Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemesacél gyűrű eljegyzésre?
Hát, én sokkot kapnék tőle az biztos, pedig nem vagyok egy elkényeztetett pitsa. Azért a minimum az ezüst, szerintem.
De lehet hogy nektek olyan a stílusotok ... ezt neked kell tudni.
szerintem simán. most, hogy felvetetted... elgondolkoztam, tényleg, hozzánk pl. jobban illene, mint a finom ezüst. :D
szerintem, miért is ne? :) nem rossz. sőt.
nem rozsdásodik, nem színeződik , allergiát nem okoz , vízben is lehet hordani és különleges tisztítást nem igényel , ezért nagyon időtálló nem szabad a bizsukhoz hasonlítani amelyek általában hamar lekopnak , feketednek
nemesacél tartósabb, mint bármelyik ezüstötvözet
Az ezüstnek kisebb a kopásállósága.
a rozsdamentes acél (krómacél) egy tök alapvető ötvözet, mindenhol megtalálható, az ezüst pedig hagyománmyosan egy nemesfém,
na szóval utána néztem a képeket,és ezért tettem fel a kérdést,mert a nemesacélról jobbat írtak mint az ezüstről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!