Tegnap voltam védőnőnél, és nem hallott szívhangot. Azt mondta, valószínüleg elbújt a baba. Hétvégén hasgörcsöm volt, de nem véreztem és kb csak 15 percig tartott. Mi lehetett?
Ilyenkor még nagyon nehéz megtalálni, őket! Ne aggódj biztos tényleg csak elbújt, amit UH gépnél nem tud megcsinálni, mert ott látni lehet. A görcsök meg ilyenkor természetes nő a méhszalag. Csak nyugi! Boldog babavárást!
36 hetes kismama
Ha nagyon aggódsz, akkor menj el valamelyik kórházba vagy magán fizetős UH-ra, ahol tüzetesen megnéznek mindent. sajnos lehet drága, de meg fogsz nyugodni hidd el, hogy nincs semmi baj!
drukkolok nagyon!
Szia. Nekem 20 hetesen próbált először szívhangot nézni a védőnő, mert nem olyan modern készüléke van, mint a kórházban, és hamarabb nem is találta volna meg. De az első 2 alkalommal még így se járt sikerrel.
Szerintem nincs baj, görcsök előfordulnak, esetleg majd kapsz rá gyógyszert, addig nincs nagy baj, amíg nem vérzel.
De az se mindig okoz nagy problémát. A barátnőm sokat vérezgetett a terhessége alatt és a 39 héten egy makk egészséges "óriás" baby-t szült.
Ne idegeskedj, de ha megnyugtat, menj el az ügyeletre amíg nincs a saját orvosod.
Üdv, 38 hetes kismama
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nagyon megnyugtattatok. Boldog babavárást kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!