Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lenne ez a gyűrű, eljegyzésre? Tetszik nektek?
Annyit tudok hogy inkább sárga arany párti, úgyhogy fehéret nem vennék, illetve brill sajnos nem lehet mert drága, cirkónium meg milyen már, ezét gondoltam gyöngyösre. A párom 22 én 27 vagyok, ő nem annyira az egyszerűség híve. Vélemény?
link: [link]
Nem rosz de kérdés bejön e neki a gyöngyöcske.
Nézd meg milyen stílusú ékszerei vannak. Ha hasonlót veszel nem nyúlhatsz olyan nagyon mellé.
Szerintem a gyöngyös egyáltalán nem eljegyzésre való, illetve könnyen baja esik...
Más drágakő nem lenne megfelelő? Szokott itt valaki emlegetni egy szintén áttetsző követ, ami sokkal tartósabb, mint a cirkónium, viszont hasonló árban van. Illetve nem csak a fehér/áttetsző kövek jók eljegyzésre, hanem a pezsgőszínűek is nagyon szépek tudnak lenni.
Vagy, kevésbé tiszta gyémántokkal is készíttethetsz gyűrűt, és akkor nem egy nagy kő lesz benne, hanem például 5 kicsi, és abban a méretben nem lehet megállapítani (csak szakértővel), hogy a gyémánt nem olyan tiszta.
Illetve, még mindig spórolhatsz egy drágább gyűrűre... Szóval, nekem ez nem tetszik.
Itt találhatsz köveset, gyémánttal is, árkategórián belül.
Köszi a linkeket
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!