Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre meg kell hívnom leendő sógornőm aktuális párját?
Hamarosan eljegyzést szeretnénk.Nálunk lenne én főznék.
Szüleink még nem találkoztak a távolság miatt,s szeretnénk ha nem az esküvőn ismernék meg egymást.Viszont van a párom húga,akinek nincs komoly kapcsolata,most ismerkedik még egy pecákkal.Kb 2 hónap múlva lenne ez az ebédke.Ha addig összejönnek,és én még nem ismerem azt a pasast,kötelességem meghívni?Azért ehhez persze az is hozzátartozik,hogy nem igazán kedvelem a "sogórnőmet",előző kandúrjának is fűt-fát elhordott rólam,szakításuk után tálalt ki nekem az exe.Nem szívesen vigyorognék megint egy olyan hapsinak a saját eljegyzésemen,akiről tudom,hogy már most ismeretlenül is ki vagyok tárgyalva.(pl:sogornőm falusi,én meg városi,és én ,már azért ribanc vagyok,mert néha magassarkút húzok,meg mindenki k.rva aki csinosan öltözködik,így én is az vagyok a szemében).Szóval ennek tudatában a párját,akivel addig kb 2 hónapja lesznek együtt,kérhetjük,hogy ne hozza el?Számunkra ez egy idegen ember,nem is biztos,hogy tartós kapcsolat lesz,és egyáltalán nem szeretném,hogy az eljegyzésen készült képeken egy olyan ember legyen,akinek 10 év múlva nem is fogjuk tudni a nevét...A lányzó amúgy,otthon él még anyucival.
Aztamindenségit neki!Látom kapod az ívet kérdező.Mindent végigolvastam.Annyira lehet látni,hogy feltettél egy (sztem)tök normál kérdést.Nagyjából vázoltad benne,hogy kb hogy kell a szitut elképzelni(én ahogy látom a falusi és városi jelszót sem rossz indulatból írtad,csak a magassarkús storyhoz hozzátartozott).Szóval jönnek első körben a normál válaszok,majd jönnek a ténylegesen kötekedő emberek,akik elvből rosszindulatúlag értelmezték a kérdésedet és így indulnak meg ellened a sorozatos támadások.
Én részemről annyit,hogy értem mit mondasz,nekem is volt vidéki sogórnőjelöltem,és tényleg néha a a vidékiek hajlamosak sokkal jobban kinézni vkit,mint fordítva!
A kérdésre válaszolva,tudtukra kell hozni szépen,hogy ahogy te is fogalmaztál,nem az eljegyzésen van a helye egy full idegennek,akit még igazából nemhogy ti,de még az a család sem ismert meg igazán!
playpofát = pléhpofát
tuttit = tutit
írásjelek után meg szóköz
első ránézésre így ennyi
Utolsó:
első ránézésre ennyi -> Első ránézésre ennyi.
Ha már kritizálsz, akkor legalább ne olyanban amiben te is "butácska" vagy!
"Nagyon jó vagy! Nagyon tudsz látom,hidd el,mindannyian büszkék vagyunk Rád,hogy ennyire vágod a helyesírási szabályokat,és Te soha,de soha semmit nem írtál le rosszul,pláne egy hosszabb szövegnél,amit gyorsan úgy dobsz össze!Még egyszer gratulálok Neked,és hasonlóan fantasztikus sikereket kívánok Neked a továbbiakban! :D :D :D"
By: Kérdező
Tudod, ez a 'sietek és hosszú szöveget írtam' a legszánalmasabb kifogás, mert aki tud helyesen írni, annak mindegy, hogy fél perce van rá, vagy másfél órája.
:-P
A válaszaidból sugárzik hogy beképzelt és öntelt vagy! Ennyit fűznék hozzá.
Nem tetszenek az utóbbi válaszok, mert nem ilyenre számítottál.Azt hitted mindenki melletted lesz, és a 99% azt mondja hogy ne hívd meg a pasast.Ez nem így lett, te besértődtél, és b.u.n.k.o jellegű válaszokat írtál.Innen látszik olyan vagy mint egy óvodás kislány.
Kár neked akármit is írni, mert te már eldöntötted magadba, hogy nem akarod az eljegyzésen látni azt a pasit.Te feltettél egy kérdést, aki azt válaszolta hogy ő se hívná meg, az a válasz "hasznos" neked.
Aki azt válaszolta hogy te bolond vagy, és a pasasnak is ott a helye, az már "nem hasznos2 válasz mert nem értesz vele egyet.
Akkor mégis mi a lótúrónak tetted fel a kérdést?!
Tégy úgy akkor ahogy neked jól esik, akkor ne hívd meg, sőt kösd ki hogy NE legyen ott az aktuális pasija a sógornődnek.
U.i: sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!