Már éreztem apró kaparászást, mozgolódást, ami valószínűleg a baba volt. De volt két megerőltetőbb napom, szinte egész nap talpon és azóta (3nap) nem érzem ezeket egyáltalán. Volt már másnak is ilyen? Ilyenkor még előfordul h nem érzem mindennap?
Majd csak egy hét múlva megyek UHra, és aggódom hogy nehogy baj legyen.
18 hetes 3 napos vagyok
Szia!
Szerintem nincs semmi baj. De hogy megnyugodj menj le a védőnődhöz és kérd meg, hogy nézzen szívhangot. Engem is ez nyugtatott meg. Sajnos én sem kímélem magam, állandóan cipekedek, minden nap reggeltől délután 4-5-ig talpon vagyok, emelgetem a kutyáimat, sokat szaladgálok, vásárolok, stb. Tudom, hogy nem szabadna megerőltetni magam, de egyszerűen nem tudok felhagyni ezekkel a dolgokkal, egy percig sem tudok a fenekemen nyugton ülni. De nem hiszem, hogy ezzel valami nagy bajt okoznék. Ne aggódj, a babádnak nem lesz semmi baja ha egy kicsit hiperaktív vagy :)
Minden jót!
21 hetes kismami
Ó, totál feleslegesen izgulsz! 18 hetesen még nem is kell őket minden nap érezni! Én 22.5 hetes vagyok, de még nekem is van, mikor egy nap alig érzem. Néha a babák is lustábbak. Nem kell izgulni, lehet fél óra múlva bejelentkezik. :)
Ja és nekem sem mindig rúgdos! Van, mikor "csak" mocorog és olyan mintha buborék vagy "gáz" mozdulna el vmilyen irányban, de ezt is ő csinálja. :)
Ne izgulj, minden rendben! :)
Tök jó volt olvasni a kérdésedet és a válaszokat is rá.
Én is pont ebben a cipőben jártam:
18 hetesen (másfél hete) éreztem először, hogy tutira Ő csiklandozza belülről a hasamat (nagyon vicces volt), aztán néhány napig semmi, és mostanában is csak mintha pici mozgásokat éreznék.
Nekem is átfutott az agyamon, nincs-e valami gond, és azért nem mocorog. Ráadásul a múlt héten elvágódtam egy csúszós járdán, és izgatottan vártam az UH-t. Hál' Istennek, minden rendben.
Hajlamos vagyok bepánikolni minden apróság miatt, de ilyenkor segít megnyugodnom, ha arra gondolok, hogy Ő már egy életrevaló, önálló kis lény, akit Istentől kaptunk ajándékba. Az Ő élni-akarása szerintem erősebb, mint azt én gondolnám.
Szép várakozást! (mármint a baba születésére:)
egy 19hetes 4napos kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!