Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, nektek fontos hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek fontos hogy a párotok a szüleitektől is megkérje a kezeteket? Vagy csak az apukátokól legalább?

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 22:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
Fontos. Mivel nekem elváltak a szüleim, én meg fogom kérni a páromat, hogy menjen el mind a kettőjükhöz külön-külön.
2009. okt. 1. 22:55
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Minek? Nem vagyok tenyésztehén, hogy boltoljanak rólam a fejem felett. A nyomorultaknak amikor még ez volt az irányadó az volt a sorsuk, hogy a nő alantas asszonyállat és a kedves család még a kipárosításából is pénzt akart csiholni. Ocsmány.
2009. okt. 2. 07:03
 3/26 anonim ***** válasza:
94%

egyiktől se kérje meg

kérje tőlem...

nincs beleszólása a szülőknek,olymind1 mit mondanának

amugysem rajonganak érte,nem igazán érdekli őket hogy mi van velük,akkor minek a látszat...

22/L

2009. okt. 2. 07:36
 4/26 anonim válasza:
68%
nekem nem volt fontos.
2009. okt. 2. 07:39
 5/26 anonim ***** válasza:
82%
MEgkérni legfeljebb tölem kellene, a szüleimnek csak egyszerüen elmondtuk, hogy össze fogunk házasodni.
2009. okt. 2. 07:45
 6/26 anonim ***** válasza:
91%

szia!

Vannak olyan vaskalpos tyúkok, akiknek úgynevezett "szokások" élnek a fejébe és mindent úgy akarnak csinálni, mint ahogy azt "kell". Természetes, hogy beszélni kell a szülőkkel , de engem kérjen meg, és közösen mondjuk el. Nálunk így volt, és faterom viccesen hozzátette "akkor vigyed" :)

2009. okt. 2. 07:56
 7/26 anonim ***** válasza:
95%
NEm. NEm kell engedélyt kérnem a szüleimtől. ÉN bejelentettem és kész, nem az engedélyüket kértem. Most ezt ne úgy értsd, hogy abszolút nem érdekel engem a szüleim véleménye, de úgy gondolom ez már nagyon ósdi szokás, mellesleg nem ettől függ a menyasszony válasza. LEgalábbis normális esetben nem.
2009. okt. 2. 08:29
 8/26 anonim ***** válasza:
84%
igen. ez egy kedves gesztus feléjük. nekem is jól esne majd... (de még gyerekem sincs :) )
2009. okt. 2. 09:51
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
A férjem a kezemet tőlem kérte meg, a szüleimmel közöltük a tényt, hogy összeházasodunk.
2009. okt. 2. 10:14
 10/26 anonim ***** válasza:
97%

Tök mindegy hogy csinálod, az úgyis baj lesz előbb-utóbb.

Én is úgy gondolkodtam annak idején, hogy nem a szülőktől kérem meg a lányuk kezét, mert ez számomra is olyan lóvásáros jellegű dolog, ódivatú hülyeség, azokból az időkből, amikor a szülők döntötték el a jövendőbeli anyagi helyzete alapján, hogy kit is szeret a kicsi lányuk :-).

Aztán azóta már néhányszor megkaptam (ráadásul a feleségemtől!!!), hogy meg sem kértem a kezét az apjától!

Klasszikus "azabaaaaj" kezdetű nóta

30f

2009. okt. 2. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!