Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, asszonyok! Valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok! Valóban akkor kérték meg a kezeteket, amikor igazán vágytatok rá?

Figyelt kérdés
Van olyan köztetek, akinek balul sült el a lánykérés?

2014. febr. 24. 16:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Vágytam rá, amióta csak 1 pár lettünk... De Kicsit hamarabb jött, mint amire számítottam. 1 hónap együtt járás után kért meg.

Fél év, 1 év körül számítottam volna rá. Szóval meglepett hogy olyan hamar. De nem is volt kérdéses...Boldogan igent mondtam, hisz életem egyetlen szerelme, a lelki társam:) kérte meg a kezemet:D.

Másfél év után házasodtunk össze. Ebből az utolsó fél év együttélés volt.

Most már majdnem 4 éve együtt vagyunk.:) Ennél boldogabbak már csak akkor lehetnénk ha közös gyerekünk születne 1 vagy 2. De ha nem sikerül akkor kettesben is boldogok leszünk annyira mint most! Az elkövetkezendő ezer évben, és még utána is.:)

2014. febr. 26. 06:35
 22/27 Korkin ***** válasza:

Mi több, mint 2 éve együtt vagyunk a párommal. 3 hónappal a megismerkedésünk után össze is költöztünk (saját lakásban) Mindketten házasság pártiak vagyunk és kb. 1,5 éve voltunk együtt, amikor én már úgy éreztem készen állok, h tovább lépjünk és eljegyzés legyen. Finoman közöltem is ill. kipuhatoltam, hogy ő hogyan vélekedik erről..ekkor ezt a választ kaptam "záros határidőn belül". Az elkövetkezendő időszakban jártuk az ékszerboltokat, próbálgattunk (minden az ő indíttatásából volt, nem akartam semmit sem ráerőltetni és cikinek is éreztem volna, ha én rángatom boltról-boltra..)

Emellett eljegyzési gyűrűn kívül nézegettünk karika gyűrűket is, küldözgetett linkeket, ahol egyedileg lehet készíttetni és mindig kérdezte, h ez vagy az h tetszik nekem...

Aztán mintha elvágták volna..semmi...mégcsak tervekről sem beszélgetünk, úgy mint azelőtt..ha esküvős téma merül fel részemről akár..nem terel, de hozzá sem fűz semmit.Ennek már 7 hónapja.

2014. márc. 10. 12:08
 23/27 anonim ***** válasza:

16-os, nagyon együttérzek veled! Mintha rólam lenne szó!

Utolsó: hát ez nagyon furcsa. Biztosan nem te rángattad először? Illetve akkor ha már egyszer ezt felhoztad, most, hogy ilyen furcsán viselkedik (tényleg nagyon fura!), miért nem kérdezel rá?

Valaki befolyásolhatta? Hirtelen ez ötlött fel bennem. Talán valaki azt mondogatta neki, hogy még korai, vagy esetleg nem tetszel annak a személynek és ellened beszélt... bár ennek nem kellett volna szabad megtörténnie!

2014. okt. 10. 14:05
 24/27 anonim ***** válasza:

Ugyancsak én vagyok, még valami:

Nem értem. Jártátok a boltokat, és aztán mégis miért nem sikerült dönteni? Annyira nem találtatok nektek tetsző gyűrűt? Lehet, hogy elment a kedve a szervezéstől, ha már a gyűrű kiválasztása ekkora kihívás volt.

Egyébként szerintem minden gyűrű kb. ugyanolyan. Igazán nem lepett még eddig senkijé.

2014. okt. 10. 14:07
 25/27 Korkin ***** válasza:

A "jártuk a boltokat" kb. 4-5 olyan alkalmat jelentett, amikor bementünk pl. egy plázába (nem azért kifejezettem h gyűrűt nézzünk), amikor egy ékszerbolt elé keveredtünk, akkor azonban ő behívott magával és nézegettünk. Konkrét választás sosem esett semmire.

Sztem ezt amúgy sem nekem kellett volna konkrétan kiválasztani. Ez a pár alkalom ahhoz elég kellett volna legyen h tudja, milyen az ízlésem..tehát én önmagában ezt, hogy csak úgy abba maradt az ékszerboltba járkálás, nem vettem furcsa jelnek.Sőt..de aztán vártam és vártam és semmi.Az okot nem tudom, a kapcsolatunk nem változott.

2014. okt. 17. 10:08
 26/27 Korkin ***** válasza:
100%
Azóta egyébként eltelt még több mint fél éve és semmi. A kapcsoltunk pedig csak erősebb lett. De ettől függetlenül nem veszek észre jeleket, h készülne valamire..elég jól ismerem és mivel vállalkozásunk van a nap nagy részét együtt töltjük, nem titkolózik, nem jár el nélkülem..szóval nem is reménykedem a közeljövőben..de talán jobb így, akkor nem csalódok majd, mint anno az ékszerboltba járkálás után--
2014. okt. 17. 10:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem akarsz rákérdezni?
2014. okt. 17. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!