Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan mondjak nemet a lâny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amicababa16 kérdése:

Hogyan mondjak nemet a lâny keresre?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 16:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
szerintetek kur.asâg 16 evesen szakitani ay 1 pasimmal akkivel lassan 2 eve vagyok 1ut?
2013. jún. 26. 17:26
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Milyen család....-ja? Senki nem akarhatja, hogy így eld le az életed! Fogságban, lelki terrorban, szorongva stb..... Egy normális család melletted lenne amikor bajban vagy, em pedig ellened!
2013. jún. 26. 17:29
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem örülj neki, hogy ennyi ésszel kellesz akárkinek is.
2013. jún. 26. 17:31
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
#13 JO (Y):D
2013. jún. 26. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

szóval: 16 éves vagy és van egy gyereketek, a srác meg öngyilkossággal fenyegetőzik, ha elhagyod.

Magához akar láncolni egy eljegyzési gyűrűvel.

A családod meg leku.rváz, ha nem fogadod el.

16 évesen??? Régen még normális dolog volt 16 évesen szülni, házasodni, de ma már nem módi. Szóval nem, nem fognak annak tartani.

2013. jún. 29. 13:47
 16/17 anonim válasza:
100%

16 évesen nehogy férjhez menjél, még akkor se ha szereted a pasit. Várjál vele min. 20 éves korodig (az a jnagyon minimum.) A szüleidet meg tényleg nem értem, hogy hogyan tolhatják bele a saját lányukat egy boldogtalan életbe, mert ha később el is váltok, akkor is örökre benned marad a nyoma. A fiú idősebb nálad vagy hogyhogy ilyen korán akar házasodni?

Én a helyedben mindenképpen nemet mondanék. Ez a TE életed. Ne hagyd, hogy mások döntsenek a sorsodról!!!!

2013. júl. 5. 21:07
 17/17 Lázár Villő válasza:

Ha ezzel akar nyitni egy házasságot, hogy csináld amit nem akarsz különben megöli magát akkor szerinted az a házasság milyen lesz??

"Ne haragudj szivem, de amikor megzsaroltál, akkor rontottad el az egészet. Őszintén kívánom a legjobbakat! A telefonszámomat pedig lecseréltem."

2013. júl. 12. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!