Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetek ilyen helyzetbe? Mi lenne a legmegfelelőbb reakció?
A párommal már 4 éve együtt vagyunk, tudom, hogy a jövőben meg akarja kérni a kezem de igazából már 2 éve várom. (Ő ültette a bogarat a fülembe, nekem eszembe se jutott volna..)
A környezetembe barátnő, testvér stb. sokkal kevesebb ideje vannak együtt, mint mi, és állandóan kérdezgetik, hogy és ti mikor már?
Család szintén...
Legutóbb egy közösségbe hozták fel, egyedül voltam, a párom nem volt ott, és ez az egész téma roppant kellemetlen már nekem.
Elegem van abból, hogy folyton kérdezget mindenki, nem tudok mit reagálni...
A közelieknek elmondom, hogy meglepetést akar stb. de a távoliaknak mi köze hozzá...
Már lassan úgy vagyok vele, hogy basszus kérjen már meg, hogy hagyjanak békén, és lassan úgy érzem, hogy már szinte haragszom rá, hogy ennyi kellemetlenséget kell eltűrnöm azért, mert évek óta még mindig nem...
Szerintetek hogy reagáljak úgy, hogy ne legyek bunkó ne is higgyék, hogy csak hetyegünk?
Nagyon zavar már ez a téma. :(
Valaki olt már így?
Ja és persze a kedves páromat nem zargatják, eleve más környezetből jött, náluk nem szokás korán házasodni, és a haverjait meg nyilán nem is érdekli a téma ellentétben az én lány ismerőseimmel...
Egyesek időnként megnézik a kezemet, hogy na már?
Vagy azt mondják, hogy téged mikor már?
Eléggé idegesítő és kellemetlen mert közben persze én is szeretném már...
Egyébként egyetemisták vagyunk van még vissza pár év, szóval az élethelyzetünk se olyan, hogy halaszthatatlanul szükség lenne rá..
Én időnként amikor már tényleg kiborulok megemlítem neki, hogy elegem bvan ebből az egészből, rohadtul nem is akarok erről beszélni vele, mert nem akarom, hogy azt higgye azért mondom, hogy lépjen már..
Egyszerűen vele beszélek meg mindent, és erről nem tudok mással beszélni.
Picit kezdem úgy megélni, hogy ez az eljegyzés dolog már meg van mérgezve kettőnk között. Úgy gondolom az ő döntése, és ne tegye meg mások miatt. De azt hiszem picit sokat várt.
Elég sok rossz dolog alól mentesülnék ha már megette volna pár éve.
Mi a véleményetek erről az egészről?
Mondd meg, hogy "Bocs gyerekek, de ez csak rám meg x-re tartozik, nem szeretnénk erről senkinek beszélni, amíg nincs konkrét időpont. De minden rendben van, és ha közérdekű információ lesz bármiről is, értesülni fogtok róla (addig meg kuss :D).".
Ha ezen megsértődnek, az meg az ő magánügyük.
És azt is tudom, hogy az ismerőseim közül kik azok akik biztos nem fognak együtt maradni, de előszeretettel dörgölik az orrom alá, hogy hát igen őt már megkérték.
Tudom, hogy ettől borzasztóan sokkal többnek érzi magát :) De lehet, hogy a boldogságot nem így kellene mérni.
Hehe, köszi! :)
Ilyesmit már mondtam olyanoknak akik személyesen ismerik.
Ez jó!
miért nem tudod egyszerűen csak azt mondani h baaaassszuuuus, ez az én és a párom dolga, senkinek semmi köze hozzá..
apropó minek házasodni? xd v megkérni a kezét vkinek? attól majd szerelmesebbek lesztek? egy frászt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!