Nagyon türelmetlen vagyok a családommal, meg úgy minden mással is. Hogy tudnék türelmet, hidegvért gyakorolni? 16/L
Az oka a korod, azaz a kamaszkor.
A megoldás esetleg több sport, meg MIELÖTT visszaszólsz, kicsit gondolkodj el, hogy megéri-e neked egy napig haragban lenni a másikakkal. Ha meg nem sikerül magadat visszafogni, ne szégyellj utána elnézést kérni, hogy elszaladt veled a ló.
Idövel egyre jobb lesz, föként, hogy felismerted, hogy mit csinálsz rosszul és javulni akarsz. Sok sikert.
Én is ilyen vagyok, hamar gyorsan feltudják húzni az agyam! Ma például vissza szoltam az oktatomnak. De nem szólt érte mert nekem volt igazam feleslegesen osztott le.
De néha énis olyanokon kapom fel ami hülyeség, vagy értelmetlen vagy a másiknak van igaza és azt nem fogadom el.
Tudom a hibáimat néha vissza tudom fogni magam. de mikor 1 nap többszázszor mondják el vagy osztanak le akkor kitérek a hitemből. Elkezdek morogni. De aztán megtalálom a vicces társaságot ahol le is nyugszok.
Amúgy néha az anyukám is idegeskedik minden hülyeségen.Akkor ő is egésznap olyan minndekivel.
Én ennyit mondok: Ne borulj ki minden hülyeségen viseld el mások hülyeségét/ idegtépő balfa*zságaikat.
Ha nekem megy akkor neked is. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!