Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom gyereket akarna, de még nagyon fiatalok vagyunk, beijedtem. Mi lesz ebből?
22 éves vagyok, tudom, már van, aki ennyi idősen anyuka, de én még épphogy elkezdtem élni, a barátom 25 éves, ő is nagyon fiatal még. Nem is értem, hogy ez hogy jött nála, de hónapok óta ezt mondogatja, meg a házasságot. 3 éve vagyunk együtt, ami még nem akkora idő,nyilván nagyon szeretem, de ezekkel a dolgokkal teljesen elijeszt..nem vagyok az a fajta, aki ilyen korán akarna családot.
Nem tudom, mit tegyek, de már mondtam neki, hogy nekem ez gyors, nekem ehhez még évek kellenének, legalábbis a gyerekhez, de ő folyton ezen agyal és ez engem teljesen megrémiszt. Rossz embernek érzem magam, hogy önző vagyok, de egyszer fiatal az ember, nem akarom elcseszni ezeket az éveket meggondolatlanul annak ellenére, hogy szerelmes vagyok belé.
Miért kell egyáltalán nekem támadni, mert ennyi idősen még eszem ágában sincs családot alapítani, amit a legtöbben sem tesznek? Bezzeg ha azon sírnék, hogy nem jegyez el a barátom, akkor mindenki azt mondaná, hogy ráérek még, hagyjam szegényt élni. Nekem is jogom van élni, fiatalnak lenni, időnk meg még van erre. Én nem vagyok ez a "gyorsan vegyen el valaki" típus.
Nagyon szeretem és úgy érzem, vele akarok majd családot is, de addig még sok mindent meg kell élnünk. Ezt neki is elmondtam és most úgy tűnik, megbeszéltük, nem erőltet rám semmit:) Köszönöm a tanácsokat!!
Örülök! Még annyi, hogy ha sikerült kompromisszumot kötni, akkor ténylegesen használjátok is ki jól ezt az időt. Vagyis csináljátok meg azokat a dolgokat, amiket gyerek mellett már kétszer is meggondol az ember. (Hegyi túra, balatonkörbebiciklizés, csak úgy leruccanás egy éjjeli vonattal egy tóra stb. :)
Akkor ő sem fogja azt érezni, hogy hiába ül otthon, hogy ennyi erővel gyereketek is lehetne, mert úgysem történik semmi. Ki is fejezheted akár, hogy neked az ilyesmi milyen jó, hogy még csak ketten vagytok, és 100%-ban egymásra és a közös életre koncentráltok. (Persze nem kell az orra alá dörgölni, hogy "látod, ha ygerekünk lenne, ez se lenna, az se lenne..." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!