Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lenne ez a gyűrű, eljegyzésre? Tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Annyit tudok hogy inkább sárga arany párti, úgyhogy fehéret nem vennék, illetve brill sajnos nem lehet mert drága, cirkónium meg milyen már, ezét gondoltam gyöngyösre. A párom 22 én 27 vagyok, ő nem annyira az egyszerűség híve. Vélemény?
link: [link]
2013. okt. 21. 22:53
11/15 anonim válasza:
Szerintem maga a gyűrű szép lenne, de az arany színe valahogy csúnya.
12/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, mert nem szereten se a gyöngyöt, se a sárga aranyat. De ha a barátnődnek ilyen a stílusa, akkor nyugodtan. Amúgy nem kirívó, nem giccses.
13/15 anonim válasza:
A gyöngy nem való eljegyzésre. Azért mert azt jó esetben minden nap hordja az ember és a gyöngy borzasztó sérülékeny. Ékszerész mondta, nekem is gyöngy+gyémánt lett volna eredetileg az eljegyzési gyűrűm.
14/15 anonim válasza:
Én nem szeretem a gyöngyöt, de ettől eltekintve sem tetszik ez a gyűrű. Ha ennyire bizonytalan vagy szerintem álldigáljatok ékszer boltok előtt, úgyis mutatni fogja, melyik ékszerek tetszenek neki, és akkor abból már fogsz tudni következtetni. Legalábbis mi szoktunk a párommal ilyen melyik óra/nyaklánc...stb. tetszik beszélgetéseket folytatni ékszer boltok előtt. :)
15/15 anonim válasza:
Nekem a gyöngy nagyon nem jönne be:) De te ismered jobban a barátnődet:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!