Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Hétfőn megkérte a kezem a párom. 52-es gyűrűvel, de a gyűrűs ujjamra nagy, mivel 50-es kellene! A középső ujjamra viszont jò. Fehér arany gyémántos. Szerintetek szűkítessek belőle vagy hagyjam így, hogy sokáig jò legyen? (pl. Hízás, terhesség, stb.) Mit tennèl a helyemben? (21 éves vagyok!)

2013. okt. 24. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia:)

Attól függ,mikorra terveztek babát,dagad -e a kezed nyáron(enyém igen,hagytam is az 1 mérettel nagyobbat,legalább az esküvőig),mennyire fogytál le,fogsz-e esetleg hízni(pl télen hajlamos vagy-e rá),illetve gondolom esküvőre nem az eljegyzési,hanem sima karikagyűrű lesz,nem?

Utána akarod -e hordani a köves eljegyzésit?

Szóval reálisan gondold át ezeket,de én meghagynám az eggyel nagyobb méretet.

Sok boldogságot.

2013. okt. 24. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig leszel menyasszony? Mert ha nem mostanában tervezitek az esküvőt akkor én szűkítenem, ha igen akkor meg nem mert én úgysem hordanám utána.
2013. okt. 24. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Én hagynám egyelőre úgy, ahogy van. Ha terhes leszel, teljesen fel fogsz vizesedni, a fene tudja, hogy mennyi idő múlva jön vissza az alakod, és hogy a kezed milyen lesz utána. Egyébként én is a középső ujjamon hordom a gyűrűmet, de én azért, mert kifogytam. Már teljesen megszoktam, hogy azon van. De arra vigyázz, hogy a középsőre tényleg passzoljon, mert ha arra is nagy, télen egy kesztyűvel könnyű lerántani és elhagyni. 28N
2013. okt. 24. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Szóval a bal középsőn hordok egy gyémántgyűrűt, a jobb gyűrűsön meg a karikát.
2013. okt. 24. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol kényelmes hordanod a gyűrűt. Én a gyűrűs ujjamon egyáltalán nem tudok, mert a kisujjam és gyűrűsujjam valamint a gyűrűs és a középső ujjam közti rés nagyon nem egy magasságban van, ezért a gyűrű oldalra fittyed és nyomja a mellette lévő ujjakat, nem tudom összezárni őket. Szóval eleve csak a középsőt vagyok képes gyűrűt viselni. Meg nem is szeretek.:)
2013. okt. 25. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak nem te vagy az Julcsi?! XD
2013. okt. 25. 15:46
 7/7 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Ahogy szűkítetni lehet, úgy nyújtatni is, hacsak nem nagyon vékony. Úgyhogy én bevetetnék belőle.

Marha méreg, ha lecsúszik és elveszik. :)

2013. okt. 31. 13:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!