Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok akkor, ha a testvéretek leendő jegyesét elviselhetetlenül utálnátok?
Nem én vagyok az egyetlen a családba aki nem kedveli őt,
annyira nem is boldogok...
A testvérem szerintem csak annak őrül, hogy jegyes lesz, nem magának a kapcsolatnak....
Nem mondtam meg neki a véleményem róla, de ha a párja nálunk van mindig a testvéremmel is bunkó vagyok (nem tehetek róla ) mert egyszerűen nem tudom elviselni.....
Elöször megpróbálnék felnöni, mert a viselkedésed naghyon gyerekes.
Másrészt befognám a számat, mert semi közöm hozzá.
Ha ott vannak nálatok menj el otthonról:D
Te úgy látod hogyha nem megy nekik a kapcsolat ne szólj semmit,majd idővel rájönnek a dolgokra.
Miért gyerekes az, hogy egy önző és életképtelen embernek tartom?
Gyerekes, hogy van véleményem és gyerekes, hogy nem akarom, hogy a tesóm rosszul válasszon?
Gyerekes az, hogy féltem, meg azt a gyereket aki majd az övék lesz....?
ÉS mondom... Nem én vagyok az egyetlen a családba aki utálja....
Ha lenne valami okom rá, azt megmondanám a testvéremnek (pl. a férfi bunkón viselkedik, illetlenül beszél velem, számomra elfogadhatatlan dolgokat tesz, iszik, stb.), és tisztáznám vele azt is, hogy örülök, ha boldog, és nem szándékosan nem szimpatizálok a választottjával.
Mindemellett a lelkére kötném, hogy a saját érdekében gondolja át még egyszer, hogy nem érdemel-e ennél jobbat, és hogy biztosan boldog lesz-e a jelenlegi párjával.
"ha a párja nálunk van mindig a testvéremmel is bunkó vagyok"
EZ gyerekes, hogy bünteted a testvéredet mert neked nem szimpatikus a párja. Ő szereti. Legyen ennyi elég neked. Így is elég nehéz helyzetben van, hogy nem kedvelitek a társát, erre te még paraszt módon is viselkedsz vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!