Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok türelmetlen? (Bőv. Lent)
4 és fél éve vagyok együtt párommal, nagyon jól elvagyunk, bár anyóséknál élünk... Én úgy szeretném, ha már megkérné a kezem, de őt ez egy cseppet sem izgatja. Mondtam is neki, hogy nem kell utána egyből elvennie, csak a szívemnek esne jól, de őt nem érdekli. Körülöttem már mindenkit eljegyeztek (házasságról még szó sincs), én meg itt vagyok, gyűrű nélkül.
Tényleg túlreagálom ezt?
Hát tényleg tisztázni kellene ki mit akar a másiktól, ez alapvető. Mikor mi találkoztunk én 29, ő 35 volt, annyira jó l sikerült az első találkozó (igaz előtte 2-3x vagy 3 órát beszéltünk telefonon), hogy gyakorlatilag 1 hét után majdhogynem ott lakott nálunk, aztán megkérdezte, hogy én hová költöznék vele szívesen, így vettünk egy házat, majd jött a baba, persze néha eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne ha már a felesége lennék (főleg ha lagzi vagy eljegyzés volt a családban), de nem ahogy jött ez a gondolat, úgy el is ment. Valahogy nem érdekelt, hogy hivatalosan ott-e a papír, ahogy ő mondja, a közös gyerek (meg a hitel a házon) jobban összetart mint bármi, aztán tavaly nagy meglepetésemre megkérte a kezem, idén pedig meg is lesz a lagzi (azt hozzáteszem, hogy a gyűrűket nem hordjuk, ha éppen nem a napi rohanás van és eszünkbe jut feltesszük - én még az eljegyzésit sem hordom, nem vagyok egy ékszeres típus, mi nem ebben látjuk a lényeget)
Tehát ha csak mutogatni akarod, akkor még neked is korai a dolog, csak azért mert másnak van (gyűrű, férj..) neked nem muszáj, mindennek eljön az ideje. A lényeg, hogy ti hogy éreztek egymás iránt. Vagyis tisztázzátok ki mit is akar a jövőben, mert később fájóbb lesz a búcsú. Unokatesómék már a lagzira készültek mikor a párja (fiú) kijelentette, hogy ő még élni szeretne (tehát előtte csak azért kérte meg a kezét és költözött össze vele, mert "kényszer" volt, pedig előtte ők is kb 4-5 évig együtt voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!