Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nemesacél gyűrű eljegyzésre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemesacél gyűrű eljegyzésre?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
én sosem voltam egy anyagias, és mielőtt leírtad volna a jó tulajdonságait a nemesacélnak, azelőtt is azt írtam volna hogy én annak is örülnék, de most h tudom ezeket lehet jobban is mint az ezüstnek, de amúgy én annak is örülnék ha egy fakarikát húzna az ujjamra a párom! :-) Sosem a gyűrű a lényeg, hanem a szándék h te az övé vagy, ő meg a tied :-)
2011. márc. 25. 16:04
 12/18 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt nézelődtem,szerintem szépek.

2011. márc. 25. 17:18
 13/18 A kérdező kommentje:
ténylg szépek köszi!
2011. márc. 26. 10:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy én nem szeretnék ilyet kapni, nekünk ezüst gyűrűnk van, mert ez tetszik. Az esküvői majd arany lesz.

De valóban vannak nagyon szépek is, nekem nagyon tetszik ennek a cégnek a kínálata, be is linkelem neked, hátha tetszik valamelyik. Tipp, hogy ha regisztrálsz, akkor valamennyi kedvezményt kapsz rögtön.

[link]

(nem reklám, csak mi is rendeltünk már innen többször is és nagyon szép és a cég is korrekt-pénz visszatérítésnél).

Sok boldogságot!

23N

2011. márc. 26. 10:44
 15/18 anonim válasza:
31%
Valóban jól néz ki, de ennyi erővel egy rézkarikát is adhatnál, hisz nem az számít, hogy miből van, hanem a szándék. Amúgy a nemesfémekkel a partnert magasztaljuk, nem véletlenül nem adunk réz vagy vaskarikát.
2011. márc. 29. 09:36
 16/18 anonim válasza:
69%
...lehet én vagyok csak ilyen, de minek kérdezed meg mások véleményét, ha utána lehurrogod őket, ha valaki nem ért veled egyet? Nem pénz kérdése ki milyen gyűrűt választ, mert arany és ezüst gyűrűkből is lehet elfogadható árfekvésűt venni, akinek az a lényeg mennyiért vesz gyűrűt az inkább ne is vegyen. A szándék a fontos és az egymás iránti hűség és összetartozás, amit ez jelképez. Szerintem ez a lényeg.
2011. márc. 29. 11:26
 17/18 anonim válasza:

Egyet értek az utolsó válaszadóval,nem az érték a lényeg hanem a szándék,és amit a gyűrű jelképez,az összetartozást!

Én most kaptam nemesacél karikagyűrűt a páromtól,nagyon szép,mindenki azt gondolja hogy a fene tudja milyen drága arany lehet!

Öt éve vagyunk együtt megláttuk egy ékszerbolt kirakatában és meg is vettük!

Akinek az eljegyzés,csak a gyűrű anyagi értékét jelenti az nemhogy nemesacélt ne húzasson az ujjára,inkább semmilyet!

Bocsi nekem ez a véleményem...

2013. nov. 3. 15:58
 18/18 anonim válasza:

szerintem teljesen rendben van. Ha a párodnak nem a gyűrű pénzbeli értéke számít akkor a legjobb.

Amúgy mint látom ez egy több éves thread. vagyis nekem is lenne egy kérdésem.

Hogy fogadta a párod az acélgyűrűt?

2015. dec. 7. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!