Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, nektek fontos hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek fontos hogy a párotok a szüleitektől is megkérje a kezeteket? Vagy csak az apukátokól legalább?

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 22:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem fontos! Igaz, hogy nem el apukam, de a parom anyumtol sem kerte meg a kezem, igaz nem vagyunk olyan fiatalok, nem is csinaltunk felhajtast, csak egyszeruen felhuztuk egymasnak a gyurut, es ennyi.

32/N

2009. okt. 2. 15:09
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem, nekem nem fontos. Én nem vagyok jóban apámmal, megkeserítette az életemet, nem is fogom értesíteni, ha lesz esküvőm, max. utólag, hogy már megtörtént.
2009. okt. 2. 21:50
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem családonként, emberenként változó, hogy mit hogy preferálnak, de rajtad múlik, hogy hogy csinálod. Az én férjem nem kérte meg a szüleimtől a kezem és a szüleim ezt nem is várták el. Nekem nem volt ez fontos. Ha ellenvetése lett volna a szüleimnek, akkor úgyis szóltak volna, miután bemutattam a párom. Egyértelmű, hogyha szeretik, bírják őt, akkor nem lesz ebből gond.
2009. okt. 2. 23:06
 14/26 A kérdező kommentje:
és ha én nem akarom megkérni tőlük? de a lány akarja? olyan mű az egész, nem is értem h. gondolják, amikor úgyis mindenki tudja, hogy oda fogják adni( ez is milyen szó már) csak pucc az egész (mint mikor lakodalmakkor galambot reptetnek... az is tök felesleges)
2009. okt. 3. 11:44
 15/26 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt semmi ilyesmi...én írtam a második választ...asszem....:) szóval ...:)

háát...szerintem a mennyasszonyod kedvéért és azért, hogy a családjába továbbra is jól be tudj illeszkedni és senkinek ne legyen hiányérzete, talán eljátszható egy ilyen gesztus, ha nekik, a párodnak és családjának ez sokat jelentene...de ha nagyon mélyen vallásosak és tartják is, de te nem, akkor ebből később is akadhatnak egyet nem értések....de ezek talán már ki is jöttek volna eddig a kapcsolatotokban...

hacsak nem szeretnél új szabályokat bevezetni és a sarkadra állni és érvényesíteni a te elképzeléseid, hisz ez a te életed és a te esküvőd is, szerintem megoldható ez a régimódi lyánykérés is...bár szerintem, ha most megadod magad és "eljátszátok" a lánykérést,attól még ugyanolyan tartásod lesz és tisztelnek, mint eddig is ( remélem így volt eddig)

fogd fel egy kis móka ként

na, ezt most jól megaszodtam, sokat nem segítettem asszem:))

2009. okt. 3. 12:41
 16/26 A kérdező kommentje:
és ez szerintetek mikor derül ki egy kapcsolatban? és ugye mindig kiderül? nem is magával ezzel az egy dologgal van bajom, hanem ha ilyen (a lány meg a családja) az ilyen mű, előre megrendezett dolgoktól hányok. és akkor jó képet kell vágni hozzá, meg mosolyogni, netán még verset is mondani, na NEM, én ilyen nőt nem vennék feleségül. ez nálam már szakító-ok. egyszerűen valamiben nem tudok kompromisszumot kötni, és ez is ilyen dolog.
2009. okt. 3. 15:34
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

hát szerintem az, hogy ez mű vagy nem mű, az annak is a függvénye, hogy a lány, illetve a fiú milyen viszonyban a szülőkkel. Nálunk speciál jó a viszony mindenki között, és én szeretném is ha a párom a szüleim áldását kérné a kapcsolatunkra. De ez neki sem jelent problémát. Lehet, hogy azért mert, egyetért ezzel a hagyománnyal, vagy csak azért mert szeret és tudja, hogy ez nekem fontos lenne. Lehet, hogy a szokás eredete nem helyes, vásáros, de számomra nem azt jelenti, amit az előttem szólók írtak. Nem a szüleim döntik el, hogy én mit mondok, vagy hogy összeházasodhatunk-e. Azt csak mi döntjük el. Számomra a tisztelet megadását jelenti. De ez nem mindenkinek fontos. Mivel kedvelik a páromat, és nincs kifogásuk ellene, úgyis az áldásukat adják, de hagy érezzék, hogy fontosabbak annál, mint hogy csak úgy KÖZÖLJÜNK velük dolgokat. Persze ha a viszonyuk rossz lenne, akkor már nem biztos, hogy elvárnám. De így igen.

Az pedig, hogy ha a párod ezt szeretné, és te nem vagy hajlandó ezt megtenni érte, akkor az csak egy valamit jelent. Nem szereted eléggé. Akkor pedig nincs is miről beszélni. Ha szeretsz valakit, akkor megteszed azt ami neki fontos, mert tudod, hogy őt az boldoggá teszi. Ez nem olyan nagy dolog szerintem. De ezt mindenki maga dönti el.Az életben pedig nagyon sok olyan dolog van amit igenis el KELL tervezni előre, akkor is ha te hánysz tőle.

2009. okt. 3. 18:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontos4 Nálunk úgy történt s nem a szokás miatt! Nagyon jó érzés volt az a pillanat számomra!
2009. okt. 5. 00:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlőre én már annak is örülnék, ha csak símán megkérné a kezemet,de persze jól esne a gesztus, ha a szüleimet is megklrdezné,de mi még várunk a lánykéréssel!(sajnos)
2009. okt. 6. 07:00
 20/26 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül kell verset mondani. Az én párom egyszerűen spontán (persze ő készült rá) föltette nekik a kérdést, mielőtt engem is megkérdezett volna. Nyilván ez egy olyan kérdés, amire az ember nem is vár választ. Ez egy gesztus. Szerintem az jön le belőle a szülei szemében, hogy tiszteled őket. És a tiszteletet szerintem mindenki elvárja jövendőbeli vőjétől. Egyáltalán nem mű, ha nem úgy adod elő
2009. okt. 6. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!