Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal vagyok még a házassághoz?
Kedves 19:05, a te történeted mesébe illő, és sajnos nagyon keveseknek adatik meg és mivel ez igen ritka, = de ezért hiszek én a csodákban, mert mindig vannak :)de nem tanácsolnám másnak is, hogy próbálja meg.
Ma már más világ van.
Ti jókor jó helyen találkoztatok, jó időben, egy hullámhosszon. Az ritka ám az ilyen véletlen. :)
fiatalnak sztem nem vagy fiatal nekem is akkor volt az eljegyzésem de szertintem is ő kérjen meg...ne foszd meg ettől az örömtől sem őt sem magadat...mert nekem az volt a legjobb érzés az életemben mikor a párom letérdelt elém és megkérdezett...:)
20/L
Akkor fiatal valaki a házassághoz hogyha azt ő maga érzi.
Nagyon sokan házasodnak 18-20-on évesen és nem feltétlenül válással végződnek,az csak a kitartáson,megbecsülésen és egymás tiszteletén múlik.
Van aki 25 évesen is fiatalnak tartja magát egy házassághoz,de van aki 18-19 évesen házasodik és mégis egy életre szól,ezt mindenki csak saját maga tudja eldönteni mit érez,mit mond a szíve.
Viszont az tényleg nagyon durva,hogy lány kéri meg a fiú kezét,szerintem is megalázó ez a fiúra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!