Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva volt az eljegyzés?
Figyelt kérdés
Amikortól elkezdtetek "járni", mennyi időre rá jegyeztétek el egymást?2013. júl. 25. 19:20
11/29 anonim válasza:
2 honap :) ennek mar 3 eve. Most a kisfiunk szulateset varjuk :) meg bo 2 jonap :))
12/29 anonim válasza:
2 év járás után, amiből fél évig már együtt is éltünk.
13/29 anonim válasza:
De vicces... Hogy lehet nem hasznosnak értékelni itt a válaszokat??? Agyrém....
15/29 anonim válasza:
#10-es
Miért nem érdemes 25 év alattit eljegyezni? :D
16/29 anonim válasza:
4,5 évvel utána..
5 hónap alatt leszervezzük az esküvőt....
(21-22 éves korunkban lettünk egy pár)
17/29 anonim válasza:
Nálunk ma a nők jellemzően 25-29 éves koruk közt házasodnak, ezért felesleges fiatalabb nőnek házassági ígéretet tenni. Persze az alacsonyabb iskolázottságú rétegek korábban házasodnak.
2009-es KSH-s demográfiai portré szerint:
"Egyre kevesebben kötnek fiatalon, a húszas éveik elején
házasságot. A házasságkötések módusza a nők esetében a 20–24 éves korcsoportról a 25–29 éves korcsoportra helyeződött át. A kilencvenes évek elején a házasuló nők 28 százaléka még a tizenévesek közé tartozott, hányaduk most mindössze 4 százalék."
18/29 anonim válasza:
A 3 éves évfordulónk után 3 héttel kérte meg a kezem :)
19/29 anonim válasza:
Na, lepontozott a sok megromlott házasságban élő szerencsétlen:)
20/29 anonim válasza:
2 és fél év után tavaly Karácsonykor kérte meg a kezem,idén októberben lesz az esküvőnk és 10 hetes kismama vagyok mára :) Az ember érzi,ha eljön az igazi! Nekem volt előtte szintén egy hosszú kapcsolatom,vele soha nem merült fel a házasság,sem a gyerektéma. A vőlegényemmel viszont fél év után már ábrándoztunk róla,de persze megvártuk,hogy legyen meg a megfelelő anyagi háttér és én sem szerettem volna évekik "csak" menyasszony lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!