Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy két hétnyi ismeretség után van eljegyzés?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem az én dolgom, de a bátyám két hétnyi ismeretség után megkérte a barátnője kezét. Mondjuk a bátyám elmondása szerint nagyon hasonlítanak egymásra belül és tökéletesen megértik egymást, de két hét az elég idő ilyen döntés meghozatalára?2012. szept. 8. 14:16
1/28 anonim válasza:
Nem elég. Először össze kellene költözni, hogy teljesen megismerjék egymást. Ilyenkor még bármi megtörténhet egy kapcsolatban.
2/28 anonim válasza:
Szerintem kozel sem eleg. Penzes a batyad?
4/28 anonim válasza:
Két hét alatt nem lehet egy embert kiismerni,ez egy nagy hülyeség.
5/28 anonim válasza:
Még nem vette el, csak eljegyezte... egy gesztus...
Miért, mennyi idő az elvárás? És ki szabja ezt meg? A társadalom?
Személyfüggő. Mi két hét után már tudtuk, mit akarunk. Egy hónap után költöztünk össze, 5 hónaposak voltunk, amikor összeházasodtunk.
1 hónap múlva leszünk 19 éves házasok. :)
6/28 anonim válasza:
manapsag sajnos ugy "dobaloznak" az eljegyzessel hogy teljesen elvesztette a jelentoseget. amugy meg persze korai lenne de szerencsere nem rogton hazasodnak ugyhogy ki tudja mi lesz belole. amugy meg koltozzenek ossze, ugy fogjak csak megismerni egymast.
7/28 anonim válasza:
Hát ő tudja. :) Szerintem sok jövőjük nem lesz.
8/28 anonim válasza:
ez óriási hülyeség, beszéljétek le róla! két hét alatt még meg sem lehet ismerni az embert! hatalmas hibát követ el, biztos meg fogja bánni, hogy nem várt. nagyon sok mindennek kell történnie a házasság előtt, fogadjunk, egy igazit még nem is veszekedtek. csak nagyon szerelmes és őrültséget csinál, ha ilyen hamar megnősül, nagyon gyorsan tönkremegy a kapcsolatuk.
9/28 anonim válasza:
Mi detto igy voltunk. Két hét járás után kitűztük az esküvő időpontját.Ez akkor jo 5letnek tűnt... Hamarosan lesz a 4.ik házassági évfordulónk. Most költözött el a férjem 3x.
10/28 anonim válasza:
A szerelemben semmi sem normális :) És nem lehet előre kitalálni, mi lesz. Ez az, ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!