Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki szeretné ha eljegyezné már a párja?
Figyelt kérdés
Írjátok le légyszi h hány évesek vagytok, és h mióta vagytok együtt a párotokkal!
Én 22/L vagyok, és 4,5 éve vagyok kapcsolatban...
2009. szept. 27. 23:36
11/21 anonim válasza:
és miért is lett mindenki lepontozva??? Ez mindenki magán és szivügye nem értem minek kell lepontozni majdnem az összes választ.
Biztos az tette, aki egyedül fog megaszalódni!!!
12/21 A kérdező kommentje:
köszike a sok választ :)
Én sem értem h miért pontoznak le titeket, én tuti h nem pontozok le senkit sem a véleményéért....na mindegy...köszi még 1x mindenkinek..
2009. szept. 28. 16:31
13/21 anonim válasza:
tegnap 09:49 vagyok. én sem értem ezt a lepontozást, itt mindenki a vágyait mondta el, ezen mit kell mérlegelni? mindenesetre mindenkit felpontoztam.
14/21 anonim válasza:
jövő nyárra gondoltunk a párommal,nálunk ez nem tabu..persze én beszélek róla többet,de ez így természetes....hisz nő és javíthatatlan álmodozó vagyok !!!bár örülnék egy titkos tavaszi lánykérésnek is :-) ha a szívemre hallgatok csak az számít,hogy ő velem van,úgy szeret,ahogy vagyok és,hogy a szerelmünket családunk körében ünnepeljük meg!ha késünk pár évet mit számít :) én 22,ő 24 és 2év 3hónap
15/21 A kérdező kommentje:
utolsó!
Nagyon örülök nektek! :)
Én is ilyen álmodozó típusú vagyok, de nem akarok semmit sem erőltetni...viszont alig várom h megkérje a kezem :)
2009. szept. 29. 17:37
16/21 anonim válasza:
22 éves lány vagyok a párommal 2,5 éve vagyunk együtt és 2 éve és 4 hónapja élünk együtt. A párom szándékai szerint az idén megkéri a kezemet, de hogy hogy és pontosan mikor az számomra még titok :)
17/21 anonim válasza:
Én 22L vagyok a párom 19F és 1 éve vagyunk együtt, de nem akarjuk elkapkodni egyelőre. Habár 3 hét után összeköltöztünk, most meg már saját kocsin, lakáson gondolkodunk.....
18/21 anonim válasza:
en mar miota osszejottunk, arra varok, onnantol fel ev es eskuvo.
19/21 anonim válasza:
Én már nagyon szeretném...21 éves vagyok,ő 23 és 6 éve vagyunk együtt. Már régóta ígéri,de sajnos még mindig várat magára ez a dolog.. :(
20/21 anonim válasza:
Mi 3 éve vagyunk együtt a barátommal (21 évesek vagyunk). Mindketten tanulunk, még nem beszéltünk róla, de házasság előtt először mindenképpen összeköltözés lenne jó, legalábbis én így gondolom. Aztán ha rendben mennek a dolgok, és az iskolát is befejeztük,és munkánk is van, akkor jöhet a házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!