Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva volt az eljegyzés?
10es!
Képzeld én 21 voltam mikor a párom megkérte a kezem,ő 24. Most 22 és 25 évesen lesz az esküvőnk és kisbabánk is.Jahh, főiskolát végeztem 3évet,óvőnőnek tanultam és még dolgoztam is :) Nem érzem fiatalnak magam,inkább úgy gondolom,hogy a 35 év feletti nők "öregek" a gyermekvállalásra (ezzel nem akarok senkit sem megsérteni)
20as voltam
"Most 22 és 25 évesen lesz az esküvőnk és kisbabánk is."
Nem semmi. Majdnem annyi vagyok, mint a párod, de nemhogy gyerek nem kell, feleség se:)
Tudod, ez nem érettség kérdése. Miért hiszed azt, hogy attól érettebb vagy, hogy fiatalon házasodsz és gyereket szülsz?
Pontosan az a baj, hogy sokan nem tudnak magukkal mit kezdeni, ezért fiatalon családot alapítanak és szépen megmagyarázzák, hogy ez az élet értelme. Aztán azt hiszik, hogy ők az érettek. Az az igazság, hogy sokan csak sodródnak az árral. Fogalmuk sincs, hogy mit kezdjenek az életükkel, ezért keresnek valamit, ami egész életre lefoglalja őket. Márpedig a család, gyerekek, ilyen...
Köszönöm a válaszokat! :)
Amúgy szerintem is "öreg" aki 35 év felett vállal gyereket. (Nem megbántásból írtam) Ez után már veszélyes a terhesség is..
A normál kor szerintem 20-30 év között. Legyen egy érettségi, szakma és dolgozzon is valamennyit. Ez szerintem a legfontosabb aztán jöhet a baba/házasság.
Utolsó, gratulálok. Sok boldogságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!