Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal vagyok még a házassághoz?
18 éves vagyok és augusztus 29.-e óta férjnél vagyok. 3 és fél éve jártunk együtt. Nem bántam meg semmit! Lassan jöhet a baba is. Ki tudja lehet már úton van. Ha igazán nagyon szeretitek egymást akkor mindent bele. De ez egy fontos döntés és előtte minden képpen beszéljétek meg.
2009. okt. 20. 14:00
Attól h eljegyzi nem azt jelenti h el is veszi 1 év belül.Sztem ezt a dolgot fel lehet fogni egy jelképnek is hogy HAMAROSAN egybe akarja kötni az életét vele(a hamaros nem csak azt jelentheti h 1-2 éven belülvagyis tervbe van a dolog:)
Ez vonatkozott az eljegyzés fogalmára,de azt mindenképp hozzá kell tenni h várd meg amíg ő kér meg :D
egy élmény lesz hidd el :D
2009. okt. 20. 14:14
szia!!én 17éves vagyok és most áprilisbann mentem férjhez amikor még csak 16 voltam!!2év járás után!!de nem bántam meg és remélem nem is fogom!!!de nem én kértem az ő kezét hanem ő az ennyém erre szerintem érdemes várnod!!am nem a kor számít ha elég komoly és elhatározott vagy akkor lehet hogy nem fogjátok megbáni évekell későbbsem!!!és lehet hogy öröké tartani fog a fogadalmatok!!pussz szia remélem tudtam segiteni!!
2009. okt. 20. 21:43
nem vagy fiatal, de én ennek a fordított leánykérésnek nem vagyok híve... mi van ha ő is készül valamire, vagy készül de pár év múlva szeretné... ne rontsd el ezt a párodnak! Ez egy lehetőség, ahol a kevésbé romantikus fiúk is megmutathatják, hogy tudnak néha azok lenni. Neked is jobb lesz, ha még vársz. Lehet, hogy nagy meglepetésben, egy életre szóló élményben lesz részed! :)
2009. okt. 27. 09:20
OFF: de 16 évesen nekem nagyon gáz lett volna, hogy nem dönthetek, csak ha a szüleim is belemennek.
ez két emberdöntése kell, hogy legyen!
de nálad nem érdekes,már el múltál 18
2009. okt. 27. 09:34
Igen, fiatal vagy, mert még azt sem tanultad meg, hogy lánykérés nem azt jelenti, hogy a lány kéri.....
2009. okt. 28. 20:15
Akik itt azzal voltak, hogy tizenakárhány évesek és x hónapja férjnél vannak: lehet, hogy most úgy vagytok vele, hogy nem bántátok meg, de egy házasság évekkel az esküvő után is tönkremehet. Persze ha működik köztetek a kommunikáció, akkor nem lesz gond :) Csak azért mondom, hogy pár hónap után még nem lehet megítélni egy életre szóló döntést.
2009. okt. 28. 20:46
Mit szólnál ahhoz, ha megbeszélnéd a pároddal hogy elmentek együtt egy ékszerboltba, egy ezüst gyűrűbe gravíroztattok pl. a neveteket, és ezt adnád te, vagy közösen. Szerelmetek jeléül. És ha felveszed, és ő is, ránéztek és eszetekbe jut, mennyire szeretitek egymást.
Nem kell rögtön házasság, főleg ne te kérd meg. Milyen az?! Letérdelsz: Hozzám jössz? És mi lesz ha azt mondja hogy Nem.?!?!
Na az lesz a ciki.
Vagy egy ezüst nyaklánc fél-fél szív, monogrammal benne.
Gondold át!
Egyidős vagyok veled, énis nagyon szeretném, vágyom rá, hogy mutogathassam hogy még egy fokkal feljebb lépjek a létrán. De ha túl türelmetlen vagy és kapkodsz, a "varázsa" nem lesz meg és hamar leesel onnan.
Kis léptekkel...
2009. dec. 9. 22:56
Kapcsolódó kérdések: