Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3 év után nem akar se eljegyez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után nem akar se eljegyezni se összeköltözni. Ezek szerint nem gondolja komolyan a kapcsolatunkat? 21/L

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 13:56
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
pasi.... :S lehet, hogy ő még nem élte ki magát? szerintem beszélj vele erről! bárcsak én is efelé tarhtatnék a barátommal.... :S (én is 21/L)
2013. márc. 22. 22:01
 52/57 anonim ***** válasza:
32%

21 évesen hova rohansz? Ennyi idős koromban egyetemista voltam, diákmelóztam, nyelvet tanultam, barátokat szereztem, pasiztam, bejártam Európát hátizsákkal a haverjaimmal és eszembe se jutott összeköltözni semmiféle fickóval. Mostanra állapodtam meg, de még ez sem jelentheti azt, hogy mostantól háztartási alkalmazott leszek a vőlegényem számára, ezt az elején letisztáztam. Borzasztó, hogy ennyire koravén vagy, ez nincs így rendben.

27 N

2013. márc. 23. 14:56
 53/57 NickPanni válasza:
48%
Nővérem 23 évesen költöztek össze de nem menekülésből, 25 éves volt amikor eljegyezték 27 éves volt az esküvője napján és 16 évesen jöttek össze. Szóval van még időd!
2013. márc. 24. 13:53
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

oké, értem, hogy sokak szerint még fiatal a kérdező, de fiatalabb már nem lesz, és az idő csak telik, ő pedig szorosabbra szeretné fűzni a kapcsolatát.

a pasinak biztos kényelmes, hogy szülőkkel él, főleg ha főznek mosnak takarítanak rá, netán még be sem kell adnia pénzt.

én sose pazaroltam volna 3 évet olyan pasira akinél szóba sem lehet hozni komolyabb dolgokat. lásd összeköltözés, közös jövő , eljegyzés , esküvő, gyerek

ismerősöm 5 és fél évet pazarolt el egy olyan pasira aki csak ígérgette a költözködést, és a többit, de semmi sem lett belőle. meg is csalta a lányt, szakítottak. ott van a csaj 27 évesen egyedül, és a legszebb éveit adta olyannak aki csak hülyítette, és ezeket az éveket nem kapja vissza.

na ezért nem várnék ennyit egy pasira se. huszonéves korban az ember 1-2 év után el kell hogy döntse mit akar.

24 éves voltam mikor összejöttünk a férjemmel, ő 21. az első hónapban ki is derült, hogy a terveink közösek(együtt szeretnénk megöregedni, mindketten házasodni is akartunk, és gyerekeket is. és ahogy módunkban állt, másfél évvel később (fél év együttélés után már házasok voltunk.

most leszünk 3 évesek nyár elején, és azóta is boldogok:) nemsokára babát is szeretnénk már.

régen anyukám mondta nekem mindig, 1-2 évnél többet nincs értelme egy pasira pazarolni, ha semmi hajlandóságot nem mutat a kapcsolat előrelépését illetően, és igaza volt!

27/N

2013. márc. 25. 18:20
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

ne várj, mert amit erőltetni kell, abból csak baj lesz.

új pasi, új élet.a régi mehet a levesbe.

aki nem akarja, hogy a muff állandóan kéznél legyen, az sumákol. bőrönd kidob, zárcsere, örül.

2013. márc. 26. 13:40
 56/57 viktor123456 ***** válasza:

Nem akar ő lenni a hős, aki kiszed az otthoni nyomorodból...

Költözz el először egyedül, és ha utána jó, majd kér, hogy költözz oda...

2013. márc. 27. 10:24
 57/57 anonim ***** válasza:
Az tuti!Én pont ugyan így voltam mint te.3 év után vége lett.Se ez se az nem történt aztán vége lett.
2013. márc. 31. 08:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!