Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre meg kell hívnom leendő sógornőm aktuális párját?
Hamarosan eljegyzést szeretnénk.Nálunk lenne én főznék.
Szüleink még nem találkoztak a távolság miatt,s szeretnénk ha nem az esküvőn ismernék meg egymást.Viszont van a párom húga,akinek nincs komoly kapcsolata,most ismerkedik még egy pecákkal.Kb 2 hónap múlva lenne ez az ebédke.Ha addig összejönnek,és én még nem ismerem azt a pasast,kötelességem meghívni?Azért ehhez persze az is hozzátartozik,hogy nem igazán kedvelem a "sogórnőmet",előző kandúrjának is fűt-fát elhordott rólam,szakításuk után tálalt ki nekem az exe.Nem szívesen vigyorognék megint egy olyan hapsinak a saját eljegyzésemen,akiről tudom,hogy már most ismeretlenül is ki vagyok tárgyalva.(pl:sogornőm falusi,én meg városi,és én ,már azért ribanc vagyok,mert néha magassarkút húzok,meg mindenki k.rva aki csinosan öltözködik,így én is az vagyok a szemében).Szóval ennek tudatában a párját,akivel addig kb 2 hónapja lesznek együtt,kérhetjük,hogy ne hozza el?Számunkra ez egy idegen ember,nem is biztos,hogy tartós kapcsolat lesz,és egyáltalán nem szeretném,hogy az eljegyzésen készült képeken egy olyan ember legyen,akinek 10 év múlva nem is fogjuk tudni a nevét...A lányzó amúgy,otthon él még anyucival.
Engem nem zavarna,ha eljönne a sógornőm párja,hiszen nem tudhatom,hogy a kapcsolatuk meddig fog tartani,azt sem,hogy addig bemutatja-e otthon és az sem érdekelne,hogy ott találkoznak először.Ez az ő magánélete,engem egyedül az érdekelne,hogy a vőlegényemmel olyan szintre jutott a kapcsolatunk,hogy eljegyzésről és házasságról,közös életről beszélhetünk.Drukkolnék,hogy a sógornőm is találja meg azt,akivel olyan boldog lehet,mint én a testvérével.
Mikor a férjem megkérte a kezem,annyira boldog voltam,hogy nem érdekelt szó szerint semmi csak mi ketten.Zárd ki a külvilágot és azzal törődj,hogy ti jól érezzétek magatokat és hogy működjön a kapcsolatotok.
rintem a kerdezonek igaza van.
Amugy nekem tetszet minden valasza.
Szerintem is vannak itt egyes emberek akik csak okoskodni tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!