Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő múlva volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva volt az eljegyzés?

Figyelt kérdés
Amikortól elkezdtetek "járni", mennyi időre rá jegyeztétek el egymást?

2013. júl. 25. 19:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
25%

10es!

Képzeld én 21 voltam mikor a párom megkérte a kezem,ő 24. Most 22 és 25 évesen lesz az esküvőnk és kisbabánk is.Jahh, főiskolát végeztem 3évet,óvőnőnek tanultam és még dolgoztam is :) Nem érzem fiatalnak magam,inkább úgy gondolom,hogy a 35 év feletti nők "öregek" a gyermekvállalásra (ezzel nem akarok senkit sem megsérteni)

20as voltam

2013. júl. 26. 18:03
 22/29 anonim ***** válasza:
29%

"Most 22 és 25 évesen lesz az esküvőnk és kisbabánk is."

Nem semmi. Majdnem annyi vagyok, mint a párod, de nemhogy gyerek nem kell, feleség se:)

2013. júl. 26. 18:11
 23/29 anonim ***** válasza:
33%
Tudod,valaki hamarabb megérik rá..Jah és tervezett a baba!Mi már készen éreztük magunkat mind a szülői szerepre,mind a házasságra.Ezzel nem azt mondom,hogy se buli innentől,se élet,mert igenis van!Amíg bírom ugyanúgy elmegyünk bálba,grillpartikra,csak persze én nem iszom és a párom is mértékkel...Nem tudom manapság miért lett ekkora szokás 30után szülni..
2013. júl. 26. 19:01
 24/29 anonim ***** válasza:
2 év és 9 hónap után kérte meg a kezem.9 hónapja laktunk együtt :))
2013. júl. 28. 01:14
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mutassuk ki az irigyseget gyk-n? Pontozzuk le a masikat ugye..? Hahaaaaa szanalom! Ettol en nem leszek boldogtalanabb de titeket az irigyseg megmergez;))) udv a 11es
2013. júl. 28. 06:47
 26/29 anonim ***** válasza:
51%

Tudod, ez nem érettség kérdése. Miért hiszed azt, hogy attól érettebb vagy, hogy fiatalon házasodsz és gyereket szülsz?

Pontosan az a baj, hogy sokan nem tudnak magukkal mit kezdeni, ezért fiatalon családot alapítanak és szépen megmagyarázzák, hogy ez az élet értelme. Aztán azt hiszik, hogy ők az érettek. Az az igazság, hogy sokan csak sodródnak az árral. Fogalmuk sincs, hogy mit kezdjenek az életükkel, ezért keresnek valamit, ami egész életre lefoglalja őket. Márpedig a család, gyerekek, ilyen...

2013. júl. 28. 11:39
 27/29 anonim ***** válasza:
62%
Lepontozhattok a sárga földig, de két hét együttjárás után lettem menyasszony. :) 1 éve vagyunk egy pár, együtt is élünk az első perctől. 3 hete feleség vagyok. 23/N és 26F
2013. júl. 28. 21:15
 28/29 anonim ***** válasza:
34%
18 vagyok, 5 éve vagyunk együtt és megkérte a kezemet, tegnapelőtt. :)
2013. aug. 2. 10:52
 29/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Amúgy szerintem is "öreg" aki 35 év felett vállal gyereket. (Nem megbántásból írtam) Ez után már veszélyes a terhesség is..

A normál kor szerintem 20-30 év között. Legyen egy érettségi, szakma és dolgozzon is valamennyit. Ez szerintem a legfontosabb aztán jöhet a baba/házasság.

Utolsó, gratulálok. Sok boldogságot :)

2013. aug. 5. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!