogy fogalma legyen arról,hogy veled vagy nélküled szeretné leélni az életét.
2014. ápr. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!