Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van az évekig tartó jegyben járásnak?
Tudod nem mindenki feneke alá tesznek lakást a szülők, vannak párok akiknek SAJÁT maguknak kell ezt megteremteni és az esküvőt finanszírozni, de meglepődnél, hogy ezek milyen sokba vannak!!
Mi 2 és fél évig voltunk jegyesek a párommal, eljegyzés után vettünk házat és bizony sokba volt a felújítás.
Mi inkább a házunkba raktuk a pénzt és közösen úgy döntöttünk, hogy új életet a saját házunkba akarjuk megkezdeni, nem szülőkkel egy fedél alatt élni házasként!
Nem bántuk meg!
Azóta eltelt 10 év és boldogok, szerelmesek vagyunk!!
Tulajdonképpen az eljegyzésnek alapból semmi értelme, hiszen hvatalosan nem is létezik. Ezt nem azért csinálja az ember, mert van értelme, hanem mert szeretné. Érzelmi kérdésről próbálunk beszélgetni értelmi alapon, ennek sok teteje nincs. :)
Amúgy meg ahány ház, annyi szokás. Vannak, akik hamar eljegyzik egymást, de az esküvővel anyagi vagy egyéb megfontolásból várnak. Vannak, akik eljegyzik egymást, de még bizonytalanok mindenben.
Vannak, akik el se jegyzik egymást, csak összeházasodnak egyszer.
Vannak, akik eljegyzik egymást, és szigorúan egy éven belül házasodnak, mert úgy látják jónak.
Ha jól belegondolunk egyik verziónak sincs több értelme a másiknál, egyszerűen valakinek ez tetszik, másnak meg az.
Szerintem annyi értelme mint a házasságnak :) Semmi. Annyi, hogy a házasság hivatalos, és kapsz róla papírt. Véleményem szerint felesleges pénzkidobás :)
Én lassan 1 éve vagyok menyasszony, de igazából nem foglalkoztat a téma :) Azért lettem eljegyezve, mert jött a baba, és így jobban hangzik.
Én abszolút házasságellenes vagyok. Minek milliókat kidobni, akkor sem leszek boldogabb, vagy kevésbé boldog nem??? (Lakodalom, házasodás...nálam a régi sátras lakodalmat jelenti...én mondtam, hogy akkor megyek férjhez, ha erre meg lesz a pénz. Annyira nem érdekel az egész, hogy szűk körben letudjuk...Ha nekem lesz, akkor azt a sokadik faluban is emlegetni fogják :D )
Tapasztalatból mondom, hogy semmi!
Az előző kapcsolatomban kb. 6 évig jártunk jegyben, majd szakítottunk! Rossz volt a kapcsolat, stb.
A mostani kapcsolatomban 8 hónap jegybenjárás után esküvő volt! Tökéletes a kapcsolat! Nem véletlen vettem el feleségül :)
# 13/14
Ha semmi értelme akkor miért hangzik jobban, hogy a menyasszonyom terhes mint a barátnőm?
Szép időszaka ez az életnek, amikor még nincsenek kötelezettségek, csak egy szándék, amit nem csak ti, hanem a körülöttetek élők is tisztán tudnak. Egyszer össze fogjátok kötni az életeteket. A házasság már sokkal formálisabb, sokszor a család elvárja, hogy legyen már gyerek, ..., ...
Az évekig jegyben járás egy próbája is a kapcsolatnak. Persze ha ez neked sok, akkor azt a pároddal is közölnöd kell.
15,"Ha semmi értelme akkor miért hangzik jobban, hogy a menyasszonyom terhes mint a barátnőm?"
Nem hangzik jobban.
Ami jobban hangzik, az a "barátnőm/menyasszonyom várandós" vagy a "barátnőmmel/menyasszonyommal babát várunk".
Én 2012 december 23-án lettem eljegyezve én se számitottam rá ami 3 hónapra történt .
Most igy 2013 ban szeretnénk egy szolid lagzit mert utána mindketten babát szeretnénk ugyhogy mi sem huzzuk évekig
27 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!