Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után nem akar se eljegyezni se összeköltözni. Ezek szerint nem gondolja komolyan a kapcsolatunkat? 21/L
21 évesen hova rohansz? Ennyi idős koromban egyetemista voltam, diákmelóztam, nyelvet tanultam, barátokat szereztem, pasiztam, bejártam Európát hátizsákkal a haverjaimmal és eszembe se jutott összeköltözni semmiféle fickóval. Mostanra állapodtam meg, de még ez sem jelentheti azt, hogy mostantól háztartási alkalmazott leszek a vőlegényem számára, ezt az elején letisztáztam. Borzasztó, hogy ennyire koravén vagy, ez nincs így rendben.
27 N
oké, értem, hogy sokak szerint még fiatal a kérdező, de fiatalabb már nem lesz, és az idő csak telik, ő pedig szorosabbra szeretné fűzni a kapcsolatát.
a pasinak biztos kényelmes, hogy szülőkkel él, főleg ha főznek mosnak takarítanak rá, netán még be sem kell adnia pénzt.
én sose pazaroltam volna 3 évet olyan pasira akinél szóba sem lehet hozni komolyabb dolgokat. lásd összeköltözés, közös jövő , eljegyzés , esküvő, gyerek
ismerősöm 5 és fél évet pazarolt el egy olyan pasira aki csak ígérgette a költözködést, és a többit, de semmi sem lett belőle. meg is csalta a lányt, szakítottak. ott van a csaj 27 évesen egyedül, és a legszebb éveit adta olyannak aki csak hülyítette, és ezeket az éveket nem kapja vissza.
na ezért nem várnék ennyit egy pasira se. huszonéves korban az ember 1-2 év után el kell hogy döntse mit akar.
24 éves voltam mikor összejöttünk a férjemmel, ő 21. az első hónapban ki is derült, hogy a terveink közösek(együtt szeretnénk megöregedni, mindketten házasodni is akartunk, és gyerekeket is. és ahogy módunkban állt, másfél évvel később (fél év együttélés után már házasok voltunk.
most leszünk 3 évesek nyár elején, és azóta is boldogok:) nemsokára babát is szeretnénk már.
régen anyukám mondta nekem mindig, 1-2 évnél többet nincs értelme egy pasira pazarolni, ha semmi hajlandóságot nem mutat a kapcsolat előrelépését illetően, és igaza volt!
27/N
ne várj, mert amit erőltetni kell, abból csak baj lesz.
új pasi, új élet.a régi mehet a levesbe.
aki nem akarja, hogy a muff állandóan kéznél legyen, az sumákol. bőrönd kidob, zárcsere, örül.
Nem akar ő lenni a hős, aki kiszed az otthoni nyomorodból...
Költözz el először egyedül, és ha utána jó, majd kér, hogy költözz oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!