Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van értelme így eljegyezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így eljegyezni a barátnőmet, meg később házasság, közös ház stb?

Figyelt kérdés

27 évesek vagyunk, 2 éve vagyunk együtt, fél éve együtt élünk albérletben.

A kapcsolatunk elején, közepe táján is volt egy időszak, amikor nehéz időszakot éltünk meg, barátnőm sokat hazudozott, sok hülyeséget tett. Nem csalt meg, de rengeteg ocsmány húzása volt.

Ezek még mindig bennem vannak, talán sosem felejtem el őket, emiatt is nem bízom benne. Nem attól tartok, hogy megcsal, hanem hogy normálisan együtt tudnánk működni, mint pár.

Sokat veszekedünk, de ugyanakkor mégsem tudnánk elhagyni egymást, na meg azért sok jó is van a kapcsolatunkban, nem állandóan veszekedünk azért, de én olyan kapcsolatot akarok, ahol csak kisebb viták vannak, és azok se rendszeresek. Sajnos barátnőm elég temperamentumos nő, és bevallom most már én sem fogom vissza magam.

Rengeteget örlődök azon, hogy van-e értelme, összeillünk-e, érdemes lenne-e komolyabba belevágni, esküvő, később közös lakás, stb.

Mégis, valamiért nem tudom elhagyni, sőt, az eljegyzés is szóba került. De persze sok mindennek változnia kéne, de nem zárnám ki.

Egyszerűen nem tudom mit csináljak. Valahol legbelül érzem, hogy nem lenne ez egy sírig tartó boldog kapcsolat, viszont nem tudom elhagyni, meg az is bennem van, hogy mi van, ha nem találnék egy normális lányt, meg azért barátnőmmel sok tekintetben egy húron pendülünk.

Ti mit tennétek?

2013. dec. 17. 10:41
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Ilyenek nincsenek szerencsére, csak szerinte rendmániás vagyok.

Mondjuk az, hogy mikor hazajövök, az az első, hogy leveszem a cipőm, és nem járom össze a lakást, mert szomjas vagyok, ha ez rendmánia, akkor az vagyok.

2013. dec. 17. 11:29
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

egymást akarjátok megváltoztatni

szereted is, de állandóan veszekedtek

kapcsolatfüggők vagytok, ennyi.

2013. dec. 17. 11:33
 23/31 anonim ***** válasza:
Ezzel a típussal nem lennél Boldog! Addig kell döntened, amígy lehet, később nehezebb lesz! Tapasztalat!
2013. dec. 17. 11:53
 24/31 anonim ***** válasza:
Ha már olyan szinten vannak kételyek, hogy együtt maradjatok-e, akkor szerintem a házasságon már ne is gondolkozz. Valaki nagyon jól írta az elején, hogy sajnos nálatok ott van az a bizonyos DE, és ennek egy normális, boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban nem szabad ott lennie. Talán sohasem tudsz majd vele boldog lenni, mert ezek a rossz emlékek majd újra visszajönnek és majd jönnek újak és ez meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat, ahogy már most is teszi. Már leültél vele erről komolyan beszélgetni, hogy mi bánt Téged? Mit mondott?
2013. dec. 17. 15:09
 25/31 anonim ***** válasza:

döntsd el magadban :

szereted-e vagy ez már csak megszokás?

2013. dec. 17. 20:31
 26/31 anonim ***** válasza:

Azt kell eldontened, hogy most szereted e annyira, hogy tovabbi "de"-k nelkul megbocsatod a regi hibait. Azt mondod h biztos vagy benne h o szeret teged. Senki sem tokeletes es ha kepesek vagytok egymasert valtozni, a masikert elni, akkor lehet meg ertelme. Elony h ismeritek mar egymast, eleg jol, most az a kerdes h kepesek vagytok e a szerelem utani szeretetre is. Kepesek vagytok e minden nap kimutatni a masiknak a tiszteleteteket. O is es te is.

Beszelj vele oszinten.

2013. dec. 17. 21:26
 27/31 A kérdező kommentje:

Nem tudok vele beszélni komolyan ilyenekről.

Csak sír ilyenkor, a kérdéseimre meg a nem tudom a válasz.

2013. dec. 18. 07:44
 28/31 anonim ***** válasza:
ügyes :)
2013. dec. 18. 07:49
 29/31 anonim ***** válasza:

Úgy látom, nem tudunk meggyőzni arról, hogy szakíts vele. Csak azt nem értem, akkor minek kérdezel.

Szóval, minek?

2013. dec. 18. 09:18
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem csak te nem tudod, o sem tudja h mit akar. Ez mindkettotoknek nagy dontes es feltek tole. Feltek elkotelezodni egymas irant. Adjatok magatoknak meg egy kis idot, tuzzetek ki celokat, amit igyekezzetek mindketten elerni. A menet kozben felmerulo akadalyokat kuzdjetek le. Ha partnerei lesztek egymasnak eez iso alatt, jo esely van arra h jol valasztottatok mndketten. Ha nem, akkor ez neked elegendo erot fog adni ahhoz, h kilepj egy szamodra bebizonyitottan nem jol mukodo kapcsolatbol. Feltetelezesekre nem lehet alapozni, de ha vannak, lesznek bizonyitekaid, tudni fogsz donteni.
2013. dec. 18. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!