Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre meg kell hívnom leendő sógornőm aktuális párját?
Hamarosan eljegyzést szeretnénk.Nálunk lenne én főznék.
Szüleink még nem találkoztak a távolság miatt,s szeretnénk ha nem az esküvőn ismernék meg egymást.Viszont van a párom húga,akinek nincs komoly kapcsolata,most ismerkedik még egy pecákkal.Kb 2 hónap múlva lenne ez az ebédke.Ha addig összejönnek,és én még nem ismerem azt a pasast,kötelességem meghívni?Azért ehhez persze az is hozzátartozik,hogy nem igazán kedvelem a "sogórnőmet",előző kandúrjának is fűt-fát elhordott rólam,szakításuk után tálalt ki nekem az exe.Nem szívesen vigyorognék megint egy olyan hapsinak a saját eljegyzésemen,akiről tudom,hogy már most ismeretlenül is ki vagyok tárgyalva.(pl:sogornőm falusi,én meg városi,és én ,már azért ribanc vagyok,mert néha magassarkút húzok,meg mindenki k.rva aki csinosan öltözködik,így én is az vagyok a szemében).Szóval ennek tudatában a párját,akivel addig kb 2 hónapja lesznek együtt,kérhetjük,hogy ne hozza el?Számunkra ez egy idegen ember,nem is biztos,hogy tartós kapcsolat lesz,és egyáltalán nem szeretném,hogy az eljegyzésen készült képeken egy olyan ember legyen,akinek 10 év múlva nem is fogjuk tudni a nevét...A lányzó amúgy,otthon él még anyucival.
Bocsi, de csak én nem értem, hogy a párod családjából miért te hívsz meg bárkit is???
A párod dolga, hogy a saját húgát illetve a hozzá tartozó esetleges párt meghívja.
(Mondjuk ha a "stílus az ember" kitételt komolyan vesszük, akkor azért te se vagy semmi. Még nem sikerült eldöntenem, miért nézed le jobban a húgot, hogy falusi, vagy hogy anyukájával él még... de mindenesetre ez tényleg nem a te döntésed kéne legyen, hanem a párodé, ill. párod családjáé - pl. hogy náluk be van-e már mutatva a férfi.)
Utolsó előtti vagyok!
Tökéletesen egyetértek az utolsóval!
Felfújod ezt a dolgot, már most te akarod irányítani a dolgokat, és tipikusan az a VÁROSI nő vagy ( hogy szépen fogalmazzam, ha már ugye te "lenézed" a falusi sógornődet ) aki képes hisztériázni ha nem úgy sülnek el a dolgok ahogy te akarod.
A párod családjához valóban semmi közöd ( a házasság után sem lesz, de akkor ugye már másként kezelik az ilyen családon belüli dolgokat)ne te akard eldönteni hogy ki lesz ott a másik családból és ki nem.
Mellesleg te sem lehetsz egy könnyű eset.
Jjjjaaaaaj,nagyon jókat mosolyogtam az utóbbi válaszokon,de hát én tettem fel a kérdést és nem jöhetnek egyforma vélemények...A városi és falusi jelzőt,ti így ismeretlenül félreértettétek,magyarázhatnám,de nem fogom,mert a kérdés nem erre irányult(a lényeg,hogy nem én alakítom ki a társadalmi különbségeket,de ha már ő így,akkor én is hadd vállaljam fel az igazságot,ez ne okozzon már gondot nektek).Valaki említette,hogy nekem kellene hozzá jobban viszonyulnom,itt megint csak mesélhetnék,de a kérdésemet nem szeretném erre kiterjeszteni.Megismerni az én életemet ti ne akarjátok,és egyáltalán nem kértem,hogy beleszóljatok.De annyira édesek vagytok,hogy ennyire ráértek egy kérdést úgy át csűrni csavarni,hogy másról kelljen a kérdést feltevőnek válaszolni...Haragot szítotok,és engem minősítetek...KAccc,kaccc.... :D :D :D Az első pár válaszadó képes volt normális választ adni...nem mert nekem adtak igazat,hanem mert ténylegesen a kérdésre válaszoltak.Értelmezni....mielőtt válaszoltok,értelmezni kell egy kérdést.Legalább most tanulhattatok vmi újat "jánykák"! :D De köszi,hogy benéztetek,és foglalkoztatok velem!(most majd jönnek,a "nah,ezért ilyen veled az a csaj" monológok,legalább ezt is megspóroltam most nektek....ne tegyétek,ám,de felőlem,ha ettől jobb nektek...)A normálisabb válaszolóknak üzenem,ha már pusztán véletlenül így alakult,hogy mélyebben szemügyre vegyék egyesek ezt a kérdést,hogy velük sosem vagyok ilyen.Tisztelettudó,beszélgetős vagyok velük,és soha,de soha nem éreztettem velük semmit.Ha baja volt én helyettesítettem a nemlétező barátnőit...Én hívtam el mindenhová...amiket ő szívesen el is fogadott...Mi ez,ha nem kétszínűség?Az exe nem egész 3 hónapot bírt vele eltölteni...(más meg ezidáig nem volt neki.Közel 28 évesen...)Nahhh?Kommmenteljetek...AKAAAROOMMMMM! :DDD
És igen,vállalom:Egy ismeretlent,aki már 3 hónap múlva meg sem lesz,nem szeretnék az eljegyzésünkön látni.
Ha meg lesz neki 3 hónap múlva a csávó ha nem, akkor is a párod testvére, vagyis elég közeli hozzátartozója, és neki ott a helye.Az hogy kit visz magával, az NEM RÁD TARTOZIK, valószínű ők ezt érzik és megbeszélik maguk közt.Te szerintem nem kötheted ki, hogy ott legyen e vagy ne legyen ott.
Ha ott lesz, akkor túléled, nem velük kell foglalkozni, ha meg nem lesz ott akkor meg "örülj" hogy a párod családja hiányos.Már ha ennek te tudnál örülni.
Egyébként meg igenis felfújod és úgy viselkedsz mint egy kislány az oviba.
Kedves Kérdező,
továbbra sem értem, hogy a párod családját miért nem a párod hívja meg?
(Az, hogy a lánynak 28 éves koráig hány kapcsoalta volt, végképp nem értem, miért tartozik ide, mindenesetre ebből leszűrni, hogy 3 hónap múlva nem lesz már meg a pasija elég nagy hülyeség. Te is voltál a vőlegényeddel 1-2-3 hónapja együtt, és nem feltétlenül volt biztos az első perctől fogva, hogy egy életre szól-e. Még most sem az...)
Szóval hiába kacarászol ilyen jót az általad hülye válaszolókon, inkább válaszolhatnál arra, hogy miért ate dolgod a párod húga?
Bizonyára neked is volt időszakod amikor 2 vagy 3 hónapja voltál együtt a vőlegényeddel.
Ugyanezt gondolhatták a rokonaid akkor, hogy lehet hogy nem is fog sokáig tartani.( sőt ahogy az előttem válaszoló írta, még most se biztos hogy örökké fog tartani )
Amikor te 3 hónapja voltál együtt vele, akkor nem vitted el semmilyen családi összejövetelre?
Nagyon gáz a gondolkodásod, a párod erre mit mond? Elsősorban az ő véleménye a fontos ebben az ügyben nem a tiéd!
Neked a sógornőddel van gondod, és ezt nem tudod kezelni, ez a legfőbb bajod nem is az hogy ott lesz az aktuális pasija.
Ahhoz meg hogy 28 évesen hány kapcsolata volt meg hány nem, ahhoz aztán végképp semmi közöd.
Légy szíves válaszolj arra a kérdésre, amit már más is kérdezett, hogy miért te akarsz dönteni a párod családját illetően?
Kérdező, én először normálisan válaszoltam a kérdésedre.
...De most be kell látnom, hogy süt belőled a rosszindulat. Ok, elhiszem, hogy a leendő sógornőd kétszínű, álnok, és nehéz természetű - de Te sem vagy nála egy fikarcnyival sem jobb :-(
Nálunk nincs olyan,hogy én döntök.Nálunk a "mi" van.És ez úgy alakul ki,hogy esetlegesen elmondjuk az észrevételeinket egymásnak,hogy ki kell oda,és ki nem.Ugyanígy megbeszéltük,hogy nekem nincs testvérem,de nagybátyámékat elhívhatnánk,mert velük van olyan szoros a kapcsolatom,mintha a tesómék lennének,de párom mondta,hogy akkor sokan leszünk,hívhatnáá akkor ő is angagybátyót stb,stb,inkább legyen csak ténylegesen a szűk család.Teljes mértékig elfogadtam az álláspontját!Na,hopp,akkor most már párom is szemét dög lesz,mert részt mer venni a közös életünkben?Nem,kommunikáció minden.Ti nem beszéltek egymással meg ilyeneket?Aki csípőből eszetekbe jut azt meghívjátok,meg sem beszélitek egymással ki kit szeretne hívni?Szép lehet...Mi közösen hívunk mindenkit,nem külön-külön!!!!!!!Én csak azért tettem fel a kérdést,mert vagyok olyan típus,hogy mielőtt ténylegesen megbeszélnénk a meghívottak létszámát párommal,jelezzem-e irányába,hogy sztem annak a férfinak nincs ott helye,vagy csak az utálat vezérel engem.Nem akartam elfogultságból felhozni ezt a témát,ezért érdekelt volna mások nézőpontja is.Nem fogok vitatkozni veletek olyan témában,hogy semmi közöm hozzá,hogy kit engedünk be a kérónkba!Hol éltek?Idegeneket ilyen könnyen beengedtek magatokhoz?Ha jónéhány nappal,vagy héttel előtte annyi nem lesz bennük,hogy bemutassák magukat a leendő családnak,akkor erre nem a mi eljegyzésünk lesz a megfelelő alkalom!Pont.
És igen,mi is voltunk 2-3 hónapos stádiumban,de addigra engem már bemutatott a családnak.És úgy elvitt volna.De ha addig nem találkoztam volna tesójáékkal,az a minimum,hogy nem az eljegyzésre fogok beállítani,hogy na "szevasztok,én vagyok a potenciális sógórnőjelölted,mostantól".Ez nem így működik.
A kapcsolataihoz semmi közöm,ez igaz,csak ha már bele szerettetek volna látni mélyebben a részletekbe adtam egy kis infót,de itt most úgyis ő lesz a "védelmezett",legyen így.És igen,van,hogy nem felhőtlenek az emberi kapcsolatok,nem kell hogy szeressük azokat az embereket akik már milliószor belénk rúgtak.Ezen nem ti fogtok nekem változtatni,még akkor sem ha Ő egy családtag.A playpofát képes vagyok magamra ölteni mikor találkozunk,sosem szólok vissza,ennél többet én már nem tehetek és nem is akarok!Egyébként meg jól áll nekünk a távolság! :D
Fölösleges többet íráskényszert éreznetek,mert nem izgat a további "majd mi megmondjuk a tuttit" hozzászólásaitok.
(még egy jó tanács:Sepregessetek egy kicsit a házatok környékén ti is,mert azok az emberek,akik így beleállnak más életébe csak egy szimplán feltett kérdés miatt(tehát nem egyből a szépen beszéljük meg részt választjátok),hanem szúrtok,támadtok egyből,szóval nálatok otthon gond van,ezért érzitek azt,hogy más életébe bele kell mondani a tuttit!Van szex nálatok?Az is segíthetne rajtatok babáim... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!