Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom gyereket akarna, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom gyereket akarna, de még nagyon fiatalok vagyunk, beijedtem. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, tudom, már van, aki ennyi idősen anyuka, de én még épphogy elkezdtem élni, a barátom 25 éves, ő is nagyon fiatal még. Nem is értem, hogy ez hogy jött nála, de hónapok óta ezt mondogatja, meg a házasságot. 3 éve vagyunk együtt, ami még nem akkora idő,nyilván nagyon szeretem, de ezekkel a dolgokkal teljesen elijeszt..nem vagyok az a fajta, aki ilyen korán akarna családot.

Nem tudom, mit tegyek, de már mondtam neki, hogy nekem ez gyors, nekem ehhez még évek kellenének, legalábbis a gyerekhez, de ő folyton ezen agyal és ez engem teljesen megrémiszt. Rossz embernek érzem magam, hogy önző vagyok, de egyszer fiatal az ember, nem akarom elcseszni ezeket az éveket meggondolatlanul annak ellenére, hogy szerelmes vagyok belé.

2013. máj. 31. 23:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%

Az életkorotok most a legideálisabb a gyerekvállalásra, nem évek múlva, amikor már nehezebben fogsz teherbe esni. Ha már 3 éve együtt vagytok, akkor ideje lenne a házaságnak is.

De ha még "élni" akarsz, akkor nem szereted eléggé a párodat, és nem vagy még felnőtt.

2013. jún. 1. 08:00
 12/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nem értem a logikádat, elég ésszerűtlen. 22 a legideálisabb? Nem tudom, te hol élsz, de az én környezetemben 28-30 évesen vállalnak gyereket az emberek és tökéletesen boldogok. "Ideje lenne már" a házasságnak?Ne haragudj, de még a 70 éves nagyanyám sem gondolkodik ilyen maradian, nehogy már te mondd meg, hogy minek van ideje, nem a 18. században élünk.

Nem vagyok még felnőtt EHHEZ, ezt jól gondolod, és nyilván szeretnék még élni, hiszen a legtöbb korombeli is ezt teszi teljesen jogosan. Itt nem csak a szórakozást értem, de rengeteg egyéb tervem van még fiatalon. Van még bőven időnk. Nem tudom, mi lesz, de engem teljesen elijeszt ezzel a viselkedéssel.

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, igyekszem megbeszélni vele a dolgot.

2013. jún. 1. 11:43
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagy önző, csak fiatal! :) Nálunk is nagyon hamar házasságot, és gyereket szeretett volna a párom. De ő képes volt megvárni az éveket, hogy felnőjek a feladathoz. Csak évek múltán lettem a felesége, és a gyerek is még várat magára, de már tudja, hogy arra is felkészültem, csak a körülmények nem adottak hozzá. Ha a társad tényleg társ, akkor meg fogja várni azt, hogy elég felnőtt legyél ezekhez a döntésekhez. Ne ijesszen el az, amire vágyik, mert ő igazából szőröstűl-bőröstűl RÁD vágyik. :)
2013. jún. 1. 11:44
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

szerintem nagyon helyesen gondolkodsz, le a kalappal!

ez mutatja az igazi érettséget, mikor az ember alázatos, és tisztában van vele, ha valaminek még nem jött el az ideje.

pont ez az az időszak mikor meg kell ismerni a világot, tapasztalni egyet s mást, tanulni, karriert építeni.

nem kell megijedni a barátod kérésétől, hiszen nem muszáj összeházasodni. magyarázd el neki, h semmiről nem késtek le, ha vártok még néhány évet ezzel.

2013. jún. 1. 13:11
 15/24 anonim ***** válasza:
65%

Figyu, annyit tudok tanácsolni, hogy komolyan ülj le a pároddal és mond el neki mit érzel. Hogy neked ez még korai stb de majd akarsz gyereket csak nem most, nem érzed elég érettnek, felnőttnek magad ehhez.

Ha tényleg annyira szeret akkor megfogja érteni, hogy neked ezek túl koraiak és nem fogja rád erőltetni.

A házasság pedig nem olyan, hogy egyik napról a másikra kisétálunk belőle, gyerekkel pedig még nehezebb!

Az pedig nagy badarság, hogy 22 évesen esel leghamarabb teherbe...

Érdekes, én 24 éves vagyok és könnyen összejött nekünk a baba!

A házassághoz pedig felkel nőni, nekünk nemrég volt az esküvőnk, mi mindketten akartuk! Ennyi.

2013. jún. 1. 13:56
 16/24 anonim ***** válasza:
67%

Érthetetlen, hogy miért nem találkoznak össze a 25 évesen gyereket akaró pasik azokkal a lányokkal, akik 1-2 év együttlét után 21 évesen már felzokognak, ha gyűrűt látnak, hogy nekik miért nincs.

Itt meg itt van szegény kérdező, aki pontosan tudja magáról, hogy még nem szeretné ezt az egészet, őt meg üldözi a srác a gyűrűvel meg a babacipőkkel... A sors kegyetlen iróniája...

Kérdező: megbeszélni, megbeszélni, megbeszélni. Nincs más út.

2013. jún. 2. 13:37
 17/24 anonim ***** válasza:
41%
Egyébként az addig oké, hogy testileg 20-22 évesen a legalkalmasabb a nő, csakhogy a nő szerepe a gyereke életében jó eséllyel nem ér véget ott, hogy kihordja és világra hozza. Sőt... a legfontosabb rész még csak utána jön. És azt már nagyon nem a fizikumon múlik.
2013. jún. 2. 13:38
 18/24 anonim ***** válasza:
8%
Igen, tipikus, a fiúk mindig gyereket akarnak és házasodni. Ettől mentsen meg a sors! (N)
2013. jún. 2. 15:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen pasim. Egy idő után elhagyott és jól tette. Nekem most 35 évesen lesz gyerekem, most állok rá készen, 15 éve még elképzelni se tudtam. Az övéi már 12-13 évesek, és ő így boldog. Ne rabold az idejét, nem illetek össze. Ennyi.
2013. jún. 2. 20:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Pár év múlva vissza fogod még sírni ezt a fiút, de nagyon!
2013. jún. 3. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!