Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetek ilyen helyzetbe? Mi lenne a legmegfelelőbb reakció?
A párommal már 4 éve együtt vagyunk, tudom, hogy a jövőben meg akarja kérni a kezem de igazából már 2 éve várom. (Ő ültette a bogarat a fülembe, nekem eszembe se jutott volna..)
A környezetembe barátnő, testvér stb. sokkal kevesebb ideje vannak együtt, mint mi, és állandóan kérdezgetik, hogy és ti mikor már?
Család szintén...
Legutóbb egy közösségbe hozták fel, egyedül voltam, a párom nem volt ott, és ez az egész téma roppant kellemetlen már nekem.
Elegem van abból, hogy folyton kérdezget mindenki, nem tudok mit reagálni...
A közelieknek elmondom, hogy meglepetést akar stb. de a távoliaknak mi köze hozzá...
Már lassan úgy vagyok vele, hogy basszus kérjen már meg, hogy hagyjanak békén, és lassan úgy érzem, hogy már szinte haragszom rá, hogy ennyi kellemetlenséget kell eltűrnöm azért, mert évek óta még mindig nem...
Szerintetek hogy reagáljak úgy, hogy ne legyek bunkó ne is higgyék, hogy csak hetyegünk?
Nagyon zavar már ez a téma. :(
Valaki olt már így?
Ja és persze a kedves páromat nem zargatják, eleve más környezetből jött, náluk nem szokás korán házasodni, és a haverjait meg nyilán nem is érdekli a téma ellentétben az én lány ismerőseimmel...
Egyesek időnként megnézik a kezemet, hogy na már?
Vagy azt mondják, hogy téged mikor már?
Eléggé idegesítő és kellemetlen mert közben persze én is szeretném már...
Egyébként egyetemisták vagyunk van még vissza pár év, szóval az élethelyzetünk se olyan, hogy halaszthatatlanul szükség lenne rá..
Én időnként amikor már tényleg kiborulok megemlítem neki, hogy elegem bvan ebből az egészből, rohadtul nem is akarok erről beszélni vele, mert nem akarom, hogy azt higgye azért mondom, hogy lépjen már..
Egyszerűen vele beszélek meg mindent, és erről nem tudok mással beszélni.
Picit kezdem úgy megélni, hogy ez az eljegyzés dolog már meg van mérgezve kettőnk között. Úgy gondolom az ő döntése, és ne tegye meg mások miatt. De azt hiszem picit sokat várt.
Elég sok rossz dolog alól mentesülnék ha már megette volna pár éve.
Mi a véleményetek erről az egészről?
Én azt veszem ki abból amit írsz, hogy neked sem fontos ez még most. Akkor viszont ez az egész problémád azért van, mert bizonyos értelemben mások elvárásai belemennek a fejedbe.
Kicsit olyan ez, hogy nem akarsz meghalni, de mert kérdezgetik tőled, hogy mikor jön már érted a kaszás, elkezd neked hiányozni, hogy na mit képzel már, hogy késik és kényelmetlenül érzed magad, hogy nem jön :D Na jó ez béna hasonlat lett, de nem törlöm ki :D. De mégis. Az egész problémád abból keletkezik, hogy hiába nem fontos ez a téma neked, de a kérdéseket valamiért magadévá teszed és már úgy reagálsz rájuk, mintha neked ez fontos lenne, mintha magyarázkodnod kéne miatta. Meg lehet az is benne van, hogy a mások kérdései talán úgy hatnak rád, hogy ez a dolog akkor tesztje annak, hogy szeret e a párod és hogy komolyan gondolja e a kapcsolatot. és kicsit amiatt érzed magad bénán mert az jut eszedbe, hogy na most biztos mások azt gondolják baj van veletek :D
Igen!
KEdves utolsó azt hiszem igazad van!
Úgy érzem a reakciókból, hogy "hehe téged nem is szeret azért, azért nem kéri meg már a kezedet" és én ezt ki nem állhatom...
Időnként annak ellenére, hogy a legcsekélyebb okom sincs ezt érezni, el is szomorodom az miatt, hogy lehet tényleg nem szeret annyira :(
De a külső nyomások miatt!
Hagyd el ezt a gyerekes viselkedést.Nekem is volt egy időszakom amikor majdhogynem megbolondultam,mivel mi 5 éve vagyunk együtt, és a volt osztálytársamat 2 év után, a másikat meg 3 év után eljegyezte a pasija, engem meg ugye nem.
A párom tudja hogy várok rá, tudja hogy szeretném és szerintem ezért sem kér meg egyelőre.Na meg azért is, mert amikor eljegyezték valamelyik bnőmet, akkor szóvá tettem óvatosa, erre ő bepipult és közölte hogy, már megfordult a fejében hogy megkér, de ameddig ilyen gyerekes vagyok ebben a témában biztos nem fog.
Azóta lekoccoltam a témáról, és egyre több megjegyzést tesz arra, ha majd megkér, ha a menyasszonya leszek, majd az esküvőn...stb.
Szóval semmi értelme traktálni, mert a pasik ezt nem szeretik, és több kárt teszel vele mint hasznot.Türelem.ú
A többi ember véleményével meg minek foglalkozol?!
Hű, 21 évesen még marha korai O_o
Adok tippeket, hátha jobb kedved lesz tőle^^
- Mikor fogtok összeházasodni?
- Múlt szombaton volt az esküvő. Téged nem hívtunk meg.
- Most vettük fel a Wicca vallást. Majd vérszerződést kötünk, ha letette a főpap-vizsgát.
- Egy évvel azután, hogy az emberek abbahagyták a kérdezősködést^^
Óóóóó mi még nem vagyunk házasok a párommal, de nekünk mindenki a gyerek dologgal jön. Főleg apám, de anyám is. Neked az a ciki, ha a kezedet nézik, hogy van-e gyűrű? Nekem a méhemben turkálnak folyamatosan...
Ráadásul apám folyamatosan poénkodik: Nem tudjátok hogy kell? Elmondjam. Vagy, hozott nekünk valahonnan baseball sapkákat és mondta, hogy ez gyerekcsináló sapka. Néztünk rá bután. Mire kifejtette, hogy ezzel úgy kell gyereket csinálni, hogy csak ezt vesszük fel, mást nem.
Na hagyjuk is! :D Nem normális Mire mondtam neki, hogy házasság előtt tuti nem lesz gyerek, közölte, hogy de hát a házasság komoly dolog azt nagyon gondoljam meg... Miért a gyerek az nem? WTF? Szerintem a rokonoknak agyukra ment valami. Én már csak elengedem a fülem mellett, mintha meg sem hallanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!