Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemesacél gyűrű eljegyzésre?
Én itt nézelődtem,szerintem szépek.
Az én véleményem az, hogy én nem szeretnék ilyet kapni, nekünk ezüst gyűrűnk van, mert ez tetszik. Az esküvői majd arany lesz.
De valóban vannak nagyon szépek is, nekem nagyon tetszik ennek a cégnek a kínálata, be is linkelem neked, hátha tetszik valamelyik. Tipp, hogy ha regisztrálsz, akkor valamennyi kedvezményt kapsz rögtön.
(nem reklám, csak mi is rendeltünk már innen többször is és nagyon szép és a cég is korrekt-pénz visszatérítésnél).
Sok boldogságot!
23N
Egyet értek az utolsó válaszadóval,nem az érték a lényeg hanem a szándék,és amit a gyűrű jelképez,az összetartozást!
Én most kaptam nemesacél karikagyűrűt a páromtól,nagyon szép,mindenki azt gondolja hogy a fene tudja milyen drága arany lehet!
Öt éve vagyunk együtt megláttuk egy ékszerbolt kirakatában és meg is vettük!
Akinek az eljegyzés,csak a gyűrű anyagi értékét jelenti az nemhogy nemesacélt ne húzasson az ujjára,inkább semmilyet!
Bocsi nekem ez a véleményem...
szerintem teljesen rendben van. Ha a párodnak nem a gyűrű pénzbeli értéke számít akkor a legjobb.
Amúgy mint látom ez egy több éves thread. vagyis nekem is lenne egy kérdésem.
Hogy fogadta a párod az acélgyűrűt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!