Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek sem normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális, hogy az exemnek segítek megtervezni az eljegyzését?

Figyelt kérdés

Majdnem 5 évig voltunk együtt és jóban vagyunk, átlag havonta szoktunk is beszélni egymással chaten, vagy telefonon. Most mondta, hogy el szeretné jegyezni a barátnőjét, de nem nagyon van ötlete, hogyan csinálja. Szóval adtam neki ötleteket, tetszettek is neki, meg a gyűrűvel, meg méretvétellel kapcsolatban is adtam neki ötleteket. De nem is ez a lényeg.

Csak a párom olyan furán reagált, mikor megtudta, szerinte ez nem normális. Pedig exem azt mondta, meghív az esküvőre, és én el is fogok menni, szóval jó lenne, ha nem lenne ebből gond.

Nekem valahogy ez nem furcsa, hanem természetes, mert én csak olyan pasival járok, aki a barátommá is válik, nemcsak a szeretőm, és lehet, hogy a szerelem elmúlik, de a barátság nem. Ti mit gondoltok?

Ja a történethez még hozzátartozik, hogy teljesen esküvő mániás vagyok, és imádok mindent, ami eljegyzés, esküvő...stb.

2013. júl. 20. 20:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is furcsa, és megértem a párod, hogy nem tetszik neki. Az exed a múlt. Nem vele kell foglalkoznod, hanem a jelennel és a jövőt építeni, tervezgetni. Szerintem nem normális dolog, amit csinálsz. Ne csodálkozz, ha az esküvőjére elmenetel is feszültséget szül majd otthon.
2013. júl. 20. 20:54
 2/27 anonim ***** válasza:
84%
Ezt most egy kicsit emésztenem kell.Bár lehet bennem van a hiba.
2013. júl. 20. 20:55
 3/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem normális. A párod helyében rettenetesen rosszul esne. Képzeld el a fordított esetet. Mint a filmekben... a vőlegény végül az esküvőszervező csajt választja.
2013. júl. 20. 20:56
 4/27 intrepid ***** válasza:
70%
Ritkaság, érdekes, - a leveled elején ezt hittem, hogy egy elszakadni nem tudó fiú levele, de rájöttem, hogy egyik sem igaz. Az, hogy barátkoztok, az nem zavarja a párod? Akkor ha segítel most, az miért?
2013. júl. 20. 20:56
 5/27 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem tök normális. Én is évekig beszéltem még az egyik exemmel anno telefonon, de én nem is éreztem iránta nagyon semmit.
2013. júl. 20. 21:02
 6/27 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is rosszul esne még ha nincs is hátsó szándék...de lehet hogy csak engem rontott el a rutin és az évek:(
2013. júl. 20. 21:07
 7/27 anonim ***** válasza:
90%

Addig rendben van, hogy jó viszonyban maradtatok a volt barátoddal, még az is, hogy amikor beszélt neked az eljegyzésről, adtál neki ötleteket.

Viszont van itt valami, ami nekem nagyon fals: "Csak a párom olyan furán reagált, mikor megtudta, szerinte ez nem normális. Pedig exem azt mondta, meghív az esküvőre, és én el is fogok menni, szóval jó lenne, ha nem lenne ebből gond."

Itt van az, amit én már nem tennék meg a párommal, ha ez őt zavarná. Neked meg úgy néz ki, az exed fontosabb, mint a párod.

Meg lehet érteni a párod aggodalmát, elég ritka az ilyen jó barátság exek között, ami tisztán barátság. Ezt nem lehet könnyű neki elhinni, megemészteni. Ezért illene kicsit az ő érzéseit is figyelembe venni, nemcsak az exedét és a sajátodat.

Én csak akkor mennék el az esküvőre, ha a páromat ez nem zavarná. Egyébként ugye ő is meg van hívva arra az esküvőre, mert furcsa lenne, ha valakit a párja nélkül hívnának, ha már komoly a kapcsolat. Ő szeretné, ha elmennétek?

2013. júl. 20. 21:22
 8/27 anonim ***** válasza:
64%
Nem normális. Én iszonyatosan dühös lennék, , ha megtudnám, hogy a vőlegényem az excsajával együtt választotta ki a gyűrűnket, ha meg megjelennél az esküvőn, hát... talán csak udvariasan megkérnélek, hogy húzzál haza és az "esküvőmániádat" majd akkor éld ki, ha sikerül magadat elvetetned valakivel, de nem kizárt, hogy drasztikusabban reagálnék.
2013. júl. 20. 21:46
 9/27 anonim ***** válasza:
56%
8-asnál a pont, én ilyenért szakítanék.
2013. júl. 20. 21:53
 10/27 anonim ***** válasza:
66%
Rosszkor jött ez az esküvőszervezősdi. Szerintem még nagyon gyerekcipőben járhattok(vagy csak te...), ha ennyire figyelmen kívül hagyod a JELENLEGI barátod érzéseit. Itt nem is az a lényeg, hogy te amúgy mit érzel az ex iránt, hanem az, hogy fel sem méred, hogy a barátodnak ez sz.rul esik. Gondolom, ő sem akart emiatt rögtön dobbantani, tehát óvatosan felhozta a témát, de azért gyorsan el kell dönteni, hogy ki fontosabb neked, mert előbb vagy utóbb két szék közül a pad alá csusszansz. Bizony.
2013. júl. 20. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!