Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fiatal vagyok még a házassághoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal vagyok még a házassághoz?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a barátommal több mint 2 éve járunk,és arra gondoltam,hogy karácsonyra meglepem egy aranygyűrűvel,vagyis megkérném a kezét :D igen fiatal vagyok tudom.számomra csupán annyit jelentene,hogy jegyben járunk... lehetséges,hogy hülyeség?
2009. okt. 19. 18:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Próbaházasság nem létezik! Együttélést lehet próbálni, de magát a házasságot csak azután fogod megtapasztalni, miután kimondtad az igent. Egészen más érzés lesz utána bebújni mellé az ágyba esténként :)
2009. okt. 19. 19:18
 12/28 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 19:05, a te történeted mesébe illő, és sajnos nagyon keveseknek adatik meg és mivel ez igen ritka, = de ezért hiszek én a csodákban, mert mindig vannak :)de nem tanácsolnám másnak is, hogy próbálja meg.

Ma már más világ van.

Ti jókor jó helyen találkoztatok, jó időben, egy hullámhosszon. Az ritka ám az ilyen véletlen. :)

2009. okt. 19. 19:19
 13/28 anonim ***** válasza:
47%
Ne akard már sem lealázni sem zavarba hozni fiú kéréssel. Ez bunkóság.
2009. okt. 19. 19:29
 14/28 anonim ***** válasza:
72%
Én cikinek tartom ha egy lány kéri meg a pasi kezét. Ezen kívül, szerintem is fiatal vagy még. Mi van ha ő még nem akarja? A te dolgod végül is, én ilyesmibe biztos nem vágnék bele.
2009. okt. 19. 19:43
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

fiatalnak sztem nem vagy fiatal nekem is akkor volt az eljegyzésem de szertintem is ő kérjen meg...ne foszd meg ettől az örömtől sem őt sem magadat...mert nekem az volt a legjobb érzés az életemben mikor a párom letérdelt elém és megkérdezett...:)

20/L

2009. okt. 19. 20:12
 16/28 anonim válasza:
79%
Nekem nem tetszik ha lány kéri meg a fiú kezét. Nem vagyok konzervatív, de ezzel nem vagyok kibékülve. Akkor inkább beszéljétek meg, és vegyetek egymásnak gyűrűt, de ne jeggyűrűt, csak olyat ami azt jelképezi, hogy egymáshoz tartoztok. Másrészt fiatal vagy még.
2009. okt. 19. 21:40
 17/28 anonim válasza:
59%
Hisz előtted áll még az egész élet!
2009. okt. 19. 21:40
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor fiatal valaki a házassághoz hogyha azt ő maga érzi.

Nagyon sokan házasodnak 18-20-on évesen és nem feltétlenül válással végződnek,az csak a kitartáson,megbecsülésen és egymás tiszteletén múlik.

Van aki 25 évesen is fiatalnak tartja magát egy házassághoz,de van aki 18-19 évesen házasodik és mégis egy életre szól,ezt mindenki csak saját maga tudja eldönteni mit érez,mit mond a szíve.

Viszont az tényleg nagyon durva,hogy lány kéri meg a fiú kezét,szerintem is megalázó ez a fiúra nézve.

2009. okt. 19. 22:02
 19/28 anonim válasza:
100%
Mielőtt összekötnéd az életed valakivel élj vele együtt legalább 2-3 évig. Ki kell egymást ismerni.
2009. okt. 19. 23:55
 20/28 anonim ***** válasza:
50%
Hát talán a házassághoz tényleg nem vagy valami öreg bár nem ismerlek. De ez komoly dolog ahoz hogy elkapkodjuk. bár anyu is 18 évesen szült engem. És igaz hogy rettentő mennyire gyorsan elrepül az élet de akkorse kell rögtön házasság. Sőt. Nem is értem minek. Az csak egy papír. Attól nem lesztek boldogabbak.
2009. okt. 20. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!