Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek sem normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális, hogy az exemnek segítek megtervezni az eljegyzését?

Figyelt kérdés

Majdnem 5 évig voltunk együtt és jóban vagyunk, átlag havonta szoktunk is beszélni egymással chaten, vagy telefonon. Most mondta, hogy el szeretné jegyezni a barátnőjét, de nem nagyon van ötlete, hogyan csinálja. Szóval adtam neki ötleteket, tetszettek is neki, meg a gyűrűvel, meg méretvétellel kapcsolatban is adtam neki ötleteket. De nem is ez a lényeg.

Csak a párom olyan furán reagált, mikor megtudta, szerinte ez nem normális. Pedig exem azt mondta, meghív az esküvőre, és én el is fogok menni, szóval jó lenne, ha nem lenne ebből gond.

Nekem valahogy ez nem furcsa, hanem természetes, mert én csak olyan pasival járok, aki a barátommá is válik, nemcsak a szeretőm, és lehet, hogy a szerelem elmúlik, de a barátság nem. Ti mit gondoltok?

Ja a történethez még hozzátartozik, hogy teljesen esküvő mániás vagyok, és imádok mindent, ami eljegyzés, esküvő...stb.

2013. júl. 20. 20:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%
Empátia : 0
2013. júl. 20. 22:33
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
Én biztos fel nem húznám azt a gyűrűt amit a párom és az exe választott. az odáig oké hogy barátság.. de nem csak magatokat kellene nézni. ott a párod, szerinted ez neki hogy esik? ja, és szerinted az exed menyasszonya tudja hogy a te kezed is benne van az ő esküvőjükben? az, hogy esküvű mániás vagy az nem jogosít fel semmire. szerintem te még oda vagy az exedért ha fonotsabb neked mint a jelenlegi párod. hagyd élni az exedéket!
2013. júl. 21. 11:11
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ. Most reagálnék is.

Nem, nem vagyok oda az exemért. Én szakítottam vele, mert már nem szerettem, de együtt éltünk, sok közös év van a hátunk mögött. szakmai bukások és sikerek, szülő halála, másik szülő betegsége, majdnem halála, nyaralások, boldogság, bánat, nehézségek. Pénztelenség és jólét...stb. Ez összekovácsolja az embereket.

És az nem zavarja a páromat, hogy barátkozunk, ők is ismerik már egymást és kedveli is a párom az exemet. Mondta is, hogy csodálja, hogy ennyire felnőtt módon tudjuk ezt kezelni.

Csak most az esküvő kapcsán reagált furán. Természetesen, ha a párom nagyon ellenezné, nem mennék el az esküvőre, nekem ő a legfontosabb az életemben, az exem pedig csak egy jó barát, akivel annyi mindent átéltünk együtt, hogy amellett nem lehet elmenni csukott szemmel. És mint mondtam, a párom eddig semmilyen ellenvetést nem fogalmazott meg.

Azért néhány dolgot tisztázzunk! Nem én választom ki a gyűrűt. LOL. Én csak linkeltem neki oldalakat, ahol van egy csomó szép, és csináltatni is lehet igény szerint. A lánykérésre is csak adtam kb. 5 ötletet, majd eldönti, hogy beveti-e egyiket, és milyen módosításokkal.

a barátnőjét nem zavarja, hál'Isten. Mondjuk exem össze se jönne olyan csajjal, akit az ilyesmi zavar, mert van még olyan exe, akivel tartja a kapcsolatot, sőt! annak családjával is.

Szerintetek tényleg az a normális, ha valakivel 5 évet lehúztok, átéltek majdnem minden rosszat, ami jöhet, és számtalan jót, annak viszlát, és nem beszéltek többet? Nekem pl. ez a fura.

Mindenkinek ment a zöld mancs. Köszönöm az őszinte, néha kemény válaszokat.

2013. júl. 22. 09:27
 14/27 anonim ***** válasza:
Ha a párodat nem hívtad az esküvőre, akkor ez elég indok!
2013. júl. 22. 11:28
 15/27 anonim ***** válasza:

jujjjj...de le leszek pontozva...

szerintem semmi probléma ezzel...engem nem érdekel, ha jóban van a férjem az ex nőjével, akivel tényleg ennyi ideig voltak együtt (nincs jóban...legalábbis különösképpen...nem volt soha hosszu kapcsolata...csak max egy két honapos...)

volt egy barátom, aki szintén jóban volt a volt barátnőjével, én nagyon kedveltem a lányt, jó barátok lettünk, sokat buliztunk együtt...uh nem nem zavarna...

az sem, ha egy ilyen jóbarát aki épp az volt párja, segítene neki egy-két dologban, ötlet szintjén stb...

ha őt is meghivták az esküvőre, az úgy korrekt, menjetek...

viszont kérdezd meg, hogy miért gondolja nem normálisnak ezt...beszéld meg vele...

biztos vagyok benne, hogy meg tudjátok majd ezt beszélni, és még ez sem lesz gond :)

24L

2013. júl. 22. 11:43
 16/27 A kérdező kommentje:
Természetesen ő is meg lesz hívva!
2013. júl. 22. 12:55
 17/27 anonim ***** válasza:
79%

"Pedig exem azt mondta, meghív az esküvőre, és én el is fogok menni, szóval jó lenne, ha nem lenne ebből gond."

Itt még nagyon nem úgy volt, hogy ő is meg van hívva. :) Inkább úgy hangzott, mintha remélnéd, hogy a párod nem fog balhézni amiért te elmész...

2013. júl. 22. 12:59
 18/27 A kérdező kommentje:
Jaaaa nem bocsánat. Rosszul fogalmaztam. Persze, hogy ő is meg van hívva. Nélküle nem mennék el, az amúgy már nekem is fura lenne...
2013. júl. 22. 15:07
 19/27 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni, hogy el is akarok menni, csak fogok lett belőle...bocsi
2013. júl. 22. 15:07
 20/27 anonim ***** válasza:
65%

Gondolj bele, hogy fordított helyzetben mit tennél?

Mit reagálnál arra, ha a pasid bejelentené, hogy az exének tervezgeti a esküvőjét, és rendszeresen beszélnek is?

Én nem vagyok egy féltékeny típus, de tuti, hogy dobnék egy hátast és kilátásba helyezném, hogy lehet tiplizni, ha ezt így folytatja.

"Csak azt tedd meg, amit Te is megengednél a párodnak!"

Ezt a mondást nagyon megtanultam a feleségem mellett!

2013. júl. 22. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!