Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem normális, hogy az exemnek segítek megtervezni az eljegyzését?
Majdnem 5 évig voltunk együtt és jóban vagyunk, átlag havonta szoktunk is beszélni egymással chaten, vagy telefonon. Most mondta, hogy el szeretné jegyezni a barátnőjét, de nem nagyon van ötlete, hogyan csinálja. Szóval adtam neki ötleteket, tetszettek is neki, meg a gyűrűvel, meg méretvétellel kapcsolatban is adtam neki ötleteket. De nem is ez a lényeg.
Csak a párom olyan furán reagált, mikor megtudta, szerinte ez nem normális. Pedig exem azt mondta, meghív az esküvőre, és én el is fogok menni, szóval jó lenne, ha nem lenne ebből gond.
Nekem valahogy ez nem furcsa, hanem természetes, mert én csak olyan pasival járok, aki a barátommá is válik, nemcsak a szeretőm, és lehet, hogy a szerelem elmúlik, de a barátság nem. Ti mit gondoltok?
Ja a történethez még hozzátartozik, hogy teljesen esküvő mániás vagyok, és imádok mindent, ami eljegyzés, esküvő...stb.
Addig rendben van, hogy jó viszonyban maradtatok a volt barátoddal, még az is, hogy amikor beszélt neked az eljegyzésről, adtál neki ötleteket.
Viszont van itt valami, ami nekem nagyon fals: "Csak a párom olyan furán reagált, mikor megtudta, szerinte ez nem normális. Pedig exem azt mondta, meghív az esküvőre, és én el is fogok menni, szóval jó lenne, ha nem lenne ebből gond."
Itt van az, amit én már nem tennék meg a párommal, ha ez őt zavarná. Neked meg úgy néz ki, az exed fontosabb, mint a párod.
Meg lehet érteni a párod aggodalmát, elég ritka az ilyen jó barátság exek között, ami tisztán barátság. Ezt nem lehet könnyű neki elhinni, megemészteni. Ezért illene kicsit az ő érzéseit is figyelembe venni, nemcsak az exedét és a sajátodat.
Én csak akkor mennék el az esküvőre, ha a páromat ez nem zavarná. Egyébként ugye ő is meg van hívva arra az esküvőre, mert furcsa lenne, ha valakit a párja nélkül hívnának, ha már komoly a kapcsolat. Ő szeretné, ha elmennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!