Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés étteremben, hogyan?
Figyelt kérdés
ebédre megyünk a szülőkkel és nagyszülőkkel.
mikor huzzuk fel a gyűrűt?
amikor megérkeztünk, evés előtt?
olyan izgatott vagyok :)
augusztus 3.-án lesz.
2013. júl. 23. 16:48
2/4 anonim válasza:
Megkajáltok, a pincérek elviszik a tányérokat, kértek valami piát, a párod feláll, bejelenti az eljegyzést majd letérdel (vagy nem), és felhúzza a gyűrűt. Én így tudom elképzelni.
3/4 A kérdező kommentje:
A lány kérés már megvolt. februárban kaptam tőle 1 nagyon szép gyűrűt.
Most a karika gyűrűket huzzuk fel. és, hogy mikor kérjen el édesapámtól vagy ilyesmire gondoltam.
2013. júl. 24. 05:06
4/4 anonim válasza:
Nálunk a kajálás előtt volt, a férjem apukáj írt egy saját "verset", amiben megkérte apámékat, adják hozzá a fiúkhoz a lányukat, majd apám állt fel, és ünnepélyesen válaszolt, hogy milyennek ismerte meg a páromat, rendesnek meg ilyenek, és a szüleit is, és hogy áldását adja az eljegyzésre és ránk. Nagyon kedves dolog volt ez az egész, jó rá emlékezni. Utána mi ketten álltunk fel, a párom mondott egy kis tósztot, és kedves szavakat nekem, majd felhúzta a gyűrűt, utána én ugyanúgy viszonoztam ezt, utána pezsgő, majd már kényelmesen kajáltunk. Klassz volt. A párom ekkor anyámnak is adott virágot és nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!