Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Normális az hogy két hétnyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy két hétnyi ismeretség után van eljegyzés?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem az én dolgom, de a bátyám két hétnyi ismeretség után megkérte a barátnője kezét. Mondjuk a bátyám elmondása szerint nagyon hasonlítanak egymásra belül és tökéletesen megértik egymást, de két hét az elég idő ilyen döntés meghozatalára?

2012. szept. 8. 14:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

Lehet ők lesznek a ritka szerencsések egyikei, aztán majd 50 év múlva is ők lesznek a nagy legendák a családban.

Van, aki több év együttlét, lánykérés, házasság után megy szét, van, aki meg 1 hónap ismeretség után összeházasodik és életük végéig együtt maradnak. Szerintem kár ezen agyalni, az ő élete, ő tudja, mit csinál. Ha nem jön be, legfeljebb tanul belőle.

2012. szept. 8. 15:07
 12/28 anonim ***** válasza:
72%

Az eljegyzésnek semmi jelentősége. Bármikor felbontható. Semmi garancia nincs benne az esküvőre.

Akár 2 mp után is el lehet jegyezni valakit:

- Szia Peti vagyok, leszel a feleségem?

2012. szept. 8. 15:10
 13/28 anonim ***** válasza:
65%

Szerelemben az ember elvakul, mindent és mindenkit tökéletesnek lát. Mikor szerelmes voltam, én is tökéletesnek láttam a pasimat, hiszen "annyira egyformák vagyunk, mindenben összeillünk, annyira jó vele, etc-etc." Aztán 10 hónap után rá kellett jönnöm, hogy ha van két teljesen különböző életstílusú ember a világon, akkor azok mi vagyunk.

Ennek ellenére persze nem lehetetlen, hogy összejön nekik, de szerintem nagyon ritka.

Nem azt mondom, hogy össze kell költözni, mert csakis úgy működhet egy kapcsolat (régen sem így volt), de legalább járhatnának egy ideig, mielőtt örök hűséget esküsznek egymásnak. (amit aztán megbánnak, és úgy sem tartanak be...)

2012. szept. 8. 15:16
 14/28 anonim ***** válasza:
45%

az ők dolguk.

Szerintem nevetségesen kevés idő a két hét...két hét után fogalma sincs még semmiről, milyen helyzetben hogyan reagál, mennyire lehet rá számítani, ilyenek.

Mondjuk ha 1 év múlva lesz az esküvő, akkor az már több mint semmi...

2012. szept. 8. 15:33
 15/28 anonim ***** válasza:
52%
A PÁRkapcsolat az adott PÁR magánügye, ezért hívják PÁRkapcsolatnak és nem brigádgyűlésnek... nem létezik ebben olyan, hogy "normális" meg "nem normális", ugyanis az adott két embert leszámítva nincs senkinek lap osztva a beleszólásra. Ha két hét után eljegyzik egymást, az is csak az ő dolguk, aki akar gratulál hozzá, aki nem, az meg nem.
2012. szept. 8. 15:43
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas baklövés. Lehet, hogy mázlija lesz, kívánom neki, de ez felelőtlen döntés volt.
2012. szept. 8. 16:15
 17/28 anonim válasza:
81%
Anyám 2 hét után férjhez ment azóta is együtt vannak:)Ritka de van ilyen!
2012. szept. 8. 16:17
 18/28 anonim ***** válasza:
57%

Ez egy gesztus, nincsenek jogi következményei, úgyhogy nagy bakot nem lőtt a bátyád. egyelőre.

Aztán hogy ténylegesen így van-e azzal az egy hullámhosszal majd pár hónap múlva kiderül. Nagyon kicsi esély van rá, hogy tényleg így van, de nem lehetetlen. Mindenesetre egyelőre húzzon gumit :) más teendője nincs.

34/N

2012. szept. 8. 16:28
 19/28 anonim ***** válasza:
65%
Nem sok idő, de az eljegyzés nem házasság, szal majd megismerik így jobban egymást. Ő dolguk.
2012. szept. 8. 16:34
 20/28 anonim ***** válasza:
76%
Nincs sok jelentősége, majd a csajszi hozzávágja a gyűrűt ha összevesznek majd visszafogadja majd megint hozzávágja...és így tovább. Egyszer majd megunják.
2012. szept. 8. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!