Kérésre megnézik a szívhangot? 19hétben vagyok, és nem mozog a babám. Pedig azt mondják már kellene.3-ik baba.
minden uh vizsgálaton megnézik alapból. ha eddig érezted a mozgást és most nem, azonnal rohanj a kórházba ne itt irkálj! ha még nem érezted akkor sincs gond, lehet hogy másképp fekszik mint az előzöek azért nem érzed. viszont ha bármikor bármi kétséged van azonnal menj, nyugi nem néznek hülyének! azonnal megnézik a kicsidet.
remélem gyönyörű, egészséges kisbabaként jön a világra majd!
2gyerekes anyuka
Szia!
Hát nem tudom...de ha jóindulatú a doki, akkor megnézi szerintem.
DE HA A VÉDŐNŐHÖZ LEMÉSZ, ÉS VAN NEKI, AKKOR BIZTOS MEGHALLGATJA!!!!
Te nem érzed, hogy nem mozog, vagy a doki, vagy vmi nagyon okos ismerősöd mondta, hogy már kéne???
Mert engem is paráztattak, hogy 16-18 héten már érezni "kell", de ez így nem igaz. Nekem a 21+3 naposan mozdult meg.
Merre laksz? Mert nekem van szívhallgatóm, persze ezen is van, hogy nem találom ám...Én Kőbányán.
Sziasztok!
Köszi, de én messze lakok hozzád, Jászban.
Éreztem már apró mozgásokat,de pár napja semmi,és már idegesít.
Védőnőhöz készülők holnap, remélem megnéz.
12.42-es vagyok.
Ó, hát az tényleg messze van...sajnálom.
remélem minden rendben lesz, biztos csak pihizik, vagy egyszerűen nincs kedve mocorogni, ne aggódj!
De ha mégis, akkor irány a kórház!
szia
Sziasztok!
Minden ok:)úgy látszik.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!