Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bizonytalan a kapcsolatunkban. Van ennek jövője?
Másfél éve vagyunk együtt. Elég sok áldozatot hoztunk egymásért mind a ketten, de a párom néha még mindig bizonytalan a dolgában, hogy én vagyok-e neki az igazi. Többek között másik városba költözött értem.
Senki, ő maga se érti, hogy miért mérgezi ezzel az amúgy jól működő kapcsolatunkat.
Érdemes várni arra, hogy jöjjön benne a bizonyosság érzése vagy hagyjam, mert ezzel engem is megaláz?
22L 28F
biztos a nagy lángolásra vágyik még
amíg nem nő be a feje lágya és nem értékel nyugodt kapcsolatot, addig nem élte ki magát, addig bizonytalan is lesz.
Úgy 1 éve voltam a párommal, amikor bennem is megfogant a kétely, hogy biztos őt akarom-e, ő-ez az "igazi". Úgy egy hónapig gondolkodtam ezen, de mindent megbeszéltem a párommal, elmondtam neki a félelmeimet, és ki is derültek bizonyos dolgok mindkettőnkről.
Utólag örülök, hogy nem hagytam ott, és nem adtam fel, és azt, hogy ő sem tette. Bár még csak 2,5 éve vagyunk együtt, nyoma sincs már a korábbi megingásomnak, és nem is akarok mást már páromul :) Lehet ez csak egy átmeneti időszak, szerintem érdemes mindent jól átbeszélnetek, mert kell, hogy legyen valami oka.
Szerintem látja rajtad, amit te még nem látsz magadon... 22 éves vagy, fiatal és nincs annyi tapasztalat (vagy legalábbis év) mögötted, mint mögötte. Szerintem attól félhet, hogy neked kell még felnőni.
(Azért gondolom, mert én pl 22 évesen azt hittem, a legfelnőttebb felnőtt vagyok, együttélés, lakás, kutya, minden és ki tudja honnan jött még egy igazi felnövési hullám... aki idősebb, az szerintem látja azt rajtad, hogy ez még hátravan-e neked, vagy nincs)
Tökre lehet, h nem erről van szó, szóval hallgass meg mindenkit, hátha vki eltalálja ;-)
(Jaigen, ha sokat beszélsz az előző partnereidről, az neki egy árulkodó jel lehet, ha meg nincs miről beszélni, az is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!