Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki zálogházból venni eljegyzési gyémántgyűrűt?
Nem, hiszen lehet benne véres gyémánt is, a kő eredetét nem tudod.
Viszont vannak érzékenyebb emberek, akik az aura lenyomatát érzékelik és nem szívesen hordanak már más által hordott ruhát ékszert, az ékszer zálogba került, tehát lehet egy rossz karmája is. Persze egyesekről ez lepattan, de én úgy látom, hogy a hitetleneket is utoléri a rossz karma.
Én nem örülnék neki, persze mivel nő vagyok, nem kell tudnom róla, hogy honnan van és amiről nem tudok, az ugye nem fáj.
Nincs különösebb magyarázatom, egyszerűen csak ha már gyűrű, akkor az legyen az ÉN gyűrűm, ne valaki más levetett gyűrűje, amitől valószínűleg nem is szívesen vált meg, csak úgy alakult az élete, hogy kellett az ára. Ha valaki zaciba adja ilyen tárgyát, az valószínűleg nem szórakozásból teszi és számomra nyomasztó lenne az, hogy annak a gyűrűnek nem volt túl jó sorsa/ nem volt túl boldog a gazdája.
Nekem inkább nem kell gyémánt gyűrű, akár legyen ezüst, kicsi és olcsó, de ne legyen más használt gyűrűje, akivel talán egyszer már eljegyeztek valaki mást. Lehet rigolyának is nevezni. Ez van.
15: Ez nagyon durva :S És az ember azt hinné hogy azok újak.... Honnan tudod?
14: Inkább legyek elvált mint sorozatgyilkos -.-" pffff...
Időpont ma 13:29
Miért felháborító??
Szerinted mi történik a sok ezer ékszerrel amit nem váltanak ki?? A zaci raktározza?? Nem. Budapesten a keletinél van egy zaci bolt, ott egyből átviszik az ékszereket eladásra. Ott nem is újítják csiszolják újra. Viszont fele annyira olcsó mint bárhol.
A többi ékszernél meg több ékszerüzlet vagy ötvös szerződésben van, és felvásárolja. AZ ötvösök felújítják, szépen helyre hozzák, vagy beolvasztják és szinte új ékszereket készítenek belőle.
Az üzletbe már nem mint használt kerül be..
Azt sem értem hogy miért akadtok ki ha az ékszer használt..Amit az ötvösnél csináltat bárki ékszert azok is mind használt ékszerekből készülnek. (az összeolvasztott arany, sok elhasznált ékszerből van)
(ötvös vagyok, tudom mi zajlik)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!