Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így eljegyezni a barátnőmet, meg később házasság, közös ház stb?
27 évesek vagyunk, 2 éve vagyunk együtt, fél éve együtt élünk albérletben.
A kapcsolatunk elején, közepe táján is volt egy időszak, amikor nehéz időszakot éltünk meg, barátnőm sokat hazudozott, sok hülyeséget tett. Nem csalt meg, de rengeteg ocsmány húzása volt.
Ezek még mindig bennem vannak, talán sosem felejtem el őket, emiatt is nem bízom benne. Nem attól tartok, hogy megcsal, hanem hogy normálisan együtt tudnánk működni, mint pár.
Sokat veszekedünk, de ugyanakkor mégsem tudnánk elhagyni egymást, na meg azért sok jó is van a kapcsolatunkban, nem állandóan veszekedünk azért, de én olyan kapcsolatot akarok, ahol csak kisebb viták vannak, és azok se rendszeresek. Sajnos barátnőm elég temperamentumos nő, és bevallom most már én sem fogom vissza magam.
Rengeteget örlődök azon, hogy van-e értelme, összeillünk-e, érdemes lenne-e komolyabba belevágni, esküvő, később közös lakás, stb.
Mégis, valamiért nem tudom elhagyni, sőt, az eljegyzés is szóba került. De persze sok mindennek változnia kéne, de nem zárnám ki.
Egyszerűen nem tudom mit csináljak. Valahol legbelül érzem, hogy nem lenne ez egy sírig tartó boldog kapcsolat, viszont nem tudom elhagyni, meg az is bennem van, hogy mi van, ha nem találnék egy normális lányt, meg azért barátnőmmel sok tekintetben egy húron pendülünk.
Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!