Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Tegnap egy esküvőn voltunk a párommal. A vőlegény megkérdezte, hogy mi mikor fogunk már összeházasodni? (4 éve vagyunk együtt, én 26, ő 33) Erre a párom: "Hülye vagy? Nem ment el az eszem?" Lehet viccből mondta...de őszintén nem úgy tűnt. Lehet hülye vagyok, de nagyon elkeseredtem, azóta is ez jár a fejemben, rákérdeztem, de csak elpoénkodta az egészet.:((((2013. jún. 22. 14:10
11/12 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolatban érzi az ember, hogy a másik mennyire tervez komolyan. Esküvővel vagy anélkül is. Esküvő nélkül is lehet teljesen komoly, tartós kapcsolatban élni. Mi pl. már esküvő előtt megvettük a közös lakásunkat, gyerkőcöt terveztünk, és nekem ez jelentette, mutatta, hogy a párom valóban hosszú távra tervez velem. Pedig akkor még esküvőről egy szót sem ejtettünk, egyikőnk sem. Ok, azóta már összeházasodtunk, de akkor még eszünkbe sem volt. De mondom, nekem a közös lakásvásárlás, és a gyerektervezés elég volt ahhoz, hogy tudjam, hogy közösen tervezi velem az életét. Ezek legalább annyira komoly szándékot mutatnak szerintem, mint a házasság.
12/12 anonim válasza:
Szia! Mi 6. éve élünk együtt és ugyanilyen (teljesen normális) korkülönbséggel,mint Ti,csak 2 évvel korábban,tehát 24 és 31,de ugye már 2 évvel több ideje,tehát ennyivel már előrébb vagyunk,mint Ti (sőt lehet,hogy az együttéléssel is előrébb vagyunk,mert az nem derül ki az írásodból).Na ebből azt akarom kihozni,hogy (még így is!) Nálunk is hasonló a helyzet a házassággal kapcsolatban,hogy nem tudom akarja-e igazán és tökéletesen meg tudom érteni a helyzeted.
Kérnélek,hogy meséld el,azt az elpoénkodás részét,amikor Te erre külön rákérdeztél,hogy hogyan kérdezted és mit reagált!? Remélem tudok segíteni,ha másban nem,legalább kidumáljuk Egymás közt a (tényleg csak hasonló) szituációnkat!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!