Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit csinálnátok akkor, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok akkor, ha a testvéretek leendő jegyesét elviselhetetlenül utálnátok?

Figyelt kérdés

Nem én vagyok az egyetlen a családba aki nem kedveli őt,

annyira nem is boldogok...

A testvérem szerintem csak annak őrül, hogy jegyes lesz, nem magának a kapcsolatnak....

Nem mondtam meg neki a véleményem róla, de ha a párja nálunk van mindig a testvéremmel is bunkó vagyok (nem tehetek róla ) mert egyszerűen nem tudom elviselni.....

2013. jan. 6. 13:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%

"annyira nem is boldogok..."

Miből gondolod te ezt??

2013. jan. 6. 13:44
 12/30 anonim ***** válasza:
55%

nyugi, ha valóban nem egymáshoz valók, akkor úgyis elválnak. max kidobtok egy valag pénzt az esküvőre, de hát így mulat a magyar...

pont az ismerőseim közt volt egy ilyen pár. nagy szerelem, a fiút az egész család ellenezte, örömmámor, lánykérés, bazi nagy lagzi, aztán 2 év múlva már válás.

később a lány is rájött, h csak a színjáték miatt kellett neki az esküvő, és nagyon bánta az egészet.

2013. jan. 6. 13:46
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

Igazából nem kell sűrűn találkoznotok, szerintem ne foglalkozz velük!

Én sem kedvelem a bátyám barátnőjét, igaz nem is ismerem. 3hónap együtt járás után hazament a szüleinkhez a testvérem és közölte, nagyszülők lesznek. A lány épp 'rosszul volt' és nem tudták együtt bejelenteni. A szüleink sem ismerték még, viszont ők karácsonykor elmentek, és megismerkedtek a sógornő-jelöltemmel. Nekem pedig üzente apán keresztül a lány, hogy igényt tart a babaruhákra, és minden baba-dologra, mert nincs pénzük, nem tudják megvenni. Meg nem akart ismerni de neki KELL... - na ez után nem is akarom mostanság megismerni, és ezért nem kedvelem még így látatlanban sem. Lehet, nekem nincs igazam és én gondolom rosszul de ez meglehetősen érdekesen jött le nekem.

Ha nem boldogok, akkor borítékolható, hogy nem lesznek sokáig együtt, megszokni sem kell! :) Nyugi, majd elmúlik! :D

2013. jan. 6. 13:46
 14/30 A kérdező kommentje:

Nem tudja, hogy nem kedveljük...

Az túlzás, hogy paraszt módjára bunkó vagyok, de a párjára nem tudok ránézni se.

Hogy mi a bajom vele?

Olyanokat mesélt korábban, hogy - nem tudnak beszélgetni

- nem veszi észre magát nem segít pl vinni a szatyrát - a család előtt nyalja falja kettesbe semmi... - a szexnél fel se állt neki és sorolhatnám...

Az, hogy nekem mi a bajom vele az mindegy... A lényeg, hogy nagyon magának való ember..

A testvérem nem egy nagyon okos ember, nem azért szeretne eljegyzést mert boldog az illetővel annyira, hanem azért mert az ismerősei is ezt teszik így azt tudja ezt így kell ezért belemegy ennyi.

Olyanokat is mondott róla, hogy "jobbat már úgyse találok" lehangoltan... Nem azért akarja őt mert ő annyira jó, meg annyira kijönnek hanem mert jobbat úgyse talál....

2013. jan. 6. 13:47
 15/30 anonim ***** válasza:
32%
Öld meg.
2013. jan. 6. 13:47
 16/30 A kérdező kommentje:

Ha meg lesz az eljegyzés biztos lesz esküvő.

A párja már koros és gyerekeket akar biztos vagyok benne, hogy meg lesz tartva...

2013. jan. 6. 13:49
 17/30 anonim ***** válasza:
42%
Mit izgulsz, ha fel sem áll neki, abból nem lesz gyerek... Amúgy tényleg megbeszélhetnéd tesóddal, hogy nem tartjátok egy főnyereménynek a pasit. Bár, ha tényleg nem akadna neki más, még rátok fogná a boldogtalanságát.
2013. jan. 6. 13:51
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

"ha a párja nálunk van mindig a testvéremmel is bunkó vagyok (nem tehetek róla )"

Dehogynem tehetsz. Az érzéseidről még csak elhiszem, hogy nem tehetsz, de a viselkedésedről???

2013. jan. 6. 13:51
 19/30 anonim ***** válasza:
59%
Akkor így járt. Örülj neki, hogy 10 év múlva elvált vénlányként gyerekkel a nyakán mondhatod neki, hogy te megmondtad.... Aki hülye haljon meg inkább, mint egy rendes pasit fogjon be magának az értelmes nők elől.
2013. jan. 6. 13:52
 20/30 anonim ***** válasza:
41%
A leendő jegyese???? Tehát, lehet, hogy egyszer majd eljegyzi, mondjuk az sem egy nagy dolog, egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle valamiféle komolyabb kapcsolat! Te egy nagyon primitív ember vagy, semmi közöd a testvéred párjához, különösen nem ahhoz hogy feláll-e neki vagy sem. A viselkedésed meg infantilis, kritikán aluli.
2013. jan. 6. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!