Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Én vagyok türelmetlen? (Bőv....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok türelmetlen? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

4 és fél éve vagyok együtt párommal, nagyon jól elvagyunk, bár anyóséknál élünk... Én úgy szeretném, ha már megkérné a kezem, de őt ez egy cseppet sem izgatja. Mondtam is neki, hogy nem kell utána egyből elvennie, csak a szívemnek esne jól, de őt nem érdekli. Körülöttem már mindenkit eljegyeztek (házasságról még szó sincs), én meg itt vagyok, gyűrű nélkül.

Tényleg túlreagálom ezt?

2013. jún. 19. 13:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
De mi értelme az eljegyzésnek, ha csak a távoli jövőbe szerepel az esküvő?
2013. jún. 19. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Én azért kapom,hogy türelmetlen vagyok,mert 6! Év után szeretnék összeköltözni!
2013. jún. 19. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát tényleg tisztázni kellene ki mit akar a másiktól, ez alapvető. Mikor mi találkoztunk én 29, ő 35 volt, annyira jó l sikerült az első találkozó (igaz előtte 2-3x vagy 3 órát beszéltünk telefonon), hogy gyakorlatilag 1 hét után majdhogynem ott lakott nálunk, aztán megkérdezte, hogy én hová költöznék vele szívesen, így vettünk egy házat, majd jött a baba, persze néha eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne ha már a felesége lennék (főleg ha lagzi vagy eljegyzés volt a családban), de nem ahogy jött ez a gondolat, úgy el is ment. Valahogy nem érdekelt, hogy hivatalosan ott-e a papír, ahogy ő mondja, a közös gyerek (meg a hitel a házon) jobban összetart mint bármi, aztán tavaly nagy meglepetésemre megkérte a kezem, idén pedig meg is lesz a lagzi (azt hozzáteszem, hogy a gyűrűket nem hordjuk, ha éppen nem a napi rohanás van és eszünkbe jut feltesszük - én még az eljegyzésit sem hordom, nem vagyok egy ékszeres típus, mi nem ebben látjuk a lényeget)

Tehát ha csak mutogatni akarod, akkor még neked is korai a dolog, csak azért mert másnak van (gyűrű, férj..) neked nem muszáj, mindennek eljön az ideje. A lényeg, hogy ti hogy éreztek egymás iránt. Vagyis tisztázzátok ki mit is akar a jövőben, mert később fájóbb lesz a búcsú. Unokatesómék már a lagzira készültek mikor a párja (fiú) kijelentette, hogy ő még élni szeretne (tehát előtte csak azért kérte meg a kezét és költözött össze vele, mert "kényszer" volt, pedig előtte ők is kb 4-5 évig együtt voltak)

2013. jún. 19. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!